Anlıyorum evet özelde biraz pahalı 10 bin tl lerden açıyorlar.Önder Koç kapalı ameliyat yapıyor galiba o konuda baya meşhur.Siz fiyat aldınızmı kendisinden ne fiyat söyledi?.Ben kendisine hiç gitmedim ama internette hakkında baya bilgi var.Ben memnunum doktorumdan.Şu ana kadar herşey yolunda gidiyor.Biraz beklentiylede alakalı tabi.Hacettepe hastanesi sonuçta kamu hastanesi.Özel hastanelerdeki lüks ve rahatlığı bulamıyorsunuz.Aslında bir devlet hastanesinde sadece doktorunuz prof olmuş oluyor.Doktorumdan ve sağlık hizmetlerinden kesinlikle memnun kaldım.Ama özel hastane konforunu beklememelisiniz.Hastane çok kalabalık ve muane olmak için randevu almış olsanızda bekliyorsunuz,yada sonuç göstermek için filan baya bekliyorsunuz.Doktorla uzun konuşamıyorsun, hatta benim konuşmama hiç gerek kalmadı Selçuk hoca direk şöyle böyle diye anlattı :) Kendisi artık sürekli aynı konularla muhattap olduğundan galiba,önden herşeyi açıklıyor konuşamadan çıkıyorsunuz odadan.Bu muane aşamasında olan bişey tabi, ameliyata karar verip olduğunuzda kendisi yine herşeyi size ayrıntılı anlatıyor.Taburcu olurkende baya detaylı bilgi verdi mesela.Bu arada ben açık ameliyat oldum,doktorumun uzmanlık alanlarında laporoskipide var ama yapıyormu bilmiyorum açıkcası.Bende direk açık ameliyat dedi.Bu arada ben özel oda olmadığından 2 kişilik odada kaldım,tabi hastanede eski,benim açımdan sıkıntı yoktu ama 3 gece hastanede kaldım refakatçim vardı,mecbur refakatçi gerekiyor bu arada ,refakatçiye 1 tek sandalye koymuşlar.Yanınızda kalan kişinin dinlenebileceği hiçbirşey yok, refakatçiye yemekte vermiyorlar.O biraz sıkıntı ama bizimkiler sorun etmedi.Özel odalarda koltuk var ama özel oda sayısı çok az olduğundan bulmak zor oluyor.