- 23 Mart 2017
- 272
- 70
- 98
- 29
O kadar dogru söylüyorsun ki ben aslında ameliyattan değil rahmin alınmasından korkuyorum yani daha bekarım çocuğum yok o yüzden tedirginim. Allaha sığınmaktan başka çarem yokki zaten çok şükür yine de Allah dermanı olamayan bir şey vermesin inşallah.Allaha dayan tevekkul et bende cok korkuyordum hatta kaciyordum amaliyattan eger sana derse baska caren yok amaliyat olucaksin kendini daha iyi olucam kurtulucam skntilarim gecicek diyerek gaz ver kendine ben olduysam bu amaliyati herkez olur amaliyattan sonrasi cok onemli nebilimya insan istemiyor keske olmasaydi diosun ama bazen istemedigimiz seylere maruz kalabilioruz ama korkma Allahin izniyle sende kurtulacaksin....
Hayır bekarım çocuğum yokBende ameliyat olana kadar korktum,aynı korkuları yaşadım.İyi bir doktor en iyi çmzümü yapar merak etme.Ali ayhan zaten bu işin en iyisi diyorlar.Senin rahmim içindemi,büyüklüğü ne kadar?Çocuğun varmı?Hiçbir doktor direk alma taraftarı olmuyor merak etme,en son aşamada düşünüyorlar.Çoğunlukla kurtarmaya çalışıyorlar.Ben oldum kurtuldum umarım herkes kurtulur.Bak 1 ay oldu bile sende öyle diyeceksin
Ozaman insaAllah sana hayirli bir eş banada hayirli saglikli sihatli evlatlar nasip etsin rabbim....Yok canım ben bekarım.Ameliyattan sonra çocuk sahibi olan çok.Doktorun dediklerine uy inşallah sağlıkla,hayırlu evlatların olur :)
Rahim alinmasi muhabbetini banada cok soylediler cikip disariya biton agladim ama sonraa ya nasip dedim ben iyi olayimda gerisi onemsiz dedim insanin aklina bir suru sey gelior fakat dua edip Allaha yalvarirsan buda gecer kurtulursun insaAllah imtihan dunyasi oyuzden bir an once ol ve kurtul zaten bekliosun igne yapiorlar sonra ciktigini goruorsun hadi uyan bitti kurtuldun vs insaAllah sanada oyle derler ben direk rahmimim duruyormu cocugum olucakmi yumurtaliklarim duruyormuO kadar dogru söylüyorsun ki ben aslında ameliyattan değil rahmin alınmasından korkuyorum yani daha bekarım çocuğum yok o yüzden tedirginim. Allaha sığınmaktan başka çarem yokki zaten çok şükür yine de Allah dermanı olamayan bir şey vermesin inşallah.
Bende çalışıyorum normalde ama 2 ay rapor aldım.Bugün tam 30 gün oldu ameliyat olalı.Sonn 4 gündğr dışarda yürüyüşlere başladım.Tam olarak 40 günde iyi olunyyor diyorlar.Kendi işlerimi halledebiliyorum artık, ama ağır kaldırma ani hareket filan yapamıyorum.Bence olup bir an önce kurtul.Şunu söyleyebilirim eğer masa başı bir iş yapıyorsan 1 aydan önce çalışmaya başlayamazsın.Kuzum net birşey söylemiyorlar ama sanırım rahmin dışında çünkü kanama yapmıyor ama hamile gibi bir karnım var. Evet öyle duydum bende ama yine de olası durumlarda korkuyorum şuan bir de iş için haber bekliyorum sen ne zaman ayağa kalktın tam olarak ne kadar sürede iyileştin. Evet doğru söylüyosun bir an önce kurtulmak istiyorum ben de çok şükür ki sen ve senin gibiler kurtulmuş
6-7 bin çok iyi rakam Ali Ayhan için.Benim bir ablam tavsiye etti onu oda onda olmuş 6 7 bini bulur dedi artık o kadara bile raziyim önder koçu duyduktan sonra Allahım bütün hastalara acil şifalar versin o kadar çok korkuyorum ki dua edin bana da
Korkma canım bekar ve çocuk olmayınca ekstra özen gösteriyorlar.Benim ameliyatım zor bir ameliyattı,6 tane topladılar ve büyüğü 8 cm en küçüğü8 mm di.Rahmi düşününce heryeri kaplanmış gibi oluyor.Doktorumda söyledi,bizim açımızdan ağır bir ameliyatta tek tek ince ince temizledik dedi.Mesela bana daha geç kalırsan rahmini almak zorunda kalabiliriz demişti.Çok geç kalmamak lazım bence.Ben sınırdan döndüm resmen.Her biri 1 er cm büyüse 1 yıl beklesem rahmim kalmazdı.Gözünü kapat,Allah a sığın, bişey olmayack iyi olacsk diye düşün ve bir an önce ol ameliyatını.O stresi hergün yaşama.Bir bakacaksın iyileşmişsin :)Hayır bekarım çocuğum yok
