Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Evet, eminim. :) Kredili sisteme geçildi bu sene tüm aöf bölümleri.

47 liralık kısmı kalmadı 47 liralık eksiltildi 205 tl ödüceksin yani

arkadaslar acıktan fakulte okuyup rahat ıs bulan varmı aranızda bende okumayı dusunuyorum ama acıkoğretımle bı ıs bulunmaz dıyorlar okuyup ıs bulan varmı

benim kredili sistemle ilgili bir sorum olucaktı..Şimdi diyelimki birinci sınıftan bir dersten kaldık.Sonra o kalan bir ders ikinci sınıfın dersleriyle birlikte bize okul tarafından atandı.Şimdi bu durumda not ortalamasına bakarken (mesela 2.00 ın üstüyse geçiyoruz ya hani) o kaldığımız ders ikinci sınıfın dersleriyle beraber mi değerlendirilicek yoksa ait olduğu birinci sınıf derslerinin ortalamasınımı etkiliycek..İnşallah anlatabilmişimdir..Anladınızmı arkadaşlar :)

Arkadaşlar bu 4441026 numaralı telefona ulaşabileniniz var mı Allah aşkına..Ankara dayım başka ne şekilde ulaşabilirim bilgi almak için

Arkadaslar ben 3. sınıfa devam edicem bu sene. Kitaplar falan ne zaman verilecek. ? Muhtemelen ilk sınav Aralık da olacakmıs. Bir sürü ders var nasıl sınava hazırlanıcaz 2,5 ayda. Bu kredili sisteme ne diye gectiler? Nasıl olacak hicbir fikrim yok.

AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME SINAV TARİHLERİ
FAKÜLTELERİ SINAVLARI
Güz Dönemi Ara Sınavı 05-06 Ocak 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09-10 Şubat 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04-05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01-02 Haziran 2013 dikey geçiş yapınca kitapların yarısını veriyorlarmış cnm zaten dikey geçiş yapınca vericekler birde şu var sen dikey geçiş yaptığın için 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olcaksın sadece cnm

Son düzenleme:
Geçen sene dikey geçiş yaptım 3 sınftayım kaldım şimdi tekrar 3 snfdan devam edeceğim. harçarlı ne kadar kayıtlar ne zaman bilen var mı arkadaşlar

Evet onu biliyorum canım... Biz kayıta gidince mi verecekler kitapları.. Ara sınav ve dönem sonu sınavının arası ne kadar az.. 1 ay da ne kadar calısabiliriz ki..

Geçen sene dikey geçiş yaptım 3 sınftayım kaldım şimdi tekrar 3 snfdan devam edeceğim. harçarlı ne kadar kayıtlar ne zaman bilen var mı arkadaşlar

Canım sen kayıt yenileyeceksin benim bildigim. Yenileme de, 22 Ekim - 16 Kasım arası.. Harclar da tahmini 200-250 TL arası değişebilir.

arkadaşlar bir sorum olacak, bende bu sene açık öğretime kayıt yaptırdım. kayıt yapılırken de kitaplarımı verdiler...
bir iki hafta kadar bir boşluğum var ve bu zamanlarda derslerime çalışmayı düşünüyorum...

fakat vizede kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz nerelere kadar çalışmam gerek.. ?
bunu nereden nasıl öğrenebilirim?

murat yayınlarının ktblarında yazıyordu eski sisteme göre , yine ktb içinde yazmıyor mu acaba

47 liralık kısmı kalmadı 47 liralık eksiltildi 205 tl ödüceksin yani

anladım canım 205 tl sini kaldırsalarmış daha iyi olacakmış ama :) buna da şükür. canım bu kredili sistemde sınav tarihleri de değişmiş ocak başı deniyor ilk sınavlar için nasıl hazırlanıcaz bilmem ben 2 dersten kaldım kursa gitmeyi planlıyodum kurslar ne zaman açılıyor acaba kayıttan sonra mı? gebze de bildiğin bir yer var mı?

merhaba arkadaşlar ben iki sene ara verdikten sonra bu sene kaydımı yenilemek istiyorum önlisansta ikinci sınıfa geçip bırakmıştım kayıt yenilemeler ne zaman bilen var mı lisansla önlisans kayıt yenilemeleri farklı zamanda oluyor sanırım değilmi yoksa kaçırdım mı :2:

murat yayınlarının ktblarında yazıyordu eski sisteme göre , yine ktb içinde yazmıyor mu acaba

henüz başka yayınların kitaplarını almadım.. kayıtta verdikleri normal üniversitenin kitapları var.. onlarında içine baktım ama her hangi bir şey yazmıyor sınavlar hakkında...

Kızlar ek yerleştirme kılavuzu yayınlanmış insan kaynakları düşünüyorum fakat göremedim bi yardım edin yaa internetten başvurucam bir de nasıl yapıcamm

kayıt yenileme tarihi önlisans lisans aynı tarihlerde oluyor cnm tarihler ise bunlar:22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 başarılar dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…