Açıköğretim Fakültesi ile ilgili Her türlü sorularınıza cevap ...

Öğrenci kimlik kartınızı aldınızmı arkadaşlar? Ben henüz almadım. Sınav günü büroya gidip alabilirmiyim yoksa geçmi olur?

Kızlar felsefe okuyorum bu sene başladım daha.. Hangi üniteden nereden sorumlu olacağım sınavda nerden öğrenicem bunu.. Sınav yerini falan
Üniversite sitesinde yazar hangi Uniteden sorumlu olduğun sınav yerleri açıklanmadı aciklaninca öğrenci sayfanda yazar. Yarın açıklanması gerek yada en gec pazartesi.

Üniversite sitesinde de mi 1.3 yazıyor bence bir yanlışlık vardır. 1.6 olmasi lazim. Çünkü 11 ünite diyorsunuz. 10 olsaydı 1.5 olurdu misal bende bir derste 6 ünite var vizede 1.3 ünite sayısı. Diğerleri 1.4.

öyle yazıyor kaç kere kontrol ettım ama zaten ben 1-6 göre çalıştım ne olur ne olmaz diye
birşey daha sorucam benim güz dönemi ara sınacım 12-13 aralık güz dönemi dönem sonu sınavım 23-24 ocak bu dönem sonu sınavında tüm kitaptan mı sorumluuyum bunu bi çözemedim

öyle yazıyor kaç kere kontrol ettım ama zaten ben 1-6 göre çalıştım ne olur ne olmaz diye
birşey daha sorucam benim güz dönemi ara sınacım 12-13 aralık güz dönemi dönem sonu sınavım 23-24 ocak bu dönem sonu sınavında tüm kitaptan mı sorumluuyum bunu bi çözemedim
23.24 ocakta yani final de tüm kitaptan sorumlusun ağırlıklı olarak son üniteler olur tabi ilk unitelerden de soru çıkar.
Bahar dönemi yeni kitap veriyorlar. Harç yatiriyorsun yine.

Pazartesi açıklanır.
Teşekkürler. Aöf hakkında pek bilgim yok. Birşey daha sorabilir miyim? Bu güz dönemi finallerinde kaldığımız dersler olursa, onun için yeniden harç yatırıyor muyuz? Yoksa sadece kayıt yenilemede bahar dönemi harcını yatırıp, alttan derslerimizi öyle mi veriyoruz?

Teşekkürler. Aöf hakkında pek bilgim yok. Birşey daha sorabilir miyim? Bu güz dönemi finallerinde kaldığımız dersler olursa, onun için yeniden harç yatırıyor muyuz? Yoksa sadece kayıt yenilemede bahar dönemi harcını yatırıp, alttan derslerimizi öyle mi veriyoruz?
Bildiğim kadarıyla kalan dersler "ders ekle" ile bi daha ki döneme ekleniyor. Bununla beraber harcta artıyor tabi...

Yanlış biliyor da olabilirim. Bilgilendirecek bi üye çıkar umarım.

Güz döneminde kaldigin dersleri seneye güz dönemi alırsın bahar dönemi ile alakası yok kaldigin dersin bahar dönemi ayrı kitap verilecek ve bazı derslerinin adı değişebilir. Bahar dönemi de bahar dönemi için harç yatiriyorsun. Bahar Dönemi kaldigin dersi de seneye bahar dönemi alırsın.

Bugün öğrenci kimlik kartımı aldım .kartın arka yüzündeki imza hanesini imzakayın diyor bu kısım nerde anlayamadım. Bu arada kart bi jağıda yapıştırılmış halde veriliyor onu kağıttan ayırdım yanlış bişey yapmadım inşallah imzalanması gereken yer kağıdın ön yüzümü

Eklentiler

• 2015-12-07 17.29.31.jpg
    2015-12-07 17.29.31.jpg
    91,6 KB · Görüntüleme: 81
Bugün öğrenci kimlik kartımı aldım .kartın arka yüzündeki imza hanesini imzakayın diyor bu kısım nerde anlayamadım. Bu arada kart bi jağıda yapıştırılmış halde veriliyor onu kağıttan ayırdım yanlış bişey yapmadım inşallah imzalanması gereken yer kağıdın ön yüzümü
IMza olayı yok.

X