- 4 Ekim 2007
- 885
- 42
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.941
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
Bu sene anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıtları hangi tarihler arasında olacak çok önemli lütfen..
Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
bende bunu sormak için girmiştim ama siz sormuşsunuz birisi cevaplar inşallah
2. sorumda şu benim baya bi dersim kaldı 3.sınıftan şimdi ben 4 .sınıfa kayıt olup bu 3.sınıftan kaldığım dersleri alttan mı alcam nasıl olcak kaldığımız dersleri nasıl vericez ? :26:
aynı soruyu bende sormuştum cnm bende senın durumundayım
ay birisi cevaplamıyo yaher türlü soru sorabilirsiniz diyolar bide
Bu sene anadolu üniversitesi açıköğretim fakültesi kayıtları hangi tarihler arasında olacak çok önemli lütfen..
tatlım bu konu 2008 de açılmış.. Belkide açan arkadaş şimdi siteye girmiyordur bile..
Ama inş onun gibi bilen biri denk gelir sorulara cvp verir..
merhaba kizlar 2014 acik ogretim sinav tarihleri hakkinda bilginiz varmi? yani guz ve bahar donemleri sinavlari ne zaman olacak??? bilgisi olan varsa paylasabilir mi ? lutfen ... merak ettigim sey 2014 nisan ayinda sinav var mi varsa acaba yds ile ayni gune denk gelip cakismasindan korkuyorum,,,arkadaşlar dikey geçişle işletmeye geçeceğim,eskişehirde aöf kursu arıyorum varmı iyi dediğiniz bir yer ?
mrblar. sorularım varda birileri bakabilirmi nette bulamadım..
kayıtlar tam olarak ne zaman başlıyor kaçına kadar devam edicek ? (kayıt yenileme oluyorum sanırım ben ilk defa kayıt olmıcam)
2.sorum da şudur ) ben 3.sınıftım baya dersim kaldı ortalamam 2.00 nin altında
ben sınıf tekrarmı yapıcam ??? yada 4.sınıfa geçip kaldıgım dersleri alttan alabiliyomuyum ??
merhaba sibelim.16: buralardada mı karşılaşcaktık kuzummm
demek ki sende aöf kredili sistem maduruaynen kuzum ya kayıt yenileme 16-27 eylül arasıymış sadece onu söyleyebilirim inan ben hala alışamadım bu sisteme hiç ama hiç te sevmedim benimde durumum aynı seninle destek için 444 lü noyu arıyorum kullanılamıyor diyo biz nasıl bilgi alıcaz ve önemliside nasıl bitiricez bu okulları bu sistemle
Dikey geçişle çalışma ekonomisine kayıt oldum geçen dönem şimdi 3.sınıfım yani..ama şişletme okumak istiyorum bu yıl tekrar kayıt için gitsem yeni kayıt yani olurmu ki
arkadaşlar dikey geçişle işletmeye geçeceğim,eskişehirde aöf kursu arıyorum varmı iyi dediğiniz bir yer ?
merhaba kizlar 2014 acik ogretim sinav tarihleri hakkinda bilginiz varmi? yani guz ve bahar donemleri sinavlari ne zaman olacak??? bilgisi olan varsa paylasabilir mi ? lutfen ... merak ettigim sey 2014 nisan ayinda sinav var mi varsa acaba yds ile ayni gune denk gelip cakismasindan korkuyorum,,,
mrblar. sorularım varda birileri bakabilirmi nette bulamadım..
kayıtlar tam olarak ne zaman başlıyor kaçına kadar devam edicek ? (kayıt yenileme oluyorum sanırım ben ilk defa kayıt olmıcam)
2.sorum da şudur ) ben 3.sınıftım baya dersim kaldı ortalamam 2.00 nin altında
ben sınıf tekrarmı yapıcam ??? yada 4.sınıfa geçip kaldıgım dersleri alttan alabiliyomuyum ??
selam,
aöf kaynak kitapları güncel mi örneğin murat ya da karacan ?
sadece kaynak kitap çalışsak başarılı olabilirmiyiz yoksa aöf ün kendi kitaplarından çalışıp kaynak için sadece soru mu çözsek :26: bu hafta kitap alıp derslere başlamayı düşünüyorum bir an önce...