Açık ameliyat oldum. Şu an rahatım çok şükür. Sorunum yok. Ama ameliyat yerimin görüntüsü baya okkalı bi ameliyat izi yani. Öyle "bi çizgiydi, ufak bi izdi" gibi bişi değil. Ama benim şikayetim yok görünüşten. Yani iz kalmış kalmamış çok umurumda değil. Benim tenimde ameliyat izi çok zor iyileşiyor. 7 yaşında bi kızım var sezeryanle doğurdum. İzi daha yeni iyi olmuştu sayılır, bu defa da miyom ameliyatı oldum bu konunun sahibi ebru hanıma doktor 6 ay koruncaksın demiş. Ameliyatın üstünden 2 ay gibi bi süre geçince kontrolde bakmışlar ki miyomlar büyümeye başlamış, doktor hamile kslmaya çalış demiş ve ebru hanım ameliyattan 3 ay sonra hamile kalmış oldu. Şimdi allah uzun ömür versin 2 oğlu var. Miyom ameliyatını daha yeni evliyken ve çocuğu yokken olmuştu

Benimde hic cocugum yok miyom yuzunden bakalim doktor nediyecek insaAllah miyom falan cikmaz tekarrdan iyi masaAllah senin bir kizin var bunada sukurler olsun ikincisinide kucagina alirsin insaAllah...

Kesinlikle tavsiye ederim Konya'daki en büyük şansımız . İlk evladımın takibini de o yaptı. Mustafa Başaran bey. Çok ilgili bir doktor. Muayeneye uzun zaman ayırır. Bebeğin tüm anatomisini anlatır. 7 gün 24 saat bir telefon kadar uzağınızdadır. O kadar başarılı bir ameliyat yaptı ki 3. Ayımda gebe kaldım. Üstelik yaşım 35 ve 10 yıldır tiroid tedavisi görüyorum. Meram'da kliniği var aynı zamanda onkoloji uzmanı doç Dr. Gönül rahatlığıyla gidebilirsiniz.

gecmis olsun bende 12 ağustos da acik miyom ameliyatı oldum 11 adet miyom aldilar

sizin adet kanamalariniz nasil oldu?

merhaba.. hamile kalabildiniz mi peki sonrasında?

Bu siteye yazacagim hic aklıma gelmezdi.Fakat açık miyom ameliyati ile ilgili sohbetleri en cok burada bulabildim. Ben de olacagim ve hepinizin yasadigi korkulari ben de su an yasiyorum, bir de korona var.
Acikcasi okuduguma gore 2020 ameliyat olanlar gebelik planliyorlardi. Acaba hamile kaldiniz mi? Bebisleri kucaginiza aldiniz mi?

Herkese geçmiş olsun 5 gün önce açık miyom ameliyatı oldum 26 adet çıkarılmış bekarım hiç şikayetim yoktu rutin kontrolde çıktı

Herkese geçmiş olsun 5 gün önce açık miyom ameliyatı oldum 26 adet çıkarılmış bekarım hiç şikayetim yoktu rutin kontrolde çıktı
Bende bekarım hiç şikayetim yok. Bende 1 tane 7 cm var. Açık ameliyat diyorlar. Nasıl geçti zormuydu çok agrı oluyormu çok korkuyorum

Bende bekarım hiç şikayetim yok. Bende 1 tane 7 cm var. Açık ameliyat diyorlar. Nasıl geçti zormuydu çok agrı oluyormu çok korkuyorum
Hic korkmayin icinizde kalmasi cok daha kotu ilk 2 gun ne agri ne aci hicbir sey hissetmedim agri kesiciler morfin cok iyi geldi sonrasindaki aci da katlanilabilir duzeyde hic akliniza takmayin kurtulun gitsin gecmis olsun

Hic korkmayin icinizde kalmasi cok daha kotu ilk 2 gun ne agri ne aci hicbir sey hissetmedim agri kesiciler morfin cok iyi geldi sonrasindaki aci da katlanilabilir duzeyde hic akliniza takmayin kurtulun gitsin gecmis olsun
Çok geçmiş olsun bende olucamda bakalım corona dan korkuyorum. Şimdilik biraz erteliyorum. Biraz rahatlasın ortam hemen olucam.

Sakın süreci uzatmayın ve doğru doktoru araştırın lütfen .Kardeşim ihmal etti ve en büyüğü 10 cm olan 26 adet miyom ve çikolata kisti açık ameliyatla alındı. Evli değil ve rahim korundu çok şükür.Uzun süre araştırdım ve tavsiyeler üzerine şükürler olsun ki Dr.Suat Karataş ile ameliyatı gerçekleştirdik.Mutlaka araştırın yüzlerce yorumdan bir tane bile olumsuz yorum yok beyefendi hakkında.Muhteşem bir doktor,ailenizden biri gibi hissedeceğiniz can bir insan.Bu kadar zorlu bir operasyonu rahmi koruyarak başarıyla tamamladı ona ömür boyu minnettarız.

Ne gibi şikayetleri vardı kardeşinizin bende ara ara kasık agrısı oluyor.

Merhaba bende persembe günü ameliyat oldum bugün hastaneden çıktım ebru hanım bu süreçten sonra neler yapmalıyım siz baya tecrubelisiniz bebegim olmasını o kadar çok istiyorum ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…