- 29 Kasım 2008
- 43
- 1
- 47
- Konu Sahibi nesrinduman
Hepinizin mesajlarını okudum.2006 da bu yöntemle 16 kilo verdim çok rahatlıkla istediğimi yiyerek sadece aclığımı tokluğumu dinleyerek ...Sonra kendiliğimden hemile kaldım ideal kiloma düşünce hamililekte şımarıklıktan aç olmadığım halde çocuk istiyordur düşüncesiyle aldım verdiğim 26 kiloyu.(10 kiloyu kendi çabalarımla vermiştim daha sonra Dkz ile ile tanışarak 16 kg verdim.)Şimdi kızım nerdeyse 4 yaşını dolduracak ve ben halen 97kg yum doğum yapıp eve geldiğim kilodayım. açlığımı tokluğumu bilen biriyim ama bunu bildiğim halde uygulayamadığım için kendime çok kızıyorum.Vucudumuzun mükemmel bir işleyişi var arkadaşımızın dediği gibi bir öğün iskender yersem akşam, sabah canım hiçbir şey istemiyordu ...Zamanla bu sisteme alıştıkça Yani vucudumuzu dinleyip istediğini istediği şekilde verince hamileler gibi sütte isteyebiliyor vucudunuz semizotuda isteyebiliyorsunuz bunu kimseyle kıyaslamayın..Kendinizi tanıyorsunuz..Tecrübelerime dayanarak söyleyeyim .Ben bu konuda çok azla bilgiye ve tecrübeye sahibim çok şükür ama tekrar neden uygulayamıyorum bilemiyorum.İnşaalah buırada yazmakla bende kendimde bişeyleri kendimde değiştirebilirim.En zahmetsiz en ucuz en doğaL yöntem arkadaşlar başka hiç para harcanarak değiştirebileceğiniz şeylere bakmayın.Siz bana ben size bi şekilde ben bi şekilde yeniden başaracağım bu yöntemle ...Yediklerinizi yazmayın...50kg bir insanın vucudunun enerji ihtiyacıyla 70kg bir insanın kalori miktarı arklıdır birbirimizden örnek almayalım benim uyku saatim arklıdır sizinkide arklı biriniz masa başında çalışır bazısı vucudunun butun gun çalışması gerekir.
İnşaalah hepbirlikte istediğimiz doğal vucud ağırlığımıza kendiliğinden zahmetsizce kolayca geleceğiz...
Görüşmek dileğimle...
Sevgimle.
İnşaalah hepbirlikte istediğimiz doğal vucud ağırlığımıza kendiliğinden zahmetsizce kolayca geleceğiz...
Görüşmek dileğimle...
Sevgimle.