Acıkmadan Yemeyerek Kilo Verme Yöntemimiz

aslında doğru söylüyorsun mesela artık nelerin çok kilo yaptığını nelerin zararlı olduğunu biliyoruz onları yiyerek doymaya çalışırsak gene zarar ederiz:18:

aslında doğru söylüyorsun mesela artık nelerin çok kilo yaptığını nelerin zararlı olduğunu biliyoruz onları yiyerek doymaya çalışırsak gene zarar ederiz:18:

merhaba tutku, seninle ayni kiloda baslamisiz ve suan ayni kiloda sayiliriz. istersen birbirimize destek olarak verelim bu kilolari...

Hayat boyu rejim yapamayacağımıza göre bu sistem çok mantıklı..Aslında olması gereken bu ..Ben rejim yapamayan biriyim,rejim yapayım derken yeme krizlerine giriyorum...Şimdi acıkmadan yemiyorum,doyunca da bırakıyorum..

ben henüz bir programa başlayamadım çünkü evde misafirim var. ama 10 gündür "acıkınca yemek, doyunca bırakmak, her şeyden yemek ama kilo aldıranlardan az yemeye çalışmak" için alıştırma yapıyorum ve umarım becereceğim. "tüm diyetler çöpe" fikrinin savunucusu doktor acıkma hissinin 3 günde, doyma hissinin 15 günde kazanılabileceğini söylüyor. ben acıkmanın ne demek olduğunu yeniden öğrendim, ki acıktığını farkedip yemek yemek çok güzel bir duygu, şişman insan bunu unutuyor. inşallah doyma duygusunu da tamamen tekrar kazanırım. o noktada da yani vücudumun normal sinyallerini tekrar alabildiğimde de kilo vermeye başlayabilirim.

ben de bu düşünceden yanayım.geçen yıl denemiştim elimden geldiği kadar,gerçekten kısa bir sürede bile olsa etki etmişti kızlar. zaten mantıklı olan da acıkınca yemek değil mi? acıkmadan yediğim zaman vücuduma fazladan yükleme yapıyorum ve bu beni çok rahatsız ediyo.afedersiniz ama hep bi geğirme isteği oluyo doluyorum burnuma kadar sanki.ve böyle olunca da şiştim yine diyorum.

ben de artık normal insanlar gibi yemek yemeyi becermek istiyorum,inanın ki bıktım artık. bu arada adım Esra.20 yaşındayım en güzel çağlarımda.boyum 168,kilom en son 72ydi
2 haftada bir tartılmayı düşünüyorum ben,elimden geldiğince sayfaya gelip paylaşım yapıcam.canlandıralım bence bu başlığı

Ben başladığım hafta 900 gr verdim.Sporda yapıyorum..Bazen acıkmadan da yediğim oluyor ,o zaman hareketle yakmaya çalışıyorum..Ama kalorili bir şey yiyeceğim zaman hala tedirgin oluyorum ..Sonrada ben diyet yapmıyorum diyorum..Bakalım uzun bir süre tartılmayacağım çünkü tartılmak da kiloyu etkiliyor...

kolay gelsin Esracim insallah istedigin kiloya ulasir istedigin seyleri giyersin ben de katiliyorum sana.. destek cok önemli, yüzden canlansin topik biraz.. sürekli hatirlatalim birbirimize bunu..

bu yöntemle iskender bile yiyerek 8 kg verdim =)

tatlim sana zahmet olmazsa biraz daha aciklar misin?? yapmamiz gerek ölcülü ve acikinca mi yemek?? yoksa ara ögünler de önemli mi?? oofff su 5kiloyu veremezsem catlarim ben yaa cok tesekkürler simdiden cevabin icin..

kızlar bu yöntemin mantıklı olduğunun hepimiz farkındayız heleki acıktığında doğru şeyler yersen o zaman daha sık uğrayın bu başlığada birbirimize destek olalım hergün ne yediğimizi yazalım falan ben bugün başladım ve bildiğiniz sabah az yememe rağmen öğlen acıkmadığım için yemek bile yemedim ve iki gündür kahvaltıda muz yiyorum çok tok tutuyor ya
bugün yediklerimi yazmak istiyorum moral oluyor diyet sürecinde
sabah : 1 adet activia yoğurt müslili ve 1 küçük yoğurt
öğlen : 1 hurma ve 1 avuç ceviz , yağsız sütlü nescafe
akşam 6 gibi : lavaşa sarılı ızgara tavuk,kaşarlı ve light cola
şimdide yarım elma,çeyrek portakal ve bir parça ayva

bide goldslim diye bi band çıkmış gece yatmadan önce göbeğine takıp sabah çıkartıyorsun hiç diyet falan yapmana gerek kalmadan göbeğini eritiyormuş. acaba onların yan etkisi varmıdır? bir gecede 200 gram, ayda 6 kg verdiriyormuş. ama sadece göbekten. yani göbekli kişiler için çok cazip geliyor :) ama işte yan etkisi olmadığını bilsem hemen alırım. yan etkilerinden korkuyorum

kızlar maşallah herkes farkında ne güzel mantıklı olan şeyin.ben kahvaltımı çok iyi yapıyorum valla allah ne verdiyese yiyorum.ortalama 4-5 saat sonra ya da kahvaltı da çok yiyosam daha uzun bi süre sonra acıkıyorum.o zman da kısıtlamadan yiyorm canım ne isterse.diyet mantığında olunca acıktığımı doyduğumu anlamıyorum şahsen.bu benim için en uygun yol.hayırlısıyla ymek ymeyi öğrenicez bi nevi.allah yardımcımız olsun.bu topiği boş bırakmamak gerek,daha motive olmak açısından ve birbirimzden öğrenmek açısından

Bugün eşim evdeydi..Çok geç kalktık ve sadece bir öğün beslendim..Çay içtik yanında kandil simiti yedik..Tatlıda almış sağ olsun acıkmadan iki tane küçük tatlı yedim..Midemin bulantısından öldüm..Acıkmadan yemeye alışınca da bu şekilde vücut sinyal veriyor..Eğer ki ben rejim yapsaydım tatlıyı görünce dayanamayıp 3-4 tane yemiştim ve hiç de rahatsızlık duymamıştım..

Yalnız şuna dikkat edeyim diyorum : Akşam yemeklerinden 4-5 saat sonra acıkıyorum..Buda 11-12 ye denk geliyor..Bu saatlerde yoğurt yada süt içeyim diyorum..Yani kısıtlama yok ama gece de katı şeyler yemeyeyim diyorum..Meyvada olabilir,yani canım hangisini isterse..

evet akşam kazınmaları meşur zaten bence şöyleki eğer erken yediyse 6 gibi falan 9 gibi bir meyve yiyebilirsin ama eğer 11-12ye kalıyorsa süt daha mantıklı çünkü meyvede şeker olduğu için en az yatmadan 2 saat önce yiyin diyorlar canım

tatlim sana zahmet olmazsa biraz daha aciklar misin?? yapmamiz gerek ölcülü ve acikinca mi yemek?? yoksa ara ögünler de önemli mi?? oofff su 5kiloyu veremezsem catlarim ben yaa cok tesekkürler simdiden cevabin icin..

ben öyle kalkınca kahvaltı yapıp, 2 saat sonra ara öğün yapıp sonra öğle yemeği filan yiyebilenlerden değilim. çünkü oldukça spontane bir yaşantım var. ertesi gün ne yiyeceğimi düşünmek beni daha çok sıkıntıya sokuyor. o yüzden eğer iskender gibi ağır bir şey yiyorsam o gün başka bir şey yemiyorum. 1 öğün size saçma gelebilir ama çok alıştığım için bu duruma artık açlık hissetmiyorum. ayrıca insülin direncim olduğunu da belirtmeliyim. buna rağmen kasımın 26sından beri 9 kilo verdim. vücudun sesini dinlemek her zaman daha iyi. yalnız benim tek uzak durduğum şey fast food. mcdonalds burger king pizza hut vs vs bu tip yerlerden asla yemek yemiyorum. siz de yemeyin. dışarıda yiyecekseniz bunlar kebaptır lahmacundur gibi şeyler olsun. çünkü türlü katakullilerle içine acaip şeyler katmıyorlar sizi daha çok acıktırmak için. genelde 2 öğün yiyorum ama dediğim gibi o gün dışarı çıkıp arkadaşlarla kebapçıya filan gidiyorsam genelde tek öğün yiyorum. ama doyana kadar yiyorum. eskiden iskender öncesi çorba, iskender sonrası künefe yerdim. bu tip alışkanlıkları bıraktım. ama yine de iskenderimin üzerien tereyağ koydurmayı ihmal etmiyorum. her şeyden yiyorum fast food harici. ama çok karbonhidrat ağırlıklı beslenmemeye çalışıyorum. örneğin 2 öğün makarna yemiyorum. 1 öğün makarna yemişsem diğer öğünüm protein ağırlıklı oluyor. az yemezseniz kilo veremezsiniz bu bir gerçek. mutlaka kalori açığı olmalı ki (bu hangi diyet olursa olsun, ister dukan, ister atkins, ister karatay) kilo veresiniz. ama bu demek değil ki kalori sayın. ben kalori saymıyorum. acıkınca yiyorum doyunca bırakıyorum. her şeyi yiyorum. mesela pasta mı koyuyorlar önüme, 2 çatal alıp bırakıyorum. okulda abur cubur uzatıyorlar, alıyorum 1 tane bisküvi. yeter bana o. fazla yemeyin kilo verirsiniz illaki.

tesekkürler aslinda olmasi gereken de bu zaten.. ben cok cabuk doyan biriyim, 10 dakka da tokluk hissi olusuverir ama benim sorunum tatli vb abur cubur düskünlügüm..

benim de aynı sorunum vardı ki hala abur cubur yerim. hatta 25 kasım akşamı madodan kendime yarım kilo fıstıklı baklava almıştım. yedikten sonra üstüme bi ağırlık çöktü. ondan sonra her şeye lanet ettim. kendime, pis boğazlığıma. bu işi bitireceğim dedim. ilk başlarda yine abur cubur yedim ama önemli ölçüde azaltarak bırakmaya çalıştım. bırakamadım abur cuburu ama çok azalttım diyebilirim. benim gibi akşam üşenmeyip markete abur cubur alan biri için büyük bi gelişme. geçenlerde yine abur cubur yedim bu sefer eve doldurma amaçlı almıştım eskisi gibi. 2 gofret alıp çıktığımı fark ettim. normalde daha fazla alırım. cips gofret kek fındık fıstık kola vb... en azından azatmaya gayret et. devamı gelecektir. birden bırakmaya çalışma. aynı sigara gibi bu işte. bağımlılık yapıyor bu tip şeyler. hemen bırakıp muhteşem alışkanlıklar kazanmaya çalışmak yerine yavaş yavaş azaltırsın.

bir süre sonra sen de istemeyeceksin zaten. fastfood delisiydim. şu an tiksiniyorum. 2 aydır da yemedim. bir daha da asla yemeyeceğim. umarım bu lafı da abur cubur için söyleyebilirim.

eski alışkanlıklarımı bırakmaya çalışıyorum. hayır sebze meyve falan yiyip bütün gün havuç kemirmiyorum. zaten alışkanlıklardan kasıt bu olmasa gerek. yemek üstüne tatlı yiyorsan git onu bırak mesela. akşam yemek yiyorsan bunu da bırakmaya çalış. dışarıdan yemek yeme alışkanlığın varsa bunu azalt. ben haftaiçi okulda olduğum için okulda ne varsa onu yemek zorunda kalıyorum. peki ya diyet yapan ne yapacak? yanımda sefertası taşıyacak halim yok ya. ne çıkıyorsa yiyorum. geçen okulda normal yemek çıkmıştı tatlı olarak baklava vardı. ona dokunmadım mesela. belki de dokunsaydım yarım baklava yiyebilirdim. ama demek ki modumda değilmişim. tadına bakmaktan hiçbir şey çıkmaz. diyet yapmıyorum ve böyle mutluyum. kilo da veriyorum diyetsiz. ilk defa diyet yapmadan bu kadar kilo verdim. canım ne istiyorsa yiyorum. çok ekstrem şeyler harici, bunu yememeliyim demiyorum, rahatıma bakıyorum. tartıyla da kafamı bozmuyorum. kilo alınır verilir, stres yapmazsan tıkır tıkır gider o kilo...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…