• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Buyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.

Bazı mekanları diyelim. 350-400 tlye oldukça tatmin edici kahvaltılar yapabileceğiniz mekanları da var. Genellikle dükkan kiralarını çıkarmak için abandıkları yerlerde fiyatlar daha yüksek oluyor.

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Yeterince büyümemiş halen kıyafetini annesi aldığına göre ,bence evlenmeye uygun değiş olgun değil yarın en ufak bir sorun olduğunda çözüm getirmeyecek gibi bir de seni suçlar
Bu tipler halen anasının eteğinin altında ayrılmamış olanlar

Adam cok ucuz. Burda herkes kadini gomdu ama kimse de adam da kusur bulmadi. Hayretler icindeyim. Evet adam 5 defa yemek ismarlamaktan rahatsiz olmus ama bu sekilde mi rahatsizligini belli etmeli. Daha ucuz baska bi hareket dusunemiyorum. Adam kasada hadi ode bakalim demis, yetmemis hadi cikart kartini okut falan... ufff rezillik. Adamin kumasi ucuz. Karsisindaki mukemmel biri olsaydi da o ucuzluk bi sekilde kokardi.
Helal olsun sana aklın yolu bir. Mantıklı olgun ınsanın halı başka oluyor ıste ..merak etme burda Varosca yorum yazan kımseye cıddıye almıyorum ben

Helal olsun sana aklın yolu bir. Mantıklı olgun ınsanın halı başka oluyor ıste ..merak etme burda Varosca yorum yazan kımseye cıddıye almıyorum ben
Adamın yaptığı hareket, sizin yaptıklarınızı doğru kılmıyor ki. :)
Ayrıca varoş kelimesi kimin dilindeyse, kim kullanıyorsa daha ben o kişinin düzgün biri çıktığını görmedim.

ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?

iki kişilik kahvaltılar 650/700 civarı istanbulda.
ne var diye sorarsan hep aynı şeyler işte.

Aldığım maaş ikimizede yeter calismana gerek yok diyenden uzak dur bı kere bak tabağını öde demiş.İste evlenince benim param ben kazanıyorum sen ne işe yariyorsun versiyonuna geçecek model Hayır ben zaten herkes parasını kazansın kafasindayimda.Sürekli biri ödemez tabiki hesabı .Yani işte ne güzel belli etmiş hemen artık kimse kimseye sponsor olmuyor ekonomik olarak da kadının evde oturması olmuyor ozellikle yeni evlenecekler bunu bilmeli ekonomik şiddet görmek istemeyen çalışmalı .Çok az erkek ekonomik şiddet uygulamıyor bilesiniz.Maas kartını veriyor ama çalışan deniyorda en azından onun geri alabileceği bir maaş kartı var bu bile artidir.

ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
Eskişehir’de Ayten usta bu sene yaz başında kişi başı 750di. Bu sene 1000ü geçmiştir 😂

Birde çalıştırmayacakmış artık hafta sonu kaynana da olursun daha ucuz olsun diye dışarıda yemek yemek hayal olur , pek uyumlu değilsiniz
Bu kişi ile sohbet durumuz nasıl
Sesiz ve sinsi mi yoksa çok konuşan ve çok yalan söyleyen tip mi
Ama dar görüşlü sanırım çalıştırmam diyor
Aman arkana bakmadan kaç sen en iyisi

Napıyor kuş mu konduruyor? 😂
Elli çeşit reçel, tahin pekmez, susamlı tuhaf bir meze; Antep fıstıklı katmer, ekmek üstü jambonun üstüne koyulmuş poşe yumurta, sucuk pişi simit ve mıhlama var.
Genelde ya saf zenginler yada turistler gidiyor oraya

Back