Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Arkadaşlar ben sosyal bilimler bölümünde 1.sınıftaydım geçen sene kaydımı yeniletmedim bana dün kredılı sistem mektubu geldi ama orda işletme ve iktisat yazıyordu bende kaydımı yeniletebilecekmiyim nasıl olucak benim durumum yardım edermisiniz

merhaba arkadaşlar bende işletme öğrencisiyim 2.sınıf tekrarı yapıcam 1 ders 1.sınıftan 1 ders 2.sınıftan dersim var :KK43: o kadar şey okudum şu kredi sistem hakkında her yerde farklı şeyler yazıyor kafam allak bullak oldu..yokmu bunun şeffaf anlatım yolu napıcaz şimdi kayıt yenileme için :44::44:

al benden de okadar. kayit yenileme 22 sinde basliyormus. https://kayit.anadolu.edu.tr adresinden kayit yenileme alanindan yapicakmisiz. ekran daha aktif olmadigi icin ne yapicaz, nasil yapicaz bilmiyorum.:44:

Arkadaşlar ben sosyal bilimler bölümünde 1.sınıftaydım geçen sene kaydımı yeniletmedim bana dün kredılı sistem mektubu geldi ama orda işletme ve iktisat yazıyordu bende kaydımı yeniletebilecekmiyim nasıl olucak benim durumum yardım edermisiniz

Kaydını sende 22 Ekim'de yenileticeksin.

al benden de okadar. kayit yenileme 22 sinde basliyormus. https://kayit.anadolu.edu.tr adresinden kayit yenileme alanindan yapicakmisiz. ekran daha aktif olmadigi icin ne yapicaz, nasil yapicaz bilmiyorum.:44:

İlk önce internet şifrenizle 22 Ekim'de sisteme giriş yapıcaksınız. Ders ekle ve sil yapmanız gerekli, bu işlemi yaptıktan sonra bankaya yatıracağınız paranın ne kadar olduğunu görüceksiniz. Daha sonra bankaya para yatırıp, açık öğretim bürosuna gidip kitaplarınızı alıcaksınız. 22 Ekim'den önce bu işlemi yapamıyorsunuz sistem kapalı olduğu için. Kayıt yenileme tarihi 22 Ekim-13 Kasım arası.

merhaba bayanlar sizlere bir sorum olacak ;

ben örgün eğitimden 2 yıllık bilgisayar teknolojisi ve programlama mezunuyum.ikinci üniversite kapsamında ilahiyata kayıt olmak istiyorum gelecek yıla inş. ama sorum şu;

2 yıllık aöf den ilahiyat mezunu oldugumda nasıl lisansa tamamlıcam direk kayıtmı olucam sınava bişeye girmeden? yoksa dgs ye girip açıköğretim ilahiyat fakültesinimi tercih edicem? cevap verirsenin çok memnun olurum yoksa öss ye girip tercih yapıcam?

Bende ders ekle-sil işlemini yapamıyorum şifremi bilmiyorum.Daha doğrusu hiç almadım.Yarın gidip bürodan alacağım acaba orada işlemi yapmazlar mı ders ekle-sil işlemini?

merhaba arkadaşlar.ben çeko dördüncü sınıfım.kpssye de önlisans düzeyinde girdim.puanım yüksek olursa diplomamı alacaktım kaydımı sildirip.sonra 3ten tekrar başlıcaktım.ama ders seçmeler bugün başladı.sorum şu.ben bu kayıt sildirip diploma almayı her zaman yapabiliyo muyum belli bi zamanı varmıydı.ben sınav sonuçları açıklandıktan sonra üçüncü sınıfın derslerinden mi seçicem önlisans diplomamı alırsam.biraz karışık oldu ama kafam da karışık.en mantıklısı şu an hiç biişlem yapmayıp,kpss sonuçlarının açıklanmasını beklemek mi

merhabalar,
bende açıköğretim kamu yönetimi 4.sınıf öğrencisiyim.
dersler değiştiği için nasıl ders çalışılacağı hakkında bir fikrim yok.
hangi ünitelerden,hangi konulardan çalışacağımızı bilen,gören,duyan var mı?:)

