• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

açıklamayı okuyup bu ınsanın cımrı olup olmadığını bana söyler misiniz?

Ayy Allah bi daha yaşatmasın. Çok korkunç yaa. E sen de hala şaka yapıyor sanıp ikinciye söyletmişsin. Son ana kadar direnmişsin. Kendini sakın bu konuma sokma bir daha. Burnundan gelmiş yemek gerçekten.
Bir de serpme kahvaltıda fix bi fiyat olur min iki kişilik fiyatla başlar. Kendi tabağını öde demek ne demek anlamadım? Yarısını mı ödedim yani? Deseydin ya aşkolsun ben ısmarlıyorum tamamını bu karttan çekin lütfen falan diye
Aşkım dıyımde kartımda bakiye yoktu o kadar.benım hesap 650 tuttu yanımda 400 tl vardı 🤣

Aşkım dıyımde kartımda bakiye yoktu o kadar.benım hesap 650 tuttu yanımda 400 tl vardı 🤣

Aferin adama. Adamı resmen yürüyen cüzdan olarak kullanmışsınız, adam da yetti be dedi büyük ihtimalle.
Keşke masadan kalkıp kaçsaydı, görürdüm o zaman sizi ben.

Bencede uyarı anlamında yaptı ama bence çok ayıp çünkü kasaya gelıyorum kasada kıtlıyor hesabı .bu normal mı sence .ınan o an kartımda o kadar bakiye olsa mınnet etmezdım ama Bakü’ye yoktu sen öde ben ıbanına atarım dedım çocuğa
Kesinlikle onun yaptığı çok ayıp. Kasada öde demesi üstelik ısrarcı olması, seni bu duruma düşürmesi de kabul edilebilir değil. Adam senle görüşmeye devam etmek istemiş ama senim ısmarlamanı beklemiş belliki. Çok vazgeçilmez biri değilse senin için görüşme bu adamla. Bir cacık olmaz bundan.
Ama sana da bi tavsiyem var. Cebinde hesabını ödeyemeyeceğin miktarda paran yoksa o yemeği yeme. Paran yoksa mekana gitmek zorunda değilsin. Arkadaşın 1 ısmaladıysa sen de 1 ismarla. Bi de “evi var arabasi var borcu yok” diye karsi tarafdan beklemek cok cok yanlis. Milletin ekonomisini hesap etme. Seni ilgilendirmez. Kural su, sen kendinden meshulsun. Jestler karsiliklidir. Sen de karsiligini vermelisin. Maddi verecek bir karsiligim olmasaydi, bgn kahvaltiya gitmek yerine sahilde vs yuruyus yapalim diye teklif ederdim. Gitmezdim o mekana

Ben zaten öğlen yemek yıyecektık onu ben ısmarlayacaktım ama sabah kahvaltıyı kasada kıtlemesı çok ayıp oldu bence empatı kurup objektif konuşalım öğlen yemeği ben ısmarladım ayrıca onu utandırmak adına

Biraz empati size de gerekli bence.
Adam her defasında hesabı ödemiş sizin hiç bir zaman hesabı ödemediğinizi görüncede onu düşünen birimisiniz diye test etmeye çalışmış. Tâbi ki de testi geçemediniz üstsüne birde adamı cimri ilan ettiniz.

Kesinlikle onun yaptığı çok ayıp. Kasada öde demesi üstelik ısrarcı olması, seni bu duruma düşürmesi de kabul edilebilir değil. Adam senle görüşmeye devam etmek istemiş ama senim ısmarlamanı beklemiş belliki. Çok vazgeçilmez biri değilse senin için görüşme bu adamla. Bir cacık olmaz bundan.
Ama sana da bi tavsiyem var. Cebinde hesabını ödeyemeyeceğin miktarda paran yoksa o yemeği yeme. Paran yoksa mekana gitmek zorunda değilsin. Arkadaşın 1 ısmaladıysa sen de 1 ismarla. Bi de “evi var arabasi var borcu yok” diye karsi tarafdan beklemek cok cok yanlis. Milletin ekonomisini hesap etme. Seni ilgilendirmez. Kural su, sen kendinden meshulsun. Jestler karsiliklidir. Sen de karsiligini vermelisin. Maddi verecek bir karsiligim olmasaydi, bgn kahvaltiya gitmek yerine sahilde vs yuruyus yapalim diye teklif ederdim. Gitmezdim o mekana
Koca sayfada gerçekten benı eleştirmeden hak verdıgınız ıcın teşekkür ederim..sadece hesap ödemesi degılkı mevzu üstüne başına ozensız gıyıyor yanımda .her geldıgınde aynı kıyafet saç baş dağınık bakımsız yataktan kalkıp gelmıs gbı.ben her seferınde bakımlı gıdıyorum onun yanına.o hep gıydıgı seyıde annesı almış üstüne .yanı Bellıkı kendıne para harcamıyor cımrı bırısı bana mı harcayacak .ben paragoz bırı asla dglm sız burdakı kötü ınsanlerın yorumlarına bakmayın .sadece onu denıyorum ılerde evlendıgımızde benı parasız bırakırmı dıye tereddut ettım o yüzden konu açtım zaten

Koca sayfada gerçekten benı eleştirmeden hak verdıgınız ıcın teşekkür ederim..sadece hesap ödemesi degılkı mevzu üstüne başına ozensız gıyıyor yanımda .her geldıgınde aynı kıyafet saç baş dağınık bakımsız yataktan kalkıp gelmıs gbı.ben her seferınde bakımlı gıdıyorum onun yanına.o hep gıydıgı seyıde annesı almış üstüne .yanı Bellıkı kendıne para harcamıyor cımrı bırısı bana mı harcayacak .ben paragoz bırı asla dglm sız burdakı kötü ınsanlerın yorumlarına bakmayın .sadece onu denıyorum ılerde evlendıgımızde benı parasız bırakırmı dıye tereddut ettım o yüzden konu açtım zaten
Daha ne harcasın adam size. Sömürge ilan etmişsiniz resmen 😂

Adamın kılık kıyafeti kötü kendine harcamıyor cimri diyorsun şimdi. Adam sana para harcarken çokta önemli değilmiş. Harcamak istemeyince bunu öne sürüyorsun. Dediğin kadar önemli olsaydı 5 defa buluşmazdın. 🤦
Çünkü duygusal olarak kopamıyorum sevıyorum onu sıkıntı o zaten o yüzden bırakamıyorum

Bencede uyarı anlamında yaptı ama bence çok ayıp çünkü kasaya gelıyorum kasada kıtlıyor hesabı .bu normal mı sence .ınan o an kartımda o kadar bakiye olsa mınnet etmezdım ama Bakü’ye yoktu sen öde ben ıbanına atarım dedım çocuğa
Yani o konuda rencide etmiş biraz bir şey diyemem ama bundan sonra sizde en azından bende ödeyim bu sefer de benden olsun demesini bilin. Baksanıza çocuğun yanına giderken kartınız da fazla para bile atmamıssın eminmissiniz onun ödeyeceğinden babanız değil ki bu adam sizin sevgiliniz...

Önceden tanıyorduk Brbrmzı
Eee sevecek, ölecek kadar önceden tanıdığınız adamın nasıl giyindiğini, nelere para harcadığını, cimri olup olmadığını neden bilmiyorsunuz o zaman?

Sürekli yalan söylüyorsunuz ancak hiç biri oturmuyor. Yalan söylemek de zeka işi.

Back