• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nasilsin amaliyatini oldunmu umarim hersey yolundadir Allah yardimcin olsun....dua ettim sana hayirli haberlerini bekliorum...

Kızlar ameliyat oldum çok şükür 13 cm lik bir miyom çıkartmışlar çok şaşırdım biraz agrım var ana olsun çok şükür kurtuldum artık Allah hepinizden razı olsun ❤

Kızlar ameliyat oldum çok şükür 13 cm lik bir miyom çıkartmışlar çok şaşırdım biraz agrım var ana olsun çok şükür kurtuldum artık Allah hepinizden razı olsun ❤
İyi hadi kurtuldun Allahin izniyle rabbim çabucakkk iyi olmani nasip etsin😁

Yaa çok geçmiş olsun :) çok sevindim iyi olduğuna.Merak etme yarın daha iyi olacaksın.Bol bol yürü hemen toparlarsın

Rica ederim ne demek.Anestezi den korkacak bir şey yok ki 3 e kadar say diyorlar iğne yapıp 1 diyip bayılıyorsunuz zaten.Dikişler bi sıkıntı vermiyor sadece sizin dikkatli olmanız gerek ki çok hareket edip iltihap oluşmasına sebep olmamak İçin.Ben de dışarda dikiş Yok yapıştırılmış ama içerde var 22 dikişim ama İnanın sandığınız kadar acılı ağrılı olmuyor ben çok ağlamıştım Ameliyattan sonra kendime gelince bu muymuş boşuna o kadar strese girdim demiştim ki benim acı eşiğim çok düşük ve korkağım yani.Rahim alınma riski myom ameliyatlarının tümünde var her doktor söylüyor bunu prosedür bir nevi bunu söylemeleri.Siz duanızı edin Allah’a emanet olarak girin ameliyata benim 12 cm myomu alıp Rahime dokunmadılar ama bana da kaç doktor alırız rahmini demişti.Sizin myom nerede? Subseröz mü submukoz mu? Yani rahim İçinde,dışında nerede?
Rahmin içindekimi dışındaki miyom mu zordur sizce?

Miyomunuzu size ameliyattan sonra gösterdiler mi?
Ben ankara şehir hastanesinde ameliyat oldum. Miyomumu görmek istiyordum. Patolojiye gitti diyip göstermediler. Patoloji sonucunda fotosunu görürsün dediler. Patoloji sonucu geldi ama fotosu motosu yok

Miyomunuzu size ameliyattan sonra gösterdiler mi?
Ben ankara şehir hastanesinde ameliyat oldum. Miyomumu görmek istiyordum. Patolojiye gitti diyip göstermediler. Patoloji sonucunda fotosunu görürsün dediler. Patoloji sonucu geldi ama fotosu motosu yok
Bende hacettepede oldum banada göstermediler.ama ben ameliyattan önce söylemeyi unutmuştum, ameliyattan sonra sordum onkarda patolojiye gitti dediler.Doktor ne kadar olduğu ayrıntılı patolojide yazar dedi.Patoloji sonucundan 6 tane olduğunu en büyüğün 8 cm en küçüğüm 8 mm olduğunu okudum.

Bende hacettepede oldum banada göstermediler.ama ben ameliyattan önce söylemeyi unutmuştum, ameliyattan sonra sordum onkarda patolojiye gitti dediler.Doktor ne kadar olduğu ayrıntılı patolojide yazar dedi.Patoloji sonucundan 6 tane olduğunu en büyüğün 8 cm en küçüğüm 8 mm olduğunu okudum.
Sırf miyomumu görebilmek için özelde,ameliyat olmak isterdim. İnstagramda takip ettiğim doktor gökçen erdoğan geçen haftalarda elinde 14 cmlik bi miyomla video paylaştı. Ama işte para vermeden ameliyat olunca kimsenin umrunda olmuyo hastanın miyomunu görme isteği

Keşke ben de görseydim :( seninki kaç cm idi ve somut bişeye benzetirsek ne kadardı

Banada gosterdiler ikitane bitanede kucuk vardi ikisi koyun kafasi gibi urlasmis cok buyuktuya nasil yasamisim bu sekilde bilemiorum

Doktor fotografini cekmis o sekilde gordum

Ne ilgili doktorlar var yaa. Kesin özeldir, dimi? Valla para vermeyince insanın kendi içinden çıkan parçayı bile göstermiyorlar. Her şeyin kapı anahtarı para

Ne ilgili doktorlar var yaa. Kesin özeldir, dimi? Valla para vermeyince insanın kendi içinden çıkan parçayı bile göstermiyorlar. Her şeyin kapı anahtarı para
Valla Benim ki özeldi ama öyle abartılı bir durum yoktu özel hastanede 3 kisilik odada kaldım 😂

Back