kızlar benimde bir arkadaşım başlamış açıktan liseye..bana sorduda ben bilmiyorum hiç..kendim öyle olmadığı için sizlerle konuşayım dedim.onun adına ben sorayım;sınavlara nasıl hazırlanıyorsunuz başