InsaAllah sorun yoktur kafana takilan birsey olursa sor cekinmeden

InsaAllah sorun yoktur kafana takilan birsey olursa sor cekinmeden
Ya şey sorucam aslında ben bu hacettepe den randevu alırken bana kadın ücretli mi ücretsiz mi dedi onu anlayamadım siz nasıl gidip randevu aldınız direk doktorum bu olsun mu dediniz nasıl oluyor

Bu konuda bilgim yokya malesef gidnce bi sor kuzum

Ya şey sorucam aslında ben bu hacettepe den randevu alırken bana kadın ücretli mi ücretsiz mi dedi onu anlayamadım siz nasıl gidip randevu aldınız direk doktorum bu olsun mu dediniz nasıl oluyor
Ben hacettepede oldum.Ben ücretli oldum çünkü prof. seçtim.Hacettepe hastanesinin sayfasına girerseniz orda öğretim üyesi prof. ve doç. Olanları seçebiliyorsunuz.Ücretsiz olursanız asistan ve uzmanlar muane ediyor ve ameliyat ediyor.Benim doktorum prof. du muane için 120 tl ücret ödedim ameliyat içinde 1200 tl civarı çıktı.Ameliyat ücreti değişebiliyor.

Çok teşekkür ederim benim de kafam karıştı o yüzden

Bir şey daha soracağım siz doktorunuzu bilerek mi seçtiniz mesela özgür deren var neden onu değil de selçuk tunceri seçtiniz?

Bana da doktor hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim randevu alicam. Önder Koçta olmayı düşündüm ama çok çok pahalı ameliyat olmıycam orda siz memnun kaldıysanız eğer bende o doktordan randevu alicam

Bir şey daha soracağım siz doktorunuzu bilerek mi seçtiniz mesela özgür deren var neden onu değil de selçuk tunceri seçtiniz?
Benim teşhisim konulduktan sonra kurumumdaki bir doktora gittim.O önerdi kendisini.Aslında ben önerebileceği biri olup olmadığını sordum,beraber hacettepe doktorlarına baktık ve Selçuk Tunceri görünce onu önerdi.Kendiside hacettepe mezunu, Selçuk hocanın Ali Ayhanın öğrencisi olduğundan filan bahsetti,bu konuda iyi olacağını söyledi.Başka bir doktor seçeceksende onkoloji konusunda uzman olan,cerrahi konusunda uzman olan bir doktor bul demişti.Kimisi tüp bebek konusunda,kimisi riskli gebelikte uzman oluyor.Bizimkisi ameliyat olduğundan onkolojik jinekolojiye giriyor.Diğer doktorlarda bakar ama benim başka hastanelerde gittiğim prof larda onkoloji ve jinekolojik cerrahi konusunda uzmanlardı.Şimdi sizin söylediğiniz doktora baktım ama uzmanlık alanları yazılmamış hastanenin sitesinde.Siteden açıp bakıp tüm doktorların uzmanlık alanlarını inceleyebilirsiniz.Hatta arayıp sekreterlere sorabilirsiniz.

Bana da doktor hakkinda bilgi verirseniz cok sevinirim randevu alicam. Önder Koçta olmayı düşündüm ama çok çok pahalı ameliyat olmıycam orda siz memnun kaldıysanız eğer bende o doktordan randevu alicam
Anlıyorum evet özelde biraz pahalı 10 bin tl lerden açıyorlar.Önder Koç kapalı ameliyat yapıyor galiba o konuda baya meşhur.Siz fiyat aldınızmı kendisinden ne fiyat söyledi?.Ben kendisine hiç gitmedim ama internette hakkında baya bilgi var.Ben memnunum doktorumdan.Şu ana kadar herşey yolunda gidiyor.Biraz beklentiylede alakalı tabi.Hacettepe hastanesi sonuçta kamu hastanesi.Özel hastanelerdeki lüks ve rahatlığı bulamıyorsunuz.Aslında bir devlet hastanesinde sadece doktorunuz prof olmuş oluyor.Doktorumdan ve sağlık hizmetlerinden kesinlikle memnun kaldım.Ama özel hastane konforunu beklememelisiniz.Hastane çok kalabalık ve muane olmak için randevu almış olsanızda bekliyorsunuz,yada sonuç göstermek için filan baya bekliyorsunuz.Doktorla uzun konuşamıyorsun, hatta benim konuşmama hiç gerek kalmadı Selçuk hoca direk şöyle böyle diye anlattı :) Kendisi artık sürekli aynı konularla muhattap olduğundan galiba,önden herşeyi açıklıyor konuşamadan çıkıyorsunuz odadan.Bu muane aşamasında olan bişey tabi, ameliyata karar verip olduğunuzda kendisi yine herşeyi size ayrıntılı anlatıyor.Taburcu olurkende baya detaylı bilgi verdi mesela.Bu arada ben açık ameliyat oldum,doktorumun uzmanlık alanlarında laporoskipide var ama yapıyormu bilmiyorum açıkcası.Bende direk açık ameliyat dedi.Bu arada ben özel oda olmadığından 2 kişilik odada kaldım,tabi hastanede eski,benim açımdan sıkıntı yoktu ama 3 gece hastanede kaldım refakatçim vardı,mecbur refakatçi gerekiyor bu arada ,refakatçiye 1 tek sandalye koymuşlar.Yanınızda kalan kişinin dinlenebileceği hiçbirşey yok, refakatçiye yemekte vermiyorlar.O biraz sıkıntı ama bizimkiler sorun etmedi.Özel odalarda koltuk var ama özel oda sayısı çok az olduğundan bulmak zor oluyor.

