Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rastgele bir okula atar sizi sınav için . yılda 4 sınava girersiniz . Kayıt için üniversiteye gitmenize gerek yok üniversitenin bürosundan yapıyorsunuz kaydınızı. Ben Anadolu üniv. de okuyorum.Izmirde oturuyorum ilcesinde hatta hangi univrsite olur ataturk dediniz ya
açıköğretim dediğinde zaten 2 yıllık üniversiteleride kapsıyor. Ben ilahiyat okuyorum meselaBende meslek lisesiyim iki yillik dikey gecis oluyo evet ama acik ogretime illa ygs ye girmen gerekiyo o yuzden dedim
Atatürkü bilemem ama Anadolu üniversitesinde sitenin kendisinden kayıt yapılmıyor sadece 2. senede ders ekle sil işlemi yapıyorsun. Üniversite ile hiç işin olmuyor . Atatürkün harç ücreti Anadoluya göre daha fazla bide sanırım anadoluda açıköğretim çocuk gelişimi kapatıldı diye biliyorumİki tane açık öğretim var diye biliyorum biri Anadolu Üniversitesi Eskişehir biri Atatürk üni Erzurum. . Benim erzurumda akrabalarım var gitmem gerekir acil bişey lazım olur diye orayı tercih edicem. Kitaplarımı kendim alır çalışırım napim.. .önce ösym nin sitesinde n sonra üni nin sitesinden kayıt yaptırılıyor. Gerekli Belgeler kargoyla gönderiliyor diye biliyorum. . Bakalım hakkımızda hayırlısı.. sınav senede 4 kez..
hangi şehir?Bu arada yaşadığım yerde üninin bürosu yok.. internetten kayıt oluyormuş diye duydum.. böyle bir şey duydunuz mu?
Hatay. . Ama osmaniyede falanda yok.. int yapılıyor dedi okuyan bir tanıdık..hangi şehir?
Gidilmiyor diye biliyorum ama ne olur ne olmaz riske atmiyimNasil yani disardan okuyanlar ya eskisehir yada erzuruma mi gitmek zorunda sinav icin uzak olanlar icin cok zor
Bende Osmaniyeliyim cnm Osmaniye de var Anadolu üniversitesinin bürosu .Hatay. . Ama osmaniyede falanda yok.. int yapılıyor dedi okuyan bir tanıdık..
Okul seni rastgele izmirde bir okula atar . Her defasında farklı okuldada görebilirsin ger defasında ayni yerdede girebilirsinBen izmirdeyim acikdan sinava girsem nerde girebilirim anlamadim
4 Yıllık böllümler; https://www.anadolu.edu.tr/acikogretim/turkiye-programlari/acikogretim-sistemindeki-programlarKizlar internetden bakmak istiyorum ama bi turlu istedigim sonuc olmadi link atarmisiniz siz acik ogretim tercih ve bolum klavuzlarini