- 28 Ocak 2009
- 33.614
- 54.382
iyi degil zaten sınıf geçmek için iyice zorlaştı bu sistemle daha zor olur en basiti harç paran bile artar kaldığın ders sayısına göre.Anadolu üniversitesinde yokmuş şuan.4 yanlis bi dogru gitm esi iyi olmus yaaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi degil zaten sınıf geçmek için iyice zorlaştı bu sistemle daha zor olur en basiti harç paran bile artar kaldığın ders sayısına göre.Anadolu üniversitesinde yokmuş şuan.4 yanlis bi dogru gitm esi iyi olmus yaaa
dgs diye bişey var ona da gerek yok dimi.peki sırada ki kayıtlar ne zaman baktım da anlamadım benkendi bölümün için sınavsız geçiş olur 2 yıllık için.
aa öylemi ben çocuk gelişimi yok diye biliyordum .Çocuk gelişimi açıldı 2 yıllık.Okul öncesi öğretmenliği kapatıldı.
ben sahsen Anadoluyu tavsiye ederim harç parası daha az hem kitap veriyor elinde kaynak oluyor hem de 4 yanlış 1 doğruyu götürür sistemi yok henüz. geçen sene güz dönemi finallerine Osmaniyede girdim korkut Ata yada eski öğretmen lisesinin bulunduğu kampüste giriliyor genelde yada şehir içi liselerde giriyorsun sınava.Şimdi anadolu üni mi tavsiye ediyorsunuz? Çünkü atatürkten internetten de girilebiliyormuş sınavlara. . Gerçi Osmaniyede anadolu üni büroları da var..
azaltılması mantıklı bence .Bu yıl kontenjanlar azaltılıyormuş girmek zorlaşıyor aöf ye.
dgs 2 yıllık üniversiteyi 4 yıllığa tamamlama eğer hiç üniversite okumadıysanız yada üniversite kaydınız yoksa ocak 2017 de ygs sınavsız geçiş başvurusu yapacaksınız ösym den ilk kez yapacağınız için herhangi bir liseden yapacaksınız sonra temmuz ayında üniversite tercihi vereceksiniz eğer yerleşir iseniz kayıt hakkı elde edeceksiniz.dgs diye bişey var ona da gerek yok dimi.peki sırada ki kayıtlar ne zaman baktım da anlamadım ben
Andoluyu tavsiye ederim bende.Erzurum atatürk aöf de kurallar değişmiş galiba okullarda girilecekmiş internet yerine 4 doğru 1 yanlışı götürme olayıda var geçmek iyice zorlaşıyor kitap vermiyorlar internet üzerinden yüklüyorlar harç parası anadolu üniversitesine göre yüksek biraz.Şimdi anadolu üni mi tavsiye ediyorsunuz? Çünkü atatürkten internetten de girilebiliyormuş sınavlara. . Gerçi Osmaniyede anadolu üni büroları da var..
okul öncesi öğretmenliği yok kapatıldı.Okul öncesi öğretmenliği var edebiyat bölümü işletme şimdilik aklıma bunlar geldi sanırsam 4 yıllık diyorlar
Önce ösym den tercih yapacaksın eğer yerleşirsen anadolu üniversitesinin web sitesinden ön kayıt yapacaksın sonra gerekli belgeleri alacaksın ve harç yatırıp büroya gidip asıl kaydını tamamlıyacaksın.Arkadaşlar beni caydırdınız.. bende Anadolu'yu seçicem galiba.. açıkcası beni cezbeden internet sınavları iidi. . Çok rahat oluyormuş. Ama yaşadığım yerde büro olmaması beni düşündürüyordu. Peki ilk önce www.osym.gov.tr den tercih yapıcaz. Sonra internetten anadolu üni girip ön kayıt sonrada büroya mı gitcez? Sıralama bu galiba. . Kayıtları kaçırırım bir aksilik olur diye çok korkuyorum
İş bulma durumu bölümüne göre değişir.Aof sinavsiz 2 yilligin avantaji varmi is bulabilirmiyiz hemen
ösym den bakın derim ama benim bildiğim çocuk gelişimi alanınız değil eğer ygs girdiyseniz ygs puanı ile yaparsın.Kizlar ben meslek lisesi mezunuyum bolumum muhasebe ama baska bolum secmek istiyorum sinavsiz gecis yapacagim ama cocuk gelisimine sinavsiz gecis yapabilirmiyim bilginiz varmi
dgs ile 3.sınıftan başlarsın 4 yıllık mezunu olursun.2 yillik cocuk gelisimi okuyup dgs kazanip 4 yil mi okunuyo bi daha
lise mezunuyum iki sene önce ygs ye girdim 460 aldım üni okumaya maddi durumum el vermez destekçim yok evin tek calısanıyım bu nedenle tercihleri salladım erzurum atatürk üniversitesini ilk soraya yazdım o cıktı sonra hiç ilgilenmedim iki yıl gecti 22 yasındayım şimdi acıktan üni olumak istiyorum ama ne yapıcam nelere ne xaman basvuracagım bilgim yok meslek lisesi mezunuyum sınavsız gecıs varmı vede suan acıktan unı okumak için nerelere basvurmam gerekir bana yardımcı olabilirmisiniz