Merhaba ben pazartesi gününe ali ayhana randevu aldım başkent hastanesinde bakalım ona gidicem çok korkuyorum önder koç 20000 dedi bana çok fazla

Gerçekten çok gerginim rahimin alınmasından yana ve 2 gündür şiddetli ağrılarım olmaya başladı artık kurtulmak istiyorum bir yandanda rahmin alınmasından korkuyorum artık Allaha dua etmekten başka çaren kalmadı.

Allaha dayan tevekkul et bende cok korkuyordum hatta kaciyordum amaliyattan eger sana derse baska caren yok amaliyat olucaksin kendini daha iyi olucam kurtulucam skntilarim gecicek diyerek gaz ver kendine ben olduysam bu amaliyati herkez olur amaliyattan sonrasi cok onemli nebilimya insan istemiyor keske olmasaydi diosun ama bazen istemedigimiz seylere maruz kalabilioruz ama korkma Allahin izniyle sende kurtulacaksin....

Bende ameliyat olana kadar korktum,aynı korkuları yaşadım.İyi bir doktor en iyi çmzümü yapar merak etme.Ali ayhan zaten bu işin en iyisi diyorlar.Senin rahmim içindemi,büyüklüğü ne kadar?Çocuğun varmı?Hiçbir doktor direk alma taraftarı olmuyor merak etme,en son aşamada düşünüyorlar.Çoğunlukla kurtarmaya çalışıyorlar.Ben oldum kurtuldum umarım herkes kurtulur.Bak 1 ay oldu bile sende öyle diyeceksin

Merhaba ben pazartesi gününe ali ayhana randevu aldım başkent hastanesinde bakalım ona gidicem çok korkuyorum önder koç 20000 dedi bana çok fazla
Evet çok yüksek.Tabi bu ücreti kapalı ameliyay yaptığı için birde ismi çok duyulduğu için istiyor.Ali ayhan ne kadar isteyecek acaba?

Senin cocuk varmi benim yok düşük oldu miyomdan dolayi bende 27 gun oldu 6 ay beklicekmisim bi 10 gun sonra muayne olucam

Senin cocuk varmi benim yok düşük oldu miyomdan dolayi bende 27 gun oldu 6 ay beklicekmisim bi 10 gun sonra muayne olucam
Yok canım ben bekarım.Ameliyattan sonra çocuk sahibi olan çok.Doktorun dediklerine uy inşallah sağlıkla,hayırlu evlatların olur :)

Evet çok yüksek.Tabi bu ücreti kapalı ameliyay yaptığı için birde ismi çok duyulduğu için istiyor.Ali ayhan ne kadar isteyecek acaba?
Benim bir ablam tavsiye etti onu oda onda olmuş 6 7 bini bulur dedi artık o kadara bile raziyim önder koçu duyduktan sonra Allahım bütün hastalara acil şifalar versin o kadar çok korkuyorum ki dua edin bana da

Kuzum net birşey söylemiyorlar ama sanırım rahmin dışında çünkü kanama yapmıyor ama hamile gibi bir karnım var. Evet öyle duydum bende ama yine de olası durumlarda korkuyorum şuan bir de iş için haber bekliyorum sen ne zaman ayağa kalktın tam olarak ne kadar sürede iyileştin. Evet doğru söylüyosun bir an önce kurtulmak istiyorum ben de çok şükür ki sen ve senin gibiler kurtulmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…