acik ogretimde okuyanlar

ahayselam

oldugu Kadar olmadigi KadeR...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Haziran 2016
107
48
33
Oncelikle arkadaslar acikogretimde kac puan aliniyo ve kac yillik oluyo ve kac yilda bitiyo ve hangi bolumler var istedigini secebiliyomuyuz sinavlara aylik olarak mi gidiliyo ve sinavlara nerede giriliyo

Son düzenleme:
Okul öncesi öğretmenliği var edebiyat bölümü işletme şimdilik aklıma bunlar geldi sanırsam 4 yıllık diyorlar

Anadolu Üniversitesi açık öğretim fakültesi sitesinde hangi bölümün hangi puan türüyle aldığı yazıyor ayrıntılı olarak hangi bölümü istiyorsanız o puan türüne göre tercih yaparsınız

Bende bu sene ygs ye girdim hemde 10 sene sonra.. çevremdeki lise okuyanlardan bile yüksek puan aldım. Hemde 10 sene önceki bilgimle.. açık öğretimden Atatürk üni çocuk gelişimi düşünüyorum 2 yıllık.. vizeler internet üzerinden finaller çevredeki hangi okula çıkarsa.. kitaplarını alıp çalışıyorsun çan eğrisi bu üniversitede.. çok heyecanlıyım kayıtlara az kaldı.. benim maksadım şimdilik sadece diploma. . Ama ilerde bi anaokulunda çalışabilirim..

Google yaz aklına takılan her şeyi. . Çıkıyor. Atatürk üni açık öğretim fakültesi yaz.. dersler çıkıyo..

Bende bu sene ygs ye girdim hemde 10 sene sonra.. çevremdeki lise okuyanlardan bile yüksek puan aldım. Hemde 10 sene önceki bilgimle.. açık öğretimden Atatürk üni çocuk gelişimi düşünüyorum 2 yıllık.. vizeler internet üzerinden finaller çevredeki hangi okula çıkarsa.. kitaplarını alıp çalışıyorsun çan eğrisi bu üniversitede.. çok heyecanlıyım kayıtlara az kaldı.. benim maksadım şimdilik sadece diploma. . Ama ilerde bi anaokulunda çalışabilirim..
atatürk üniversitesi kitap vermiyor bilginiz olsun. Ayrıca bu sene değişen sistem ile 4 yanlış 1 doğruyu götürür sistemi geldi

Masallah size cocuk varmi git gide zorlasiyo iyi on sene onceki bilgiyle aldiysan simdi on seneki gibi degil sinav bakalm bende gircem dusunuyom acikdan nasil olcak iki cocukla

4 yanlis bi dogru gitm esi iyi olmus yaaa
iyimi olmuş?? Açıktan okurken genelde bildiklerini yaparsın geri kalan bütün şıkları aynı işaretlersin ve genelde bu attıklarından da 1-2 doğru tutardı ama 4 yanlış 1 doğru götürdğü için artık emin olmadan işaretleme yapamazsın

Izmirde oturuyorum ilcesinde hatta hangi univrsite olur ataturk dediniz ya

X