Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
atatürk üniversitesi kitap vermiyor bilginiz olsun. Ayrıca bu sene değişen sistem ile 4 yanlış 1 doğruyu götürür sistemi geldiBende bu sene ygs ye girdim hemde 10 sene sonra.. çevremdeki lise okuyanlardan bile yüksek puan aldım. Hemde 10 sene önceki bilgimle.. açık öğretimden Atatürk üni çocuk gelişimi düşünüyorum 2 yıllık.. vizeler internet üzerinden finaller çevredeki hangi okula çıkarsa.. kitaplarını alıp çalışıyorsun çan eğrisi bu üniversitede.. çok heyecanlıyım kayıtlara az kaldı.. benim maksadım şimdilik sadece diploma. . Ama ilerde bi anaokulunda çalışabilirim..
26 temmuzda sanırım tercihler başlayacak o zmn istediğin sınavsız geçiş bölümü hangisi ise tercih edeceksin tercih sonuçlarında eğer yerleştirilirsen kaydını gidip bürodan yaptıracaksınBen sinavsiz kayit icin basvurdum hic haber yok. Ne zaman belli olur biliyor musunuz?
iyimi olmuş?? Açıktan okurken genelde bildiklerini yaparsın geri kalan bütün şıkları aynı işaretlersin ve genelde bu attıklarından da 1-2 doğru tutardı ama 4 yanlış 1 doğru götürdğü için artık emin olmadan işaretleme yapamazsın4 yanlis bi dogru gitm esi iyi olmus yaaa
ben sınavsız geçtim. Meslek lise mezunları sınavsız geçiş yapabilir.Sinavsiz acikogretim olmuyo galiba yaaa