• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıköğretim adalet bölümüne kayıt yaptıran var mı??

seyhang

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2010
4
0
36
İstanbul
arkadaşlar ben kaydımı yeni yaptırdım.eğer adalet bölümüne kayıt yaptıranlar varsa yada 2. sınıfa geçen muhakkak konuşmak isterim sorucaklarım var :)

merhaba bende bu bolume kayıt yaptrmak ıstıyorum ıkıncı unv olarak bakalım artık hayırlısı

Aaaa adalet bölümü var mıydı yaa bende kayıt yaptırıyım o zaman

internetten buldum.ne bilim yardımcı olmak istedim:))kimse yazmamış.ben yazayım dedim:)

Adalet Bölümü
1. sınıf dersleri

ANAYASA HUKUKU
HUKUKA GİRİŞ
HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM
MEDENİ USUL HUKUKU
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU
KALEM MEVZUATI
YABANCI DİL
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

2.sınıf dersleri

İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ
CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU
İNFAZ HUKUKU
İCRA İFLAS HUKUKU
MEMUR HUKUKU
TÜRK DİLİ
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

bolum hakkında bı bılgın var mı cnm iş imkanlrı acısından

Walla canım hiç bir bilgim yok.Birde 4 yıllık mezunum 2 yıllık aöf yaptırabiliyor muyum onu da bilmiyorum araştırmak lazım

internetten buldum.ne bilim yardımcı olmak istedim:))kimse yazmamış.ben yazayım dedim:)

Adalet Bölümü
1. sınıf dersleri

ANAYASA HUKUKU
HUKUKA GİRİŞ
HALKLA İLİŞKİLER VE İLETİŞİM
MEDENİ USUL HUKUKU
YARGI ÖRGÜTÜ VE TEBLİGAT HUKUKU
KALEM MEVZUATI
YABANCI DİL
TEMEL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ

2.sınıf dersleri

İNSAN HAKLARI VE KAMU ÖZGÜRLÜKLERİ
CEZA MUHAKEMESİ HUKUKU
İNFAZ HUKUKU
İCRA İFLAS HUKUKU
MEMUR HUKUKU
TÜRK DİLİ
ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILAP TARİHİ

teşekkürler canımmopuyorumnanaktan

Walla canım hiç bir bilgim yok.Birde 4 yıllık mezunum 2 yıllık aöf yaptırabiliyor muyum onu da bilmiyorum araştırmak lazım

bende 4 yıllk mezunum cnm snvsız gecıs hakkımz var ya ekımın 25 de sanrsan kayıt tarıhı iş imkanları ıı dıye duydum ama pekte emın degılım

Adaleti ben de düşünüyorum ikinci üniversite olarak, sosyoloji arasında kaldım. bilmiyorumkismile

Adaleti ben de düşünüyorum ikinci üniversite olarak, sosyoloji arasında kaldım. bilmiyorumkismile

bence Adalet bölümü daha iyi
bi sitede okudum Dgs'ye girip Hukuk'a geçebiliyorsun
ya da 2 yıllık olarak kalacaksan da adliyelerde,belediyelerde iş imkanı var

bende aöf adalet bölümüne kayıt oldum arkadaşlar bölümümüzün iş imkanları iyi gerçekten.

merhaba arkadaşlar bende 1.sınıfım ama daha önce sayısal bölümdeydim nasıl çalışacam ben bu sözel derslere:44::44: yol gösterecek yok mu?? :59::59::59:

arkadaşaşlar bende ikinci üni olarak okuyorum adaleti iş imkanları çok eğer kendinizi birde geliştirebilrseniz diğer bölümlerde olduğu gibi bundada iş çok önemli olan iyi çalışark bölümü anlyarak bitirmek malum herşey kanun ve yasalardan oluşuyor
1- zabıt katibi olabiliyorsunuz
2- infaz koruma memuru olabilirsiniz
3- en önemliisi icra müdürü oluyorsunu
4- adalet bakanlığının ya üni bölümlerinde derslere girebiliyorsunuz
vee diğer bölüm sahalarındada var 2 yılı bitirdikten sonra bu bölümden hukuğa geçiş yapıp avukatlık yapabilirsiniz,hakim savcı olabilirsiniz yeterki bölümü bitirin en önemlisii kaymakamlıksınavlarına giriş haklarınız diğerlerinden bir adım önde oluyor
herkese başarılar gerçekten çok güzel bir bölüm ben okuyorum hedefim iicra müdürlüğü inş onuda yapacağım iilerisi çok açık bir bölüm herkese bol şanss

Back