Acıkmadan Yemeyerek Kilo Verme Yöntemimiz

Ay ne kaDAR güzel şeyler yazılmış herkes en doğruyu buluyor vucudumuzun en doğal şekilde en kolay şekilde kilo verdiriyor en ideal vucud ağırlığımıza kendiliğinden zorlanmadan en çabuk şekilde geleceğiz inş.Sabah 12:30 Sabah olmuyor tabi :)kahvaltı ettim kızımla birlikte şimdi bi tabak makarna yedim :) 2 günde 1kg gitti gibi bakalım çok mutluyum ama bana bakmayın benimle kıyaslamayın kendinizi grubun en kilolusu benim gibi boy:172cım kilo 96.5kg şu anda
Bide şunu söylemek istiyorum bi arkadaşımız bişe yazmış çok hoşuma gitti.Pişmanlık duymayıp vucudunun ihtiyacını yediğini, düşünüp beynen rahat ve huzurlu olduğumuzda sanırım bizim kilit noktamız bu ,bu yüzden çok kolay bi şekilde kilo veriyoruz çünkü pişmanlıklar kendine acımalar kendine kızmalar gitti.Artık kendime inanıyorum.Kendi vucudumun sinyallerine uyarak yani vucudum acıktığında doyuncaya kadar rahalıkla yediğimde ve garip bir huzur buluyorum.Bu yüzden rahatlıkla kilo veriyorum.

Süpersin..Çok sevindim..Zaten rejim yapınca insan sterse girdiği için vücut kortizol salgılıyormuşş.Bende başka bir stede okudum..Vallah ben böyle mutluyum..Bir ayda 2 kg verdim..Hemde çok mutluyum..Yalnız bence sporda yapılmalı..Hem insan enerjik oluyor,hemde sağlıklı :))

en sağlıklı yöntem spor yapmak bence. zorlanmadan kilo vermek olmuyor. verilse de hemen geri alınıyor. bu çok açık.

Arkadaşlar...işte size hem metabolizmayı hızlandıran hem yağ emilimini azaltan,hem tok tutan bir de bunların üstüne sizi hastalıklardan koruyan en önemlisi de kanserden koruyan formül..
Sabahları kahvaltıdan yarım saat önce 1/2 ya da 1 çay bardağı suyun içine tepeleme 1 çay kaşığı toz zencefil + 1 çay kaşığı tepeleme toz zerdeçal + 4-5 damla ya da az doldurulmuş 1 çay kaşığı çörekotu yağını suyun içinde karıştırıp içiyorsunuz..25-30 gün önceden tartılın.. Içmeden önce kaçtınız.. Içtikten sonra kaça düştünüz..gözlerinizle görün..
Ben denedim.. Ama ben hastalıklardan korunmak için içiyordum.. Iştahım da yerindeydi yani..baktım ki iştahım kesilmeye başladı.. Tokluk hissi verdi..sonra bende tatlı atakları oluyordu hergün..tatlı ataklarını tamamen geçirdi..hayretler içerisinde kaldım..deneyin.. Farkı görün..ben tartılmadım ama 20 gün kadar içinde 3-4 kilo vermişimdir..hem de açlık ve halsizlik, sinirlilik hissetmeden....
Zerdeçal başta kanser olmak üzere sizi 100 den fazla hastalıktan korur..vücuttaki iltahabı eritir..zencefil solunum yolları ve kanser için iyidir..metabolizmayı hızlandırarak sizi tok tutar..sindirim sistemini çalıştırır..
çörekotuda şekeri dengeler..aç karnına alındığında zayıflatarak tepeden tırnağa vücudu ve hücreleri yeniler..ölümden başka herşeye devadır..
Artıları çok fazla olan bu formülü denemenizi şiddetle tavsiye ediyorumm...:))
1 TAŞLA 100 DEN FAZLA KUŞ VURUN..:)))

Evet.. Zencefil kan sulandırır.. çörekotu da adet söktürür..hamile kalmak isteyenler ya da lohusa olup bebek emzirenler doktorlarına danışıpda kullansınlar...ama hamile kalmak istemeyen ya da lohusa olmayanlar çocuk emzirmeyenler bence mutlaka kullanmalı..zerdeçalı ve zencefili dünyaca ünlü onkoloji profu erkan topuzun önermesinin yanında birçok proflar tavsiye ediyorlar..çörekotunu da aynı şekilde..ender saraçtan tutun ahmet marankiye kadar..ya da eğer şüpheniz varsa googledan araştırın ve de doktorunuza sorun..ben sadece bu bilgiyi paylaşmak istedim..belki zayıflamak isteyipte dışarıdan destek ya da bilgi almak isteyenlere deneyen bir kişi olarak bir parça fikir verdiysem ne mutlu bana..:)))

Bende bu şekilde kilo vermek istiyorum :))
inanmak istiyorum benim şeker problemim var yalnız
uzun süre aç duramam mesela
bana uyarmı ki bu iş:))

yazılanları okudum da . ben hala tam olarak nasıl yapılacağını anlamadım. sonuçta acıkınca zaten doyana kadar yiyoruz. herkesin doyma zamanı farklı. şekerli,yağlı,asitli vb. yemeyelim acıkınca diyoruz ya... o zaman yine diyet olmuyor mu?
kişi bu seferde doymak için çok yemeyim abartmayım , birde şekerli yağlı yemeyim deyip, yine rejim psikolojisinegirmez mi?
ben mi anlamadım bu işi? biri bana anlatsın lütfen! verenler tam olarak nasıl verdiler?

ben çok zor kilo veren birisiyim. 4-5 kilo fazlamı 5 yıldır veremedim. ne yaptıysam. bunu denemek istiyorum.çok umutlandım şimdi. işe yararsa bende yazarım buraya...

DKZ sistemine başka bir ad verilmiş :)
Hiç beceremedim bunu. Çünkü ben hiç acıkmıyorum

ay bu onu çok doğru...çöp gibi kaldım ben ...acıktığımda yedim hep sonra zamanla acıkma hissim kayboldu...

gece oluyordu ve ben aaa ymek yemeyi unutmuşum diyordum...nesseki şimdi toprlamaya çalışıyorum....

zayıflamayın yahu balık etli olmak en güzeliii

valla benimde bi diyet programım yok ne zaman ne istersem onu yiyorum akşam erken bitiriyorum yemeği,,

2 haftada bu şekilde yaparak 3.5 kilo verdim,,

Bende yarından itibaren başlıyorum:) Ama şuna takıldım metabolizma bildiğim kadarıyla ara öğün yiyerek daha aktif hale geliyormuş acıktıkca yiyeceğimiz için yavaşlamasın sonra?

ay sonunda benim beslenme biçimimi doğrulayan bir doktorda varmış kitabı okumadım detayları bilmiyorum ama ben asla acıkmadan yemiyorum acıkınca da sağlıklı beslenmeye çalışıyorum öyle şu saatte ye bu saatte ye saatlere de takılmıyorum sadece yediklerimin kalorisine dikkat etmeye çalışıyorum birde hareketli olmaya yani bir günde aldığım harcadığım kalori önemli benim için bazen günlük almam kaloriden az yiyorum bazende gerektiği kadar yani kaloride de sürekli aynı değerler olursa vücut onada bir süre sonra alışıyor ve kilo vermeyi durduruyor fazla kısmamak lazım çünkü insanız hepimizin vazgeçemiyeceği arada sırada da olsa sağlıksız ama sevdiğimiz şeyler var mesela öyle yediğim zamanda oldu ama diğer öğünlerde dikkat ederek beslenmeye çalışıyorum öyle fazla sıkı spor felanda yapamadım ama eskisinden daha hareketliyim bazen de dans edip yürümeye çalışıyorum ve 2 ayda 12 kilo verdim birazda yapımla alakalı çabuk kilo veren bir yapım var çabukta alan benim problemim korumaktı zaten onu da bu yöntemle çözdüm asla gerçekten acıkmadan yemiyorum eskiden sevinsem yerdim sıkılsam yerdim şimdi bunlar için başka hobiler buldum beni oyalayacak hareket ettirecek hobiler kesinlikle tavsiye ederim kendimi daha iyi hissediyorum hem birde takıntı halinden çıkarıyor insanı yani sürekli kilo yemek vs düşünmüyorsun hem oyalanıyorsun hem de mutlu oluyorsun hepimize kolay gelsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…