Acıkmadan Yemeyerek Kilo Verme Yöntemimiz

Hepinizin mesajlarını okudum.2006 da bu yöntemle 16 kilo verdim çok rahatlıkla istediğimi yiyerek sadece aclığımı tokluğumu dinleyerek ...Sonra kendiliğimden hemile kaldım ideal kiloma düşünce hamililekte şımarıklıktan aç olmadığım halde çocuk istiyordur düşüncesiyle aldım verdiğim 26 kiloyu.(10 kiloyu kendi çabalarımla vermiştim daha sonra Dkz ile ile tanışarak 16 kg verdim.)Şimdi kızım nerdeyse 4 yaşını dolduracak ve ben halen 97kg yum doğum yapıp eve geldiğim kilodayım. açlığımı tokluğumu bilen biriyim ama bunu bildiğim halde uygulayamadığım için kendime çok kızıyorum.Vucudumuzun mükemmel bir işleyişi var arkadaşımızın dediği gibi bir öğün iskender yersem akşam, sabah canım hiçbir şey istemiyordu ...Zamanla bu sisteme alıştıkça Yani vucudumuzu dinleyip istediğini istediği şekilde verince hamileler gibi sütte isteyebiliyor vucudunuz semizotuda isteyebiliyorsunuz bunu kimseyle kıyaslamayın..Kendinizi tanıyorsunuz..Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim .Ben bu konuda çok azla bilgiye ve tecrübeye sahibim çok şükür ama tekrar neden uygulayamıyorum bilemiyorum.İnşaalah buırada yazmakla bende kendimde bişeyleri kendimde değiştirebilirim.En zahmetsiz en ucuz en doğaL yöntem arkadaşlar başka hiç para harcanarak değiştirebileceğiniz şeylere bakmayın.Siz bana ben size bi şekilde ben bi şekilde yeniden başaracağım bu yöntemle ...Yediklerinizi yazmayın...50kg bir insanın vucudunun enerji ihtiyacıyla 70kg bir insanın kalori miktarı arklıdır birbirimizden örnek almayalım benim uyku saatim arklıdır sizinkide arklı biriniz masa başında çalışır bazısı vucudunun butun gun çalışması gerekir.
İnşaalah hepbirlikte istediğimiz doğal vucud ağırlığımıza kendiliğinden zahmetsizce kolayca geleceğiz...
Görüşmek dileğimle...
Sevgimle.

Polyanna söylediklerine katılıyorum..Özellikle yediklerimizi yazma taraftarı değilim..Ben bu gün tam düzenimi oturttum..Yani bu gün hiç canım istediği için değil de acıktığım için yedim..Bütün gün sadece iki öğün yemek yedim..Şu an bile kendimi tok hissediyorum..Canım tokken bir şey istediği zaman ben diyette değilim ama acıkmadım ve acıkmadan bir şey yemem diyorum..

Süpersin kesinlikle katılıyorum arkadaşım düşüncene başlangıçta alışasıya kadar en doğru bir davranış şekli bence canımız bişeyler çektiğinde sadece kendi kendimize soracağız gerçekten açmıyım'''Vucudumun şu anda bu besine ihtiyacı varmı???Eğer açsam bu istediğim besini gönül rahatlığı ile yiyebilirim.Ama aç hissetmiyorsam yiyecekler kaçmıyor ya!Elbette acıktığımda zevkle isteyerek yiyebilirim demeliyiz...
Sevgimlee..

Burada kimsecikler kalmamış..Ben üç gündür sık sık acıkmıyorum..Birde canım bir şey çeksede acıkmadan yiyemiyorum..Yersem midem çok rahatsız oluyor..Demek ki bedenimi güzel dinlemeye başladım..:KK76:

bende bu yönteme devam ediyorum hala valla canımın istediği şeyden yiyorum tabiki acıkınca bugün mesela 11de hafif bir kahvaltı ettim arada çay kahve derken 5te yemek yedim işte şimdide acıktığımı hissedip 2 kaşık müsliyle yoğurt yedim iyi gidiyor şimdilik zamanla dahada insan gibi yemeği öğrenicem inşallah :)
kızlar bugün internette bir resim gördüm çok fenaydı ya mc donaldtan bir menüyü 75 ay buzdolabındada değil dışarda bekletmişler hhiç bir şey olmamış inanırmısınız sadece ambalajları çürümeye başlamış köftesi ekmeği patatesi olduğu gibi duruyor yani böcek bile yememiş dşünün içinde ne kimyasal maddeler var o yüzden canının fast food çektiğinde bunları düşünün ve yemeyinn :)

bende bu yönteme devam ediyorum hala valla canımın istediği şeyden yiyorum tabiki acıkınca bugün mesela 11de hafif bir kahvaltı ettim arada çay kahve derken 5te yemek yedim işte şimdide acıktığımı hissedip 2 kaşık müsliyle yoğurt yedim iyi gidiyor şimdilik zamanla dahada insan gibi yemeği öğrenicem inşallah :)
kızlar bugün internette bir resim gördüm çok fenaydı ya mc donaldtan bir menüyü 75 ay buzdolabındada değil dışarda bekletmişler hhiç bir şey olmamış inanırmısınız sadece ambalajları çürümeye başlamış köftesi ekmeği patatesi olduğu gibi duruyor yani böcek bile yememiş dşünün içinde ne kimyasal maddeler var o yüzden canının fast food çektiğinde bunları düşünün ve yemeyinn :)

75 ay mi??? :KK30:

ben de bu düşünceden yanayım.geçen yıl denemiştim elimden geldiği kadar,gerçekten kısa bir sürede bile olsa etki etmişti kızlar. zaten mantıklı olan da acıkınca yemek değil mi? acıkmadan yediğim zaman vücuduma fazladan yükleme yapıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyo.afedersiniz ama hep bi geğirme isteği oluyo doluyorum burnuma kadar sanki.ve böyle olunca da şiştim yine diyorum.

ben de artık normal insanlar gibi yemek yemeyi becermek istiyorum,inanın ki bıktım artık. bu arada adım Esra.20 yaşındayım en güzel çağlarımda.boyum 168,kilom en son 72ydi:KK43:
2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum ben,elimden geldiğince sayfaya gelip paylaşım yapıcam.canlandıralım bence bu başlığı

esra aynı durumdayız kilo ve boy olarak. bende yapıcam bunu bi de mekik çekicem karnım için çok çıktı hamile gibi duruyo resmen

benim 5 değil 15 resmen şu üniversite öldürüyo beni stresten ye babam ye otur sabahtan akşama ders çalış olacağı bu işte

kis acliktan ölen mankenlere özensek benim de 12kilo felan vermem lazim :KK9::KK9::KK9::KK9: benim tek amacim eski pantolonlarima düzgünce girebilmek :KK31: simdi dar oluyorlar.. sevmiyorum ben cok asiri dar kiyafetleri :KK19: sonra ordan burda cikiyo :KK1: hadi bakalim gitsin kilolar :KK8::KK8::KK8::KK8:

kis acliktan ölen mankenlere özensek benim de 12kilo felan vermem lazim :KK9::KK9::KK9::KK9: benim tek amacim eski pantolonlarima düzgünce girebilmek :KK31: simdi dar oluyorlar.. sevmiyorum ben cok asiri dar kiyafetleri :KK19: sonra ordan burda cikiyo :KK1: hadi bakalim gitsin kilolar :KK8::KK8::KK8::KK8:

seninkiler dar da olsa oluyormuş ben içine giremiyorum kıyafetlerimin yaa daha yaşım 19 çocuk da yok şimdiden bu kadar kilom olursa ilerde yuvarlanırım resmen benim orta halli olmam için 15 vermem lazım manken olmaya kalksam 20-25 gerekir 44 beden oturuyo üstüme o hale geldim kociş de bi zayıf sorma yani iyice kompleks yapıyorum

seninkiler dar da olsa oluyormuş ben içine giremiyorum kıyafetlerimin yaa daha yaşım 19 çocuk da yok şimdiden bu kadar kilom olursa ilerde yuvarlanırım resmen benim orta halli olmam için 15 vermem lazım manken olmaya kalksam 20-25 gerekir 44 beden oturuyo üstüme o hale geldim kociş de bi zayıf sorma yani iyice kompleks yapıyorum

kuzum zaten benim derdim de o ya... benim kocam da manken gibi... kilolarimiz ayni sayilir :KK17::KK17::KK17::KK17: boyu tabiki benden uzun.. omuzlar genis agirlik kemiklerinde.. onun bol pantolonlari bana yapisiyo resmen :KK1: benimboyumdaki mankenler 55-58 kilo felan.. ben 63 olsam yeter.. benim en güzel halim 63-65 kilo arasindaki halim.. daha asagisi da hasta gibi duruyor bende.. her gün maykyaj yapmiyorum ya hortlakligimi saklayim :KK9: ayyyy simdi canim cikolata felan cekiyor ama karnima soruyorum ac degilim diyor.. bi su abur cuburdan vazgecti mi bir de bu metodu uyguladi mi tamamdir bence... :KK76:

kuzum zaten benim derdim de o ya... benim kocam da manken gibi... kilolarimiz ayni sayilir :KK17::KK17::KK17::KK17: boyu tabiki benden uzun.. omuzlar genis agirlik kemiklerinde.. onun bol pantolonlari bana yapisiyo resmen :KK1: benimboyumdaki mankenler 55-58 kilo felan.. ben 63 olsam yeter.. benim en güzel halim 63-65 kilo arasindaki halim.. daha asagisi da hasta gibi duruyor bende.. her gün maykyaj yapmiyorum ya hortlakligimi saklayim :KK9: ayyyy simdi canim cikolata felan cekiyor ama karnima soruyorum ac degilim diyor.. bi su abur cuburdan vazgecti mi bir de bu metodu uyguladi mi tamamdir bence... :KK76:

biz aynı boydayız eşimle ve ben kiloluyum düşün artık vehameti....
biran önce kurtulmalıyız kilolardan hiç hortlak gibi durmadı yüzüm hep topludur olşundan. o yüzden zayıf bile olsam kilolu dururum bide sağolsun annem hamileyken müthiş beslenmiş kemiklerimin maşallahı var

Çok yararlı bilgiler bunlar uygulamak lazım ışte ben bi türlü kafama koyamadım kilo vermek istiyorum ama bi türlü tamam başla artık diyemiyorm yemeye devam ediyorum ya of

canım işte zaten o başlıyım artık diyete mantığı olmuyor ya o zaman 2. günde patlıyosun bence yani benim gibi iradesizsen o listelerde seni zorluyorsa olmuyor yani insan diyette olunca canı h,ç istemeyen şeyleri istiyor ama bu öye değil yani canının istediği şeyden azcık ye ama açsan ye ve bundan pişmanlık duyma beyne diyetteyim hadi al bunu depola mesajı veriliyormuş diyetteyken

Vücudum acıkınca yemeye,doyunca yememeye artık alıştı..Acıkmadan bir şey yiyemiyorum,midem rahatsız oluyor..Dün yediklerimi merak edip hesapladım 1000-1100 kalori arasında.Kalori hesabı yaparken bile bu kadar az yemek yiyemiyordum..Çokk mutluyum :)

biz aynı boydayız eşimle ve ben kiloluyum düşün artık vehameti....
biran önce kurtulmalıyız kilolardan hiç hortlak gibi durmadı yüzüm hep topludur olşundan. o yüzden zayıf bile olsam kilolu dururum bide sağolsun annem hamileyken müthiş beslenmiş kemiklerimin maşallahı var

zayiflayinca yüzün cökmüyorsa cok güzel canim yaa... annen en iyisi yapmis vallahi :KK9: benim de derdim kurtulmak bu pis kilolardan ayrica ilerlerse saglik acisindan da cok zararli :KK50: hele bir de bebek düsünüyorum ben..

Vücudum acıkınca yemeye,doyunca yememeye artık alıştı..Acıkmadan bir şey yiyemiyorum,midem rahatsız oluyor..Dün yediklerimi merak edip hesapladım 1000-1100 kalori arasında.Kalori hesabı yaparken bile bu kadar az yemek yiyemiyordum..Çokk mutluyum :)

adınıza çok sevindim.peki işe yaradımı ve nezamandır uyguluyorsunuz acaba ?

X