açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Aynı gün aksam yemeği ben ısmarlıyorum deyip ben ısmarladım zaten

İlk sayfada yazmışsınız ki, ben zaten aynı gün yemek ismarlayacaktim ama o kahvaltıda odememi istedi. Demek ki yemek ismarlayacak kadar paranız varmış. Şimdi diyorsunuz ki kasaya geldik söyledi ama hesabımda 400 tl vardı ödeyemedim hani aynı gün ZATEN yemek ısmarlamayı planlanmıştın? Hangi parayla?

Bana kitledi dediğiniz şey kendi tabağınız.
Siz adama defalarca hesap ödetirken iyiydi de 1 defa kendi tabağınızı ödeyince mi adı kitlemek oldu?
Konudaki tek cimri sizsiniz.
Adamın gözü hafiften açılmaya başlamış. Bence siz yiyebileceğiniz başka bir keriz bakın artık.

kahvaltıda ödediğiniz parayı kitlemek olarak görüyorsunuz onca ısmarladıklarınıda siz ona kitlediniz o zaman.
bu ilişkideki cimri sizsiniz belli ki. kahvaltıyı öderken cebinizdeki akrep sokmuş belli ki.

Cebinizde para yoksa neden 1300 liralık serpme kahvaltı yiyorsunuz pardon? Elalemin parasıyla storyler paylaşıp hava attığınıza da eminim. Gidip bi pastanede poğaça simitte yiyebilirdiniz kendinizi de bu kadar rezil etmezdiniz.

Birde evlenince bana para vermez mi diye düşüncelere girmissiniz, kendiniz çalışıp ekonomik özgürlüğünüzü almak yerine daha şimdiden koca parası yemeyi düşünecek kadar eziksiniz

Evi arabası var borcu yok diye tüm yediğinizi içtiğinizi sizin tabirinizle ona kitlemeniz asıl ayıp olan. O yemeği ödüyorsa sizde tatlı kahve ismarlarsiniz bu bir görgü kuralıdır buraya bu postu açmanız iyi olmuş en azindan biraz görgü öğrenmişsinizdir.

Herif çiğ bi tip ama sen de fenasın.
Adam cok ucuz. Burda herkes kadini gomdu ama kimse de adam da kusur bulmadi. Hayretler icindeyim. Evet adam 5 defa yemek ismarlamaktan rahatsiz olmus ama bu sekilde mi rahatsizligini belli etmeli. Daha ucuz baska bi hareket dusunemiyorum. Adam kasada hadi ode bakalim demis, yetmemis hadi cikart kartini okut falan... ufff rezillik. Adamin kumasi ucuz. Karsisindaki mukemmel biri olsaydi da o ucuzluk bi sekilde kokardi.

Eski çok güzel hareketler bunlarda bir skeç vardı. Ay bulan atsın buraya nolur

O güne kadar hesabı hep erkek ödemiş. Kız ben ödeyeyim falan diyor yalandan. Oğlan başta kabul etmiyor ama parası çıkışmayınca hesap kıza kalıyor.
Ama kızın cüzdanında sadece 2 tane bozuk para, bir de bilmem kaç mark var. Sen bu bozuk paraları içeride birbirine mi sürtüyorsun diyordu çocuk asdfg
Millet euroya geçmiş, kız hala mark saklıyor falan, öyle bir elini cebine atmamak.

Konu sahibi de öyle dımdızlak çıkıyor herhalde evden. Cüzdanda ses olsun diye 2 bozuk para varsa yeter işte

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.
Bi de bayıl istersen Feriha. Adınıza utandım ya, insan kendini şu konuma sokar mı hiç? Bari öncesinde bi elinizi cebinize atsaydınız, birkaç buluşmada da siz ödeseydiniz bir şeyleri.

2 tavuk döner 2 ayran alınır işte 400 lirayla. Üstüne parası bile kalır ohooo.
Bu kadın daha ne yapsın sorarım size?

Yani biri tabağımı bana ödettirmeye kalksa o seviyeye gelsem yerin dibine girerim ortadan kaybolurum ya hiç mi o ana kadar bir yemek bir kahvaltı da siz ısmarlamadınız adamın saçı başı kıyafeti o andan sonra mı göründü gözünüze ek olarak cebimde şu kadar olsun eşime harcarım diye atıp tutan adamın parası yoktur net havadan sallıyo

Yediğinizi ödemeniz niye sizi şoka sokuyorki. O yaşta adama annesinin k8yafet alması hep aynı kıyafeti giymesi normal değil. Ama siz de paragözsiniz. İkiniz de olmamışsınız yani

Aynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladım
Karar verin öğlen mi yemek ısmarladınız akşam mı ? Siz bir hesap ödeyince kitlemek oluyor o ödeyince jest mi kadın ve erkeğe bakış açınız çok sakıncalı

2 tavuk döner 2 ayran alınır işte 400 lirayla. Üstüne parası bile kalır ohooo.
Bu kadın daha ne yapsın sorarım size?
ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?

Buyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.

Umutları ve hayalleri

Ödememek için adama yanımda para yok dedim. Enayi gibi kendi tabağımı mı ödeyecektim?
Siz de hani yemek ısmarlayacaktın, nasıl paran yok deyince 650 lira tuttu, param vardı ama o kadar yoktu demek zorunda kaldım.
Şimdi de 400 liraya ne ısmarlayacaktın ki sorusuna cevap bulmaya çalışıyorum.

Bu itirafı duymak istiyorsun ama zor be çiçeğim

Bunları biraz aileden biraz da sosyal yaşamdan öğrenmek gerekiyor ya benim babam daha biz ortaokul da lisede dışarı çıkarken bile hep derdi ki karşındakinin de senin de yediğini içtiğini ödeyecek paran yoksa benden annenden iste eğer yoksa gitme aniden arkadaşınla tartışırsın bir anlaşmazlık olur kalkar gider mahsur kalırsın bize ulaşamazsın utanırsın ( benim ilk telim orta sonda alınmıştı öncesinde yoktu) ben hep küçükken anlam veremezdim babam ne saçmalıyo ya benim arkadaşlarım kötü insan mı derdim ama bana en güzel alışkanlıklardan biri oldu o masada böyle her lafı yiyip yutmamak için o para cebinde olacak arkadaşım yoksa gitmeyeceksin deyim yerindeyse ters bir durumda paran dövceksin karşındakini yani benim karşıma böyle bi eşek geçse yok evlenince çalıştırmam cart curt yapsa çektirir hesabı kalkarım ne alaka ya sen kimsin kendine hizmetçi mi arıyosun

Buyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.
Kahvaltı 650 lira olsa gitmem heralde yav. O paraya rakı balık yapıyoruz biz

Ama yalanları da çok güzel değil mi? Benim çocuklara bazen neden okula gelmedin deyince servis almadı, annem göndermedi falan diyorlar. Tam o ayarda bir yalan söyleme kapasitesi. Çok tatlı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…