Konu sahibinde borek yaptim, gel bir cay bahcesinde kahvalti yapalim diyecek bir potansiyel var mi sizceKahvaltı 650 lira olsa gitmem heralde yav. O paraya rakı balık yapıyoruz biz
Böreğim malzemelerini adam alacaksa neden olmasın?Konu sahibinde borek yaptim, gel bir cay bahcesinde kahvalti yapalim diyecek bir potansiyel var mi sizce
Buyrun Alanya’nin hemen her mekaninda bu fiyatlari rahat rahat gorursun. Kahvaltilar da bi halta benzemez. Manzaranin hatrina yiyorsun iste. Biz 1 yil oncesinde bu fiyati oduyorduk.
Yeterince büyümemiş halen kıyafetini annesi aldığına göre ,bence evlenmeye uygun değiş olgun değil yarın en ufak bir sorun olduğunda çözüm getirmeyecek gibi bir de seni suçlarFlörtümle Her buluşmada hesabı o oderdı fakat son buluşmada serpme kahvaltı aldık benım tabağımı bana odettirmeye kalktı kasada.o gün benı şoka soktu ve bıtırme kararı aldım.sonra devam ettım ılıskıye bıraz daha tartayım dedım.her buluşmada aynı kıyafetı gıyıyor Onuda annesi almış zaten kendı soyledı çünkü, saçı başı dağınık gelıyor bakımsız..kendine bu kadar cımrı olan bana karşı nası olmaz kı?bırkeresınde ağzını aradım ve ben cımrı erkekle yapamam dedım.oda dedıkı hıc cımrı degılım aksine cebimde 300 bin olsun esım harcasın isterim dedı.kendıme almam ona alırım flan dedı evlendikten sonra da çalışmamı ıstemıyor.cımrı erkek aksıne çalışsın demezmıydı.kafam çok karışık bılmıyorum sımdıye kadar bana sadece bır demet gül aldı hediye olarak, oda ilk bulusmada
Helal olsun sana aklın yolu bir. Mantıklı olgun ınsanın halı başka oluyor ıste ..merak etme burda Varosca yorum yazan kımseye cıddıye almıyorum benAdam cok ucuz. Burda herkes kadini gomdu ama kimse de adam da kusur bulmadi. Hayretler icindeyim. Evet adam 5 defa yemek ismarlamaktan rahatsiz olmus ama bu sekilde mi rahatsizligini belli etmeli. Daha ucuz baska bi hareket dusunemiyorum. Adam kasada hadi ode bakalim demis, yetmemis hadi cikart kartini okut falan... ufff rezillik. Adamin kumasi ucuz. Karsisindaki mukemmel biri olsaydi da o ucuzluk bi sekilde kokardi.
Adamın yaptığı hareket, sizin yaptıklarınızı doğru kılmıyor ki. :)Helal olsun sana aklın yolu bir. Mantıklı olgun ınsanın halı başka oluyor ıste ..merak etme burda Varosca yorum yazan kımseye cıddıye almıyorum ben
Bedava diye ne pahaliysaYahu adami bosverin, 650 liraya ne yediniz ,hepimiz onu merak ediyoruz?
Onun öncesi? 10 kere buluştunuz mesela kaçını siz ödediniz? Adam cimri mi bilmem ama onun öz bakımı yetersiz sizin empati özelliğiniz yok....Aynı gün bana hesapı kıtledıgı günün akşamı yemek ısmarladım
ben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
İki kişilik fiyatı ama o işte. Hatun tek kişilik ödemiş güya. 1300 lira 2 kişi.iki kişilik kahvaltılar 650/700 civarı istanbulda.
ne var diye sorarsan hep aynı şeyler işte.
Eskişehir’de Ayten usta bu sene yaz başında kişi başı 750di. Bu sene 1000ü geçmiştirben hala 650 liralık kahvaltıda takılıyım. Kahvaltı insanıyım ben, sık da gideriz. Deniz kenarında da, avm restoranında da, ara sokak meşhur kahvaltıcısında da, yöreselinde de 300-400 bandını aşan bir yere denk gelmedim İzmirde. Geçen hafta urladaydık ki pahalı bir ilçedir orda bile 6 kişi 2000 lira ödedik. Bu 650 liralık kahvaltıda ne vardı acaba?
Napıyor kuş mu konduruyor?Eskişehir’de Ayten usta bu sene yaz başında kişi başı 750di. Bu sene 1000ü geçmiştir
Elli çeşit reçel, tahin pekmez, susamlı tuhaf bir meze; Antep fıstıklı katmer, ekmek üstü jambonun üstüne koyulmuş poşe yumurta, sucuk pişi simit ve mıhlama var.Napıyor kuş mu konduruyor?
Tahminin konu sahibi nasilsa ben odemiyorum diye surekli oyle isim yapmis yerlere gitmek istiyordu, sevgilisi bir ders vermek istedi.Eskişehir’de Ayten usta bu sene yaz başında kişi başı 750di. Bu sene 1000ü geçmiştir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?