mrb arkadaşlar bikaç sorum var cahilliğime verin 26 yaşındayım mezun olalı 9 yıl oldu çok şeyler değişti.o yüzden size sormak istiyorum.açıköğretim okumak istiyorum bunun için hangi sınava girmem gerekiyor ve başvuru tarihleri ne zaman ?aslında ben 2003 ve 2006 yıllarında öss girdim ve barajı geçtim fakat hiçbir tercihte bulunmadım o puanlarımla açıköğretime kayıt olabilirmiyim şimdiden çok tşk ediyorum cvplarsanız çok mutlu olucam çünkü benim için çok önemli:KK16:

mrb arkadaşlar bikaç sorum var cahilliğime verin 26 yaşındayım mezun olalı 9 yıl oldu çok şeyler değişti.o yüzden size sormak istiyorum.açıköğretim okumak istiyorum bunun için hangi sınava girmem gerekiyor ve başvuru tarihleri ne zaman ?aslında ben 2003 ve 2006 yıllarında öss girdim ve barajı geçtim fakat hiçbir tercihte bulunmadım o puanlarımla açıköğretime kayıt olabilirmiyim şimdiden çok tşk ediyorum cvplarsanız çok mutlu olucam çünkü benim için çok önemli:KK16:

Şu an da ygs-lys sıstemıne gecıldı bu sınavlara gırmen gerekıyor ygs bu sene martın sonunda. Ayrıca 2003-2006 yıllarında girdiğiniz sınavların puanını su an da kullanamazsınız sadece gırdıgınız sene kayıt yaptırıp dondurabılırdınız su an da yeniden girmeniz gerekiyor kısacası. ygs'den barajı gecmenız gerekıyor. Biraz cesaret vereyım cok zor degıl gozun kapalı barajı gecersın :)

Şu an da ygs-lys sıstemıne gecıldı bu sınavlara gırmen gerekıyor ygs bu sene martın sonunda. Ayrıca 2003-2006 yıllarında girdiğiniz sınavların puanını su an da kullanamazsınız sadece gırdıgınız sene kayıt yaptırıp dondurabılırdınız su an da yeniden girmeniz gerekiyor kısacası. ygs'den barajı gecmenız gerekıyor. Biraz cesaret vereyım cok zor degıl gozun kapalı barajı gecersın :)

çok tşk ederim Allah razı olsun.inan nette aramadığım yer kalmadı ama sorumun cvbını sen verdin.sadece ygs girmem yeterli olacakmı lys girmicem değilmi.şimdi baktım başvuru tarihi belli değilmiş sanırım.eğer ondan barajı geçersem seneye aöf başvurabilirim sanırım öylemi.

3. sınıf iktisat bölümüm matematiksel iktisat adında bir ders var bu dönem bizde ama bu derse nerden çalışacağımı bilmiyorum eöğrenme portalına baktım ordada bu ders çıkmıyo mu..at yayınlarının yada başka bir yayının bu dersle ilgili bir yayını varmı internetten araştırmadığım yer kalmadı yardımcı olursanız sevinirim:KK16:

3. sınıf iktisat bölümüm matematiksel iktisat adında bir ders var bu dönem bizde ama bu derse nerden çalışacağımı bilmiyorum eöğrenme portalına baktım ordada bu ders çıkmıyo mu..at yayınlarının yada başka bir yayının bu dersle ilgili bir yayını varmı internetten araştırmadığım yer kalmadı yardımcı olursanız sevinirim:KK16:

e-öğrenme portalından çalışabilirsiniz ama henüz yeni yapılandığı için biraz zamandan sonra çalışırsınız
elindeki kitaptan çalışabileceğn kadar çalış e-öğrenmeden tekrarını yaparsın
murat ya d abaşka yayınların konu anlatımı yok bu sene dershane yok konu anlatımlı kitap basımı yasak sadece soru bankası yayınlayabilirlermiş

e-öğrenme portalından çalışabilirsiniz ama henüz yeni yapılandığı için biraz zamandan sonra çalışırsınız
elindeki kitaptan çalışabileceğn kadar çalış e-öğrenmeden tekrarını yaparsın
murat ya d abaşka yayınların konu anlatımı yok bu sene dershane yok konu anlatımlı kitap basımı yasak sadece soru bankası yayınlayabilirlermiş

teşekkür edrim yardımlarınız için :21: bişey daha sorucam devlet politikası gbi dersler daha öncede vardı bu derse geçen senenin murat yayınlarındaki kitabına çalışşak faydası olurmu tabi çıkmış soruların daha önceden büyük bir etkisi oluyodu sınavda aynı etkiyi grürmüyüz

Son düzenleme:
X