- 11 Aralık 2018
- 40.392
- 250.945
- 598
Valla biz hep 300 liralık kaffaltı yapıyos apla, daha pahalılarını bilmiyom benKahvalti 1300 tuttuysa aksam yemegi 4-5bin tutmustur. Fiyatlar bu kadar artti mi ya?
Aynı gün aksam yemeği ben ısmarlıyorum deyip ben ısmarladım zatenYani o konuda rencide etmiş biraz bir şey diyemem ama bundan sonra sizde en azından bende ödeyim bu sefer de benden olsun demesini bilin. Baksanıza çocuğun yanına giderken kartınız da fazla para bile atmamıssın eminmissiniz onun ödeyeceğinden babanız değil ki bu adam sizin sevgiliniz...
Onu lafın gelısı soyledı .varım yoğum esımın olsun dıyen ınsan kahvaltıyı bana kıtlıyor çok enteresan.herkesın durusu bellı olsun kı en azından bu adam cımrı veya cımrı degıl diyebıleyım..kaldıkı evı arabası var..aldığı maaş kendı cebine gırıyor dırek .yanı borçu da yok cımrı olmasına ne gerek var
Onu lafın gelısı soyledı .varım yoğum esımın olsun dıyen ınsan kahvaltıyı bana kıtlıyor çok enteresan.herkesın durusu bellı olsun kı en azından bu adam cımrı veya cımrı degıl diyebıleyım..kaldıkı evı arabası var..aldığı maaş kendı cebine gırıyor dırek .yanı borçu da yok cımrı olmasına ne gerek var
Adam cok ucuz. Burda herkes kadini gomdu ama kimse de adam da kusur bulmadi. Hayretler icindeyim. Evet adam 5 defa yemek ismarlamaktan rahatsiz olmus ama bu sekilde mi rahatsizligini belli etmeli. Daha ucuz baska bi hareket dusunemiyorum. Adam kasada hadi ode bakalim demis, yetmemis hadi cikart kartini okut falan... ufff rezillik. Adamin kumasi ucuz. Karsisindaki mukemmel biri olsaydi da o ucuzluk bi sekilde kokardi.Herif çiğ bi tip ama sen de fenasın.
Cebinizde yediğinizi ödeyecek kadar bile para yokken neden dışarı çıkıyorsunuz? Neye güvenerek?
Üstelik karnınızı doyuracak paranız yokken adamın evini, arabasını, maaşını dilinize doluyorsunuz.
Yetmiyor öğlen/akşam yemeğini ısmarladım diye yalan söylüyorsunuz. Zaten inanmamıştık ancak mumunuz yatsıya kadar bile yanmadı, kendinizi ele verdiniz.
Bi de bayıl istersen Feriha. Adınıza utandım ya, insan kendini şu konuma sokar mı hiç? Bari öncesinde bi elinizi cebinize atsaydınız, birkaç buluşmada da siz ödeseydiniz bir şeyleri.Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.
İlk sayfada yazmışsınız ki, ben zaten aynı gün yemek ismarlayacaktim ama o kahvaltıda odememi istedi. Demek ki yemek ismarlayacak kadar paranız varmış. Şimdi diyorsunuz ki kasaya geldik söyledi ama hesabımda 400 tl vardı ödeyemedimhani aynı gün ZATEN yemek ısmarlamayı planlanmıştın? Hangi parayla?
Yani biri tabağımı bana ödettirmeye kalksa o seviyeye gelsem yerin dibine girerim ortadan kaybolurum ya hiç mi o ana kadar bir yemek bir kahvaltı da siz ısmarlamadınız adamın saçı başı kıyafeti o andan sonra mı göründü gözünüze ek olarak cebimde şu kadar olsun eşime harcarım diye atıp tutan adamın parası yoktur net havadan sallıyoFlörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Yediğinizi ödemeniz niye sizi şoka sokuyorki. O yaşta adama annesinin k8yafet alması hep aynı kıyafeti giymesi normal değil. Ama siz de paragözsiniz. İkiniz de olmamışsınız yaniFlörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Karar verin öğlen mi yemek ısmarladınız akşam mı ? Siz bir hesap ödeyince kitlemek oluyor o ödeyince jest mi kadın ve erkeğe bakış açınız çok sakıncalıAynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladım
ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?2 tavuk döner 2 ayran alınır işte 400 lirayla. Üstüne parası bile kalır ohooo.
Bu kadın daha ne yapsın sorarım size?
Buyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
Bunları biraz aileden biraz da sosyal yaşamdan öğrenmek gerekiyor ya benim babam daha biz ortaokul da lisede dışarı çıkarken bile hep derdi ki karşındakinin de senin de yediğini içtiğini ödeyecek paran yoksa benden annenden iste eğer yoksa gitme aniden arkadaşınla tartışırsın bir anlaşmazlık olur kalkar gider mahsur kalırsın bize ulaşamazsın utanırsın ( benim ilk telim orta sonda alınmıştı öncesinde yoktu) ben hep küçükken anlam veremezdim babam ne saçmalıyo ya benim arkadaşlarım kötü insan mı derdim ama bana en güzel alışkanlıklardan biri oldu o masada böyle her lafı yiyip yutmamak için o para cebinde olacak arkadaşım yoksa gitmeyeceksin deyim yerindeyse ters bir durumda paran dövceksin karşındakini yani benim karşıma böyle bi eşek geçse yok evlenince çalıştırmam cart curt yapsa çektirir hesabı kalkarım ne alaka ya sen kimsin kendine hizmetçi mi arıyosunKesinlikle onun yaptığı çok ayıp. Kasada öde demesi üstelik ısrarcı olması, seni bu duruma düşürmesi de kabul edilebilir değil. Adam senle görüşmeye devam etmek istemiş ama senim ısmarlamanı beklemiş belliki. Çok vazgeçilmez biri değilse senin için görüşme bu adamla. Bir cacık olmaz bundan.
Ama sana da bi tavsiyem var. Cebinde hesabını ödeyemeyeceğin miktarda paran yoksa o yemeği yeme. Paran yoksa mekana gitmek zorunda değilsin. Arkadaşın 1 ısmaladıysa sen de 1 ismarla. Bi de “evi var arabasi var borcu yok” diye karsi tarafdan beklemek cok cok yanlis. Milletin ekonomisini hesap etme. Seni ilgilendirmez. Kural su, sen kendinden meshulsun. Jestler karsiliklidir. Sen de karsiligini vermelisin. Maddi verecek bir karsiligim olmasaydi, bgn kahvaltiya gitmek yerine sahilde vs yuruyus yapalim diye teklif ederdim. Gitmezdim o mekana
Kahvaltı 650 lira olsa gitmem heralde yav. O paraya rakı balık yapıyoruz bizBuyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.
Ama yalanları da çok güzel değil mi? Benim çocuklara bazen neden okula gelmedin deyince servis almadı, annem göndermedi falan diyorlar. Tam o ayarda bir yalan söyleme kapasitesi. Çok tatlıUmutları ve hayalleri
Ödememek için adama yanımda para yok dedim. Enayi gibi kendi tabağımı mı ödeyecektim?
Siz de hani yemek ısmarlayacaktın, nasıl paran yok deyince 650 lira tuttu, param vardı ama o kadar yoktu demek zorunda kaldım.
Şimdi de 400 liraya ne ısmarlayacaktın ki sorusuna cevap bulmaya çalışıyorum.
Bu itirafı duymak istiyorsun ama zor be çiçeğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?