Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Hanımlar ben de bişey sormak istiyorum 26 yaşındayım 2007 yabanci dil mezunuyum lisede 1 sene de hazırlık okumuştum 2008 de ing dili edb bölümü yada almanca Öğrt bölümüne kayıt hakkı kazanmama rağmen okumadım evlendim şimdi 2 çocuğum var tekrar sınava girmek istiyorum aöf okumak zorundayım hangi bölümü okumaliyim sınavlar dersler puanlar hiçbiri hakkında en ufak bilgim yok nolur yardimci olun
Ek olarak 2 yıllık çocuk gelişimi var oda olabilir. Adalet. Ilahiyat ve sağlık bölümude var.2 ve 4 yıllık.

YGS girip tercih yapacaksınız eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı kazanırsınız. 4 yıllık sosyal hizmetler açıldı bu yıl taban puanı 353 dusenebilirsiniz. 2 yıllık sosyal hizmetlerde var.onunda tam bilmiyorum 250 civarı olabilir. 2 Yıllığı okuduktan sonra dikey geçiş sinavi ile yine AÖF den 4 Yıllığı tamamlarsiniz.

ben 7 senedır kıtabın kapagını acmadım 3 ay var ben nasıl o kadar yuksek puan alırım :KK43: okul bana puan verır mı acaba sonucta tercıh yapmıstım daha once ?

ben 7 senedır kıtabın kapagını acmadım 3 ay var ben nasıl o kadar yuksek puan alırım :KK43: okul bana puan verır mı acaba sonucta tercıh yapmıstım daha once ?
Verir evet hem de tam puan. 7 sene geçmiş. O konuda sikintiniz olmasın okul puanı konusunda.

Verir evet hem de tam puan. 7 sene geçmiş. O konuda sikintiniz olmasın okul puanı konusunda.

bulca cok tsk ederım sorularıma cvp verdıgın ıcın pekı ıng ogretmenlıgı var mı aof de.. cocukluk hayalım bır tane cocuga faydalı olmak ısterım en buyuk hayalım o konuda bır bılgın var mı?

bulca cok tsk ederım sorularıma cvp verdıgın ıcın pekı ıng ogretmenlıgı var mı aof de.. cocukluk hayalım bır tane cocuga faydalı olmak ısterım en buyuk hayalım o konuda bır bılgın var mı?
Eskiden vardı ama kapatıldı artık yok.2 yıllık çocuk gelişimi var.

Sınav sonuçları açıklandı lakin hiç bişey anlamadım. Nereye bakmam gerek ? Ara sınav kısmınamı bakmalıyım? Bi de iletişim bilgisi 35 diyor. Geçmişmiyim şimdilik

Arkadaslar sonuclar aciklandi ben edebiyat bolumundeyim seneye puanimi yukseltip orgune gecmek istiyorumbunun icin ortalaamam 80 ustu olmasi lazim suanki sonucla 60 civari sizce finalde toparlayabilir miyim morelim cok bozuldu :KK43:(

Arkadaslar sonuclar aciklandi ben edebiyat bolumundeyim seneye puanimi yukseltip orgune gecmek istiyorumbunun icin ortalaamam 80 ustu olmasi lazim suanki sonucla 60 civari sizce finalde toparlayabilir miyim morelim cok bozuldu :KK43:(
Zaten ortalaman finalden sonra belli olacak. Şuan değil. Can eğrisi var.35 lede geçersiniz 45 yada 48 lede kalırsınız. Şuan geçip gecmediginiz belli değil.

Zaten ortalaman finalden sonra belli olacak. Şuan değil. Can eğrisi var.35 lede geçersiniz 45 yada 48 lede kalırsınız. Şuan geçip gecmediginiz belli değil.

Benim istegim ortalamami yukseltip orgune gcis istiyorum finallerde yukseltbilrim dimi bu notlara takinti yaparim simdi :KK43:

Benim istegim ortalamami yukseltip orgune gcis istiyorum finallerde yukseltbilrim dimi bu notlara takinti yaparim simdi :KK43:
Bu notları düşünmeyin şimdi çünkü suan kalıp kalmadığın yada gecmedigin belli değil. Misal 35 ilede geçersiniz. 45 yada 50 ilede kalırsın. Can egrisinden ötürü.

Neden örgüne geçmek istiyorsun eğer formasyon içinse hiç üzülmë AÖF mezunlarida formasyon alıyor. Yüksek lisans yapıyor. :KK68:

Merhaba ben de çok istiyorum edebiyat bölümü zor mu neden örgün eğitime geçmek istiyorsun birde hangi dersler var :KK17:
Bölüm Hakkında bilgim yok ama illaki zorlukları vardır.Formasyon alabilirsiniz öğretmenlik için bu şansınız var. mavigk mavigk örgüne geçmek isteyen ben değilim.
Ben işletme okuyorum.

Çalışma Ekonomisi okumaya niyetlendim. Kayıt oldum. Sonra Kpss de ki adaletsizlikler ve bölüm içeriği ilgilimi çekmediğinden bırakma kararı aldım.

Şimdi ki hedefim Sosyal Hizmetler. Okumanın yaşı yok ne güzel.

Bu notları düşünmeyin şimdi çünkü suan kalıp kalmadığın yada gecmedigin belli değil. Misal 35 ilede geçersiniz. 45 yada 50 ilede kalırsın. Can egrisinden ötürü.

Neden örgüne geçmek istiyorsun eğer formasyon içinse hiç üzülmë AÖF mezunlarida formasyon alıyor. Yüksek lisans yapıyor. :KK68:
Yok formasyon icin degilde biraz zorlaniyorum yuzyuze egitime gidiyorum kampuse daha faydali buldum o yuzden tesekkur ederim cevabiniz icin

X