-
- Konu Sahibi masal perisi
- #1.841
rica ederim cnm nedemek tek dileğim bana dua et yeter korktuklarım başıma gelmesin diyeiki gündür uyuyamıyorum derdin nedir diye sorma anlatacak gücüm yok tek isteğim dua balım
geçmiş olsun cnm sağol allah razı olsun cnm sendende cnm inş cnm sende bitirirsin üniversiteni güzel bir şekilde bende uluslarası ilişkiler 3.sınıfa dikey geçiş yapıcam beraber kafa kafayı verip çalışırız hep beraber dostlarla inş geçeriz mezun oluruzbu ara gribim zaten hastanın duası daha çabuk kabul olur derler bide senin için günahsız ağız olduğumu hesaba katarsak Allah korktuklarından emin umduklarına nail eylesin gönlüne göre versin inşaallah hakkında hayırlısını diliyorum tekrardan Allah razı olsun canım sayende bende okulumu bitirebilirim belki bu sene hadi inşaallah
geçmiş olsun cnm sağol allah razı olsun cnm sendende cnm inş cnm sende bitirirsin üniversiteni güzel bir şekilde bende uluslarası ilişkiler 3.sınıfa dikey geçiş yapıcam beraber kafa kafayı verip çalışırız hep beraber dostlarla inş geçeriz mezun oluruz
sağol cnm benim inş ikimizde başarılı oluruz birde cnm hrşeyin bir zamanı vardır öle deme sırasıyla olur herşey önce önlisans sonra lisans sonra yüksek lisans yaparsın inşsağol canım inşaallah ne kadar güzel dikey geçiş yapacaksın inşaallah başarılı olursun. heralde bana hayal bu, hele bi iki seneliği bitireyimde dört senelik şöyle dursun yani ha çok isterm bende lisansı bitireym yüksek lisans yapayım felan ama nerdeee rüyamda bile görmem yani o derece :)) sende kariyerine kariyer kat inşaallah :)
merhaba arkadaşlar ben iki sene ara verdikten sonra bu sene kaydımı yenilemek istiyorum önlisansta ikinci sınıfa geçip bırakmıştım kayıt yenilemeler ne zaman bilen var mı lisansla önlisans kayıt yenilemeleri farklı zamanda oluyor sanırım değilmi yoksa kaçırdım mı :2:
arkadaşlar bir sorum olacak, bende bu sene açık öğretime kayıt yaptırdım. kayıt yapılırken de kitaplarımı verdiler...
bir iki hafta kadar bir boşluğum var ve bu zamanlarda derslerime çalışmayı düşünüyorum...
fakat vizede kaçıncı üniteye kadar sorumluyuz nerelere kadar çalışmam gerek.. ?
bunu nereden nasıl öğrenebilirim?
aöf maliye 1.sınıf ogrencısyım bu sene 3 dersten kaldım.Simdi biz de kredili sisteme gectık mı yanı ben bu üç dersi alıp mı 2. sınıfa mı gecıcem yoksa sınıf tekrarı mı yapcam yardımcı olabılırmısın?
tskler
Kızlar ben üniv. mezunuyum. ( 4 yıllık- Sosyolojı-örgün). Öğretmenlik yaptım bir süre pedagojık formasyon sertifkam da var. Sınavsız ikinci üniversite okumak istiyorum ama okumak istediğim birkaç bölüm var.
Bu bölümler;
- Sosyal Hizmetler
- Sağlık Kurumları İşletmeciliği
- Laborant ve Veteriner Sağlık
- Bankacılık ve Sigortacılık...
Hangisini veya hangilerini okuduğum takdirde hem özelde hem kamuda faydama olur?
Ya da bunların dışında önerebileceğiniz bir bölüm var mı?
canım kamuda faydasını görebilmek istiyorsan 4 yıllığın üzerine 2 yıllık okuma çünkü 4 yıllık diploman varsa 2 yıllık diplomayla kamu sınavına giremiyorsun.Sağlık kurumları işletmeciliği 4 yıllık sanırım öyle değil mi.Onu okuyabilirsin eğer 4 yıllıksa