- 4 Şubat 2010
- 1.145
- 73
-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.821
eminmisiniz kaldırıldığına. e ben bu sene tüm derslerden kaldım nişan ve düğünüm araya girdi hiç çalışma imkanım olmadı zaten. e 2 den de muh. uygulamaları var. bu kadar dersten kalıp 4 e geçmem mümkün değil ..
47 liralık kısmı kalmadı 47 liralık eksiltildi 205 tl ödüceksin yaniben büro yönetimi öğrencisiyim. eğitim senesi filan farkediyor mı? 5. yılım. 2 dersim kaldı istatistik ve at. ilkeleri bunları vermek istiyorum. benim de bildiğim sadece matbaa masrafı alınacak ama bugün aöf yi aradım kalkmadı 22 ekim de belli olur filan dedi kız.
nasıl 47 liralık kısmı mı kaldı. geri kalanı 205 tl mi yapıyor o bile çok ya
AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME SINAV TARİHLERİArkadaslar ben 3. sınıfa devam edicem bu sene. Kitaplar falan ne zaman verilecek. ? Muhtemelen ilk sınav Aralık da olacakmıs. Bir sürü ders var nasıl sınava hazırlanıcaz 2,5 ayda. Bu kredili sisteme ne diye gectiler? Nasıl olacak hicbir fikrim yok.
AÇIKÖĞRETİM, İKTİSAT, İŞLETME SINAV TARİHLERİ
FAKÜLTELERİ SINAVLARI
Güz Dönemi Ara Sınavı 05-06 Ocak 2013
Güz Dönemi Dönem Sonu Sınavı 09-10 Şubat 2013
Bahar Dönemi Ara Sınavı 04-05 Mayıs 2013
Bahar Dönemi Dönem Sonu Sınavı 01-02 Haziran 2013 dikey geçiş yapınca kitapların yarısını veriyorlarmış cnm zaten dikey geçiş yapınca vericekler birde şu var sen dikey geçiş yaptığın için 5.6.7.8 yarı yıl derslerinden sorumlu olcaksın sadece cnm
Geçen sene dikey geçiş yaptım 3 sınftayım kaldım şimdi tekrar 3 snfdan devam edeceğim. harçarlı ne kadar kayıtlar ne zaman bilen var mı arkadaşlar
Canım sen kayıt yenileyeceksin benim bildigim. Yenileme de, 22 Ekim - 16 Kasım arası.. Harclar da tahmini 200-250 TL arası değişebilir.
arkadaşlar bir sorum olacak, bende bu sene açık öğretime kayıt yaptırdım. kayıt yapılırken de kitaplarımı verdiler...
bir iki hafta kadar bir boşluğum var ve bu zamanlarda derslerime çalışmayı düşünüyorum...
fakat vizede kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz nerelere kadar çalışmam gerek.. ?
bunu nereden nasıl öğrenebilirim?
47 liralık kısmı kalmadı 47 liralık eksiltildi 205 tl ödüceksin yani
murat yayınlarının ktblarında yazıyordu eski sisteme göre , yine ktb içinde yazmıyor mu acaba
kayıt yenileme tarihi önlisans lisans aynı tarihlerde oluyor cnm tarihler ise bunlar:22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 başarılar dilerimmerhaba arkadaşlar ben iki sene ara verdikten sonra bu sene kaydımı yenilemek istiyorum önlisansta ikinci sınıfa geçip bırakmıştım kayıt yenilemeler ne zaman bilen var mı lisansla önlisans kayıt yenilemeleri farklı zamanda oluyor sanırım değilmi yoksa kaçırdım mı :2:
kayıt yenileme tarihi önlisans lisans aynı tarihlerde oluyor cnm tarihler ise bunlar:22 Ekim ~ 16 Kasım 2012 başarılar dilerim
rica ederim cnm nedemek tek dileğim bana dua et yeter korktuklarım başıma gelmesin diyeayy çok sağol canım kaçırdım sanmıştım valla yaa çok teşekkür ederm