• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Flörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Ikiniz de tuafsınız senin yediğin yemeğin parasını her seferinde neden o ödesin hem daha flörtsünüz sevgili olsanız neyse

Daha öncesinde hiç ısmarlamadınız mı ? Ben borçlu hissediyordum hep üniversite zamanlarımda bile o yemek ısmarlarsa muhakkak ben tatlı kahve vs ısmarlardım düşün daha öğrenciyim... Hediye vs alınca bende ona alırdım rahat edemezdim bilmiyorum belki de yapı meselesi ama sizi çok alıştırmış hesap ödemeye bir uyarı niteliğinde yapmış bence artık sende elini cebine at diye...
Bencede uyarı anlamında yaptı ama bence çok ayıp çünkü kasaya gelıyorum kasada kıtlıyor hesabı .bu normal mı sence .ınan o an kartımda o kadar bakiye olsa mınnet etmezdım ama Bakü’ye yoktu sen öde ben ıbanına atarım dedım çocuğa

Bencede uyarı anlamında yaptı ama bence çok ayıp çünkü kasaya gelıyorum kasada kıtlıyor hesabı .bu normal mı sence .ınan o an kartımda o kadar bakiye olsa mınnet etmezdım ama Bakü’ye yoktu sen öde ben ıbanına atarım dedım çocuğa
Aksam yemegini nasil odediniz sonra?

Kesınlıkle tüm dedıklerınıze katılıyorum ..aldığım maaş ıkımızde yeter çalışmana gerek yok demıstı .onuda geçtim kasada dedıkı tabağını sen ödersin artık he dedı,bende saka yapıyor sandım kasıyer tutarı soleyınce hadı okut kartını dedı bana hafıf tebessümle soyledı .şok oldum ..ınanın yedıgım yemek burnumdan geldi
Ahahah ya inanamıyorum sana ya 🤣🤣 bende şok oldum

Cebinizde yediğinizi ödeyecek kadar bile para yokken neden dışarı çıkıyorsunuz? Neye güvenerek?

Üstelik karnınızı doyuracak paranız yokken adamın evini, arabasını, maaşını dilinize doluyorsunuz.

Yetmiyor öğlen/akşam yemeğini ısmarladım diye yalan söylüyorsunuz. Zaten inanmamıştık ancak mumunuz yatsıya kadar bile yanmadı, kendinizi ele verdiniz.

Cebinizde yediğinizi ödeyecek kadar bile para yokken neden dışarı çıkıyorsunuz? Neye güvenerek?

Üstelik karnınızı doyuracak paranız yokken adamın evini, arabasını, maaşını dilinize doluyorsunuz.

Yetmiyor öğlen/akşam yemeğini ısmarladım diye yalan söylüyorsunuz. Zaten inanmamıştık ancak mumunuz yatsıya kadar bile yanmadı, kendinizi ele verdiniz.
Ya ne yalan soylıycem ıster ınan ıster ınanma öğlen akşam ne farkeder 5 te yemek yedık ıste buna mı takıldın hastamısınz ya

Lahanayı yerken kıtır kıtır, çalıştırmam diyince iyi, hadi yediğini öde diyince me. Annesi almışsa, dağınıksa hesabı ödetmeden de aynıydı değil mi, ama hesabını öde diyince görünmüş ne ilginç

Kesınlıkle tüm dedıklerınıze katılıyorum ..aldığım maaş ıkımızde yeter çalışmana gerek yok demıstı .onuda geçtim kasada dedıkı tabağını sen ödersin artık he dedı,bende saka yapıyor sandım kasıyer tutarı soleyınce hadı okut kartını dedı bana hafıf tebessümle soyledı .şok oldum ..ınanın yedıgım yemek burnumdan geldi
Ayy Allah bi daha yaşatmasın. Çok korkunç yaa. E sen de hala şaka yapıyor sanıp ikinciye söyletmişsin. Son ana kadar direnmişsin. Kendini sakın bu konuma sokma bir daha. Burnundan gelmiş yemek gerçekten.
Bir de serpme kahvaltıda fix bi fiyat olur min iki kişilik fiyatla başlar. Kendi tabağını öde demek ne demek anlamadım? Yarısını mı ödedim yani? Deseydin ya aşkolsun ben ısmarlıyorum tamamını bu karttan çekin lütfen falan diye

Lahanayı yerken kıtır kıtır, çalıştırmam diyince iyi, hadi yediğini öde diyince me. Annesi almışsa, dağınıksa hesabı ödetmeden de aynıydı değil mi, ama hesabını öde diyince görünmüş ne ilginç
Ananem hep bir hikaye anlatir adamın biri eve gelirken hep poşetle gelirmiş bir gün eli boş gelmiş kadın bey senin bir gözün kör muydu demiş konu sahibi de o hesap adam yeter ki karnını doyursun hicbir şeyi gözü görmüyor 🤣🤣

Evet borç para aldım ıbanıma attı kardeşim.bılıp bılmeden knsysnz ya
Kendi kahvaltınızı ödeyecek paranız yokken dışarı yemeye çıkmanız anlatıyor aslında sürekli adama hesap konusunda sırtınızı yasladığınızı.
Çok ayıp bir şey yaptığınız.
Adam da dayanamamış ee “artık” ödersin demiş,o kelime de her şeyi anlatıyor.
Siz de baya cimrisiniz işte karşıdaki öyle olursa sizin için daha iyi evlenince ortak parayı harcarken içiniz gider yoksa cimri olmasa.

Evet borç para aldım ıbanıma attı kardeşim.bılıp bılmeden knsysnz ya
Ay şaka gibi adama güvenip beş parasız sokağa çıkmışsınız az bile yapmış size. İnsanlık hali kaza bela olsa aksi bir şey olsa adam yanınızda olmasa dımdızlak kalırsınız ortada bu da size ders olsun bi daha parasız dışarı çıkmayın 😂

Back