- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.383
- Konu Sahibi masal perisi
- #2.341
Her ders 30 dk.3 ders varsa 90 dk.4 ders var sa 120 dk.09:30'da sınavmı olur yaa.. Sınav bitiş saati kaç bilen var mı?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her ders 30 dk.3 ders varsa 90 dk.4 ders var sa 120 dk.09:30'da sınavmı olur yaa.. Sınav bitiş saati kaç bilen var mı?
Hey maşallah :) Teşekkürler bilgi içinHer ders 30 dk.3 ders varsa 90 dk.4 ders var sa 120 dk.
Çıkmış sınav sorulariyla karşılaştırınca bu yıl ve geçen yıl soruların ciddi zor olduğunu gordum. 2013 sorularını çalışmadan cozunce 18-19 doğru yaptım dusunun yanı epey kolaymis o yıl. :)Kizlar sinavlariniz nasil gecti?
Kotu gecti ya. Calismamistim zaten ne bekliyordum kiÇıkmış sınav sorulariyla karşılaştırınca bu yıl ve geçen yıl soruların ciddi zor olduğunu gordum. 2013 sorularını çalışmadan cozunce 18-19 doğru yaptım dusunun yanı epey kolaymis o yıl. :)
Kolay lokma dedigim ders zorladı. Sıkıntı yapıp korktuğum dersler eh iste fena değildi.
Seninki nasıl geçti?
İngilizce çok şekerdi yaa... yani 40 ustu alsan diğer sınavda da biraz calissan rahat gecersin. Matematigin kotuyse onun için bulunmuş bi formül var bilmiyor musun? a,b,c,d,e yap sırayla iki tanede kendin çöz koşullu geçiyorsun zaten.Kotu gecti ya. Calismamistim zaten ne bekliyordum ki
Matematigi calissam da gecemiycem galiba. Tam bir matematik ozurluyum. Birde butun derslerin sinavlari zor geldi bana. Ama ingilizce ilkogretim ingilizcesiydi. Sevabina diger dersleri de ingilizce gibi kolay yapsalardi ya
Galiba obur doneme kaldi benim bu dersleri vermem.
Bu sistemle 4 tane tutuyor diyorlar ama kalktı diyen de var.4 tane tutsa 20 eder.2 tane kendi çözme 30 eder ama koşullu geçme olmuyor geçme notunu 35 yaptılar. 35 alti ff artik tabi final de belli olacak gecme notu.Ama ben de bu yöntemi uyguladım biraz mecbur matematik te.İngilizce çok şekerdi yaa... yani 40 ustu alsan diğer sınavda da biraz calissan rahat gecersin. Matematigin kotuyse onun için bulunmuş bi formül var bilmiyor musun? a,b,c,d,e yap sırayla iki tanede kendin çöz koşullu geçiyorsun zaten.
Evet 35. Matematikte çıkmış sorularda uyguladım son uc yilda cikmis sorularda 6-7 tane çıkti gerçekten. Bi kaç tanede cozersen tamamdır.Bu sistemle 4 tane tutuyor diyorlar ama kalktı diyen de var.4 tane tutsa 20 eder.2 tane kendi çözme 30 eder ama koşullu geçme olmuyor geçme notunu 35 yaptılar. 35 alti ff artik tabi final de belli olacak gecme notu.Ama ben de bu yöntemi uyguladım biraz mecbur matematik te.
Dün ben tek dersten girdim matematige alttan kaldı. Giriş belgemde ki salon numarasi ile optikte ki farklıydı son rakamları ben hocaya sorunca diğer benim ki tek derse girenlerde baktı onlarınki de farklı. Biz de optikte ne yazıyorsa onu yazdık kitapciga. Siz de böyle bir sorun varmiydi. Birçok kişide olmuş bu.umarım sorun çıkmaz. Çıkmaz diyorlar önemli olan optik diyorlar ki birçok kişide olmuş.Evet 35. Matematikte çıkmış sorularda uyguladım son uc yilda cikmis sorularda 6-7 tane çıkti gerçekten. Bi kaç tanede cozersen tamamdır.
Aaa hayir. Sorun çıkmaz sanmıyorum. Optikte neyse odur. Sorun sizden kaynaklı olmadığından olmaz birşey endişelenmeyin.Dün ben tek dersten girdim matematige alttan kaldı. Giriş belgemde ki salon numarasi ile optikte ki farklıydı son rakamları ben hocaya sorunca diğer benim ki tek derse girenlerde baktı onlarınki de farklı. Biz de optikte ne yazıyorsa onu yazdık kitapciga. Siz de böyle bir sorun varmiydi. Birçok kişide olmuş bu.umarım sorun çıkmaz. Çıkmaz diyorlar önemli olan optik diyorlar ki birçok kişide olmuş.
slm.ben sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıfta okuyorum geçen ara sınav vardı 2 tane. 1i sine giremedim.ocakta yine sınav var aynı derslerden.o girmediğim 4 ders sınavı ne olcak nasıl bir yol izlemem gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim.Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap verebilirim.sormak öğrenmek istediklerinizi bana sorabilirsiniz.?
Oturumun birine girmediniz yani girmediginiz ders 0 olarak geçer bütünleme yok.Final sınavında yüksek not almanız lazım.slm.ben sağlık kurumları işletmeciliği 2.sınıfta okuyorum geçen ara sınav vardı 2 tane. 1i sine giremedim.ocakta yine sınav var aynı derslerden.o girmediğim 4 ders sınavı ne olcak nasıl bir yol izlemem gerekiyor?şimdiden teşekkür ederim.
evet oturumun birine girmemiştim.teşekkür ederim.Oturumun birine girmediniz yani girmediginiz ders 0 olarak geçer bütünleme yok.Final sınavında yüksek not almanız lazım.
1.sınıflar ders ekle sil işlemi yapamıyor. Üst sınıflar için geçerli. Siz harç yatiracaksiniz bahar dönemi.arkadaşlar ben bu sene 1. sınıfım.sosyoloji okuyorum. acaba bahar dönemi kayıt yenilemede ders silme varmış galiba.bu nasıl oluyor bilgi verirmisiniz lütfen ...istediğimiz dersi mi silebilicez anlamadım?
Tesekkur ederim1.sınıflar ders ekle sil işlemi yapamıyor. Üst sınıflar için geçerli. Siz harç yatiracaksiniz bahar dönemi.
Evet sadece para yatiracaksiniz. Anadolu Üniversitesi değil mi.Tesekkur ederim cevabiniz icin.yeniden harc yatirip kayit tekrarliycam yani
Hanımlar ben de bişey sormak istiyorum 26 yaşındayım 2007 yabanci dil mezunuyum lisede 1 sene de hazırlık okumuştum 2008 de ing dili edb bölümü yada almanca Öğrt bölümüne kayıt hakkı kazanmama rağmen okumadım evlendim şimdi 2 çocuğum var tekrar sınava girmek istiyorum aöf okumak zorundayım hangi bölümü okumaliyim sınavlar dersler puanlar hiçbiri hakkında en ufak bilgim yok nolur yardimci olun