acik ogretimde okuyanlar

Diyelimki ben ygs girdim aof tercih ettim eee kayit icin nereye gitmem lazim ve beni yonlendirmeleri icin kimden bilgi almam lazim

Sinavsiz gecis yapilabiliyo yaaa meslek liselerinde oradada acik uni tercih yapabiliyormuyuz

Diyelimki ben ygs girdim aof tercih ettim eee kayit icin nereye gitmem lazim ve beni yonlendirmeleri icin kimden bilgi almam lazim
Kayıt için size en yakın aöf bürosuna gideceksiniz. İsterseniz 444 10 26 hattını arayıp istediğiniz tüm sorulari sorabilirsiniz.

Ygs den 180 puan alinca acikogretim tercih yapiyor muyuz yoksa illa lys yede girmek sartmi

Turk dili Edebiyati acikogretimden okuyunca atama icin kpss ye giriliyormi normal okullarin oldugu gibi yoksa kpss olmuyomu acikogretimden okuyunca

İki tane açık öğretim var diye biliyorum biri Anadolu Üniversitesi Eskişehir biri Atatürk üni Erzurum. . Benim erzurumda akrabalarım var gitmem gerekir acil bişey lazım olur diye orayı tercih edicem. Kitaplarımı kendim alır çalışırım napim.. .önce ösym nin sitesinde n sonra üni nin sitesinden kayıt yaptırılıyor. Gerekli Belgeler kargoyla gönderiliyor diye biliyorum. . Bakalım hakkımızda hayırlısı.. sınav senede 4 kez..
3 yerde var.Anadolu üniversitesi.Erzurum atatürk üniversitesi.İstanbul üniversitesi.

Atatürk üniversitesinin kuralları degişmiş diyorlar vize okullarda olabilirmiş 4 doğru 1 yanlışı götürme olayı gelmiş.

26 temmuzda tercihler başlıyacak.
Erzuruma gitmenize gerek yok aöf diye geçiyor uzaktan eğitim diye geçerse erzuruma o zaman gidilir tercih yaparken ona göre dikkatli yapın uzaktan eğitim ve açıköğretim farklıdır .Erzurum atatürk aöf seçerseniz erzuruma gitmenize gerek olmaz.

Atatürkü bilemem ama Anadolu üniversitesinde sitenin kendisinden kayıt yapılmıyor sadece 2. senede ders ekle sil işlemi yapıyorsun. Üniversite ile hiç işin olmuyor . Atatürkün harç ücreti Anadoluya göre daha fazla bide sanırım anadoluda açıköğretim çocuk gelişimi kapatıldı diye biliyorum
Çocuk gelişimi açıldı 2 yıllık.Okul öncesi öğretmenliği kapatıldı.

bende meslek lisesi mezunuyum hiçbir sınava girmeden sadece kayıtla 2 yıllık bir bölüm okuyabiliyor muyum?
ygs sınavsız geçiş başvurusu yapmadıysanız ösym den tercih ve kayıt hakkınız bulunmuyor.2017 ygs başvurularını beklemek zorundasınız.

Eğer tercihte yerleşir iseniz anadolu üniversitesine önce anadolu üniversitesi üzerinden ön kayıt yapıyprsun sonra harç yatırıp en yakın aöf bürosuna gidip kaydını tamamlıyorsun.

Bu sene aöf kontenjanlarına azalma gelmiş.

X