Açık öğretim sağlık ile ilgili yardımm lütfen...

Tuliptice

..Kün Fe Yekün..
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
753
1
66
Diğer
Merhaba arkadaşlar;

Size bi konu hakkında danışmak istiyorum.

Ben Muhasebe ön lisans mezunuyum. Bir kere KPSS ye girdim o zamanda istediğim puanı alamayınca bi daha girmedim. Şimdi sorun şu, tekrardan ÖSS sınavına girip açıktan sağlıkla ilgili bir bölüm okuyabiliyormuyuz?

Bi sorumda bu kpss tercih forumlarında ''Sağlık Memuru'' dedikleri şey tam olarak ne hemşire gibi bişey mi yok bilgi işlem adı altında memurluk gibi bişey mi beni bi aydınlatırsanız sevinirim:26:

canım açıktan sağlıkla ilgili tıbbi dökümantasyon var ama oda uzaktan yani hem puanı yüksek hemde harçları puanı en son 350di . onun haricinde tıbbi laborant ve veteriner sağlık var ama oda sayısal tabi sayısalın iyiyse ve sağlıkı kurumları işletmeciliği var bende senin gibi düşüyoum ama daha tam bir karar veremedm bunları okudugunda evet sağlık memuru olarak atanıyorsun

bende şuanda aöf sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum..yanı sınava girip tercıh yapabılırsın...tabı gelırse...

Son düzenleme:

Tıbbı laborant ve veteriner sağlık arkadaşım okudu atamasını bekliyo ama onlarında atama puanları bayağı yüksek.Sağlık kurumları işletmeciliği şimdi baktımda aslında uygunmuş demin tercih forumlarına baktımda sağlık memurları için orta öğretim sağlık okullarından mezun olmak lazım diyo. Ön lisans seçeneğini göremedim :26:
bende şuanda aöf sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum..yanı sınava girip tercıh yapabılırsın...tabı gelırse...
Yani sağlık kurumlarını okuduğumuzda Sağlık memuru bölümüne tercih yapabiliyoruz doğru mu anladım :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…