Biliorum cok stresli veya karmasik veya soru isaretleri falan ruh halin zor bir surec ama amaliyatini guzelce ol bir an once iyilesmeye bak yazda gelior zaten kurtulduktan sonra Allahin izniylee kafan rahat yazin tadini cikar rabbim gonlunu ferahlatsin su gibiii git sularr gibi gell kuslar gibii git kuslar gibi hafiflemis olarak gel bak ben yuppiyayye de dua etmistim oda gittii halletti geldi sonra ben bi gazla gittim geldim simdi Allahin izniyle sende gidip gelcen birde yalniz degilsin bizde olduk birs uru kisi oluor bu miyomlar cok kadinda var rahim alinir vs muhabbetini aklindan cikar tamamen enerjini iyi olucam kurtulucam adapte ol vcudumuzda tedavisi olan bir hastalik varsa ve biz bu hastaligi tamir ettirmiorsak yani tiptan faydalanmayip vucuda eziyet ediorsak bununda gunahi cokmus ben bunuda duymustum bana amaliyata girmemde cesaret vermisti sonucta vucudumuz bize emanet oyuzden korkma o gun ben sana dua edicem Allah yaradan seninle bunu unutma ona sigin ve kendine guven.....Kızlar pazartesi Allah'ın iz izniyle ameliyat olucam dualarınızı eksik etmeyin nolur
Çok iyisin Allah bin kere razı olsun doğru söylüyorsun evet bu kadar beklemeye gerek yok Allah'ın izniyle inşallah güzel haberler vericem size de çok sağolunBiliorum cok stresli veya karmasik veya soru isaretleri falan ruh halin zor bir surec ama amaliyatini guzelce ol bir an once iyilesmeye bak yazda gelior zaten kurtulduktan sonra Allahin izniylee kafan rahat yazin tadini cikar rabbim gonlunu ferahlatsin su gibiii git sularr gibi gell kuslar gibii git kuslar gibi hafiflemis olarak gel bak ben yuppiyayye de dua etmistim oda gittii halletti geldi sonra ben bi gazla gittim geldim simdi Allahin izniyle sende gidip gelcen birde yalniz degilsin bizde olduk birs uru kisi oluor bu miyomlar cok kadinda var rahim alinir vs muhabbetini aklindan cikar tamamen enerjini iyi olucam kurtulucam adapte ol vcudumuzda tedavisi olan bir hastalik varsa ve biz bu hastaligi tamir ettirmiorsak yani tiptan faydalanmayip vucuda eziyet ediorsak bununda gunahi cokmus ben bunuda duymustum bana amaliyata girmemde cesaret vermisti sonucta vucudumuz bize emanet oyuzden korkma o gun ben sana dua edicem Allah yaradan seninle bunu unutma ona sigin ve kendine guven.....
Ben gittiğimde dün doktora biraz gözlerim doldu rahim alınır mı diye oda sacmalama ne rahim alınması her miyom ameliyati olanın rahmimi alınıyor dedi insallah Allah'in izniyle olucam. Bir de ben utrasona yattım doktor bakmadan eliyle muayeneyle bu ameliyat kizim ultrasona bile gerek yok dedi kafam karıştı biraz ama sırf doktor işin ehli diye bir şey diyemedimBiliorum cok stresli veya karmasik veya soru isaretleri falan ruh halin zor bir surec ama amaliyatini guzelce ol bir an once iyilesmeye bak yazda gelior zaten kurtulduktan sonra Allahin izniylee kafan rahat yazin tadini cikar rabbim gonlunu ferahlatsin su gibiii git sularr gibi gell kuslar gibii git kuslar gibi hafiflemis olarak gel bak ben yuppiyayye de dua etmistim oda gittii halletti geldi sonra ben bi gazla gittim geldim simdi Allahin izniyle sende gidip gelcen birde yalniz degilsin bizde olduk birs uru kisi oluor bu miyomlar cok kadinda var rahim alinir vs muhabbetini aklindan cikar tamamen enerjini iyi olucam kurtulucam adapte ol vcudumuzda tedavisi olan bir hastalik varsa ve biz bu hastaligi tamir ettirmiorsak yani tiptan faydalanmayip vucuda eziyet ediorsak bununda gunahi cokmus ben bunuda duymustum bana amaliyata girmemde cesaret vermisti sonucta vucudumuz bize emanet oyuzden korkma o gun ben sana dua edicem Allah yaradan seninle bunu unutma ona sigin ve kendine guven.....
Bende her gittigimde amaliyat dediler ben cok fazla doktora gittim kimisi ultrasonla bakti kimisi elle muayneye gerek yok, ultrason yeterli zaten belli diyende oldu amaliyat Olmalisin belli bir sey bu sana sknti vermeye gerek yok diyende oldu ama tabi elle muayneyede oldum okadar cok doktora danistimki herkez farkli tabiki ama bekletmemeliydim daha cok buyumesi bana sknti yapti simdi mesela igne serumu aldim b12 demir d vitamini ve diger degerler hep dusuk bi ton ilac serum ugras dur en basindan kurtulsaydim bukadar ugrasmayacaktim isin özü amaliyatini ol kurtul miyomdan cekmisi birisi olarakBen gittiğimde dün doktora biraz gözlerim doldu rahim alınır mı diye oda sacmalama ne rahim alınması her miyom ameliyati olanın rahmimi alınıyor dedi insallah Allah'in izniyle olucam. Bir de ben utrasona yattım doktor bakmadan eliyle muayeneyle bu ameliyat kizim ultrasona bile gerek yok dedi kafam karıştı biraz ama sırf doktor işin ehli diye bir şey diyemedim
kafam karisti dedinya amaliyat esnasinda zaten goruyorlar herseyi mesela belli olmayanlarda cikabiliyor ben emar cektirmistim ultrasonda bitane gozkuyordu rahmin icini kaplamisti emarda bir kactane daha miyom cikmisti amaliyat esnasinda kucuk minik ne varsa temizliolar sakincasi olmadiginda tamamen doktora bagli zaten cikinca anlatir sana icini rahatlatir tecrubeli bir doktorsa hic korkma ...Ben gittiğimde dün doktora biraz gözlerim doldu rahim alınır mı diye oda sacmalama ne rahim alınması her miyom ameliyati olanın rahmimi alınıyor dedi insallah Allah'in izniyle olucam. Bir de ben utrasona yattım doktor bakmadan eliyle muayeneyle bu ameliyat kizim ultrasona bile gerek yok dedi kafam karıştı biraz ama sırf doktor işin ehli diye bir şey diyemedim
Inşallah kuzum ya bende öyle umut ediyorum çok haklısınkafam karisti dedinya amaliyat esnasinda zaten goruyorlar herseyi mesela belli olmayanlarda cikabiliyor ben emar cektirmistim ultrasonda bitane gozkuyordu rahmin icini kaplamisti emarda bir kactane daha miyom cikmisti amaliyat esnasinda kucuk minik ne varsa temizliolar sakincasi olmadiginda tamamen doktora bagli zaten cikinca anlatir sana icini rahatlatir tecrubeli bir doktorsa hic korkma ...
Şimdiden geçmiş olsun:) hiç korkma bitcek gitcek iyi olacaksın yarenim-34 ün dediklerine katılıyorum.Doktorun kim olacak Ali ŞAhanmı?Kızlar pazartesi Allah'ın iz izniyle ameliyat olucam dualarınızı eksik etmeyin nolur
Evet kuzum ali ayhanŞimdiden geçmiş olsun:) hiç korkma bitcek gitcek iyi olacaksın yarenim-34 ün dediklerine katılıyorum.Doktorun kim olacak Ali ŞAhanmı?
Inşallah öyle olur kuzummŞimdiden geçmiş olsun:) hiç korkma bitcek gitcek iyi olacaksın yarenim-34 ün dediklerine katılıyorum.Doktorun kim olacak Ali ŞAhanmı?
Korkma bak doktorunda söylemiş zaten rahim alınması filan diye bişey yok.Ne kadara yapıcak canım ameliyatı?Açık ameliyat olucak dimi?Evet kuzum ali ayhan
Kuzum 3 bine dedim çok şaşırdım açık evet açık daha iyi oluyor dediKorkma bak doktorunda söylemiş zaten rahim alınması filan diye bişey yok.Ne kadara yapıcak canım ameliyatı?Açık ameliyat olucak dimi?
Çok iyi fiyat vermiş.Süper :)Kuzum 3 bine dedim çok şaşırdım açık evet açık daha iyi oluyor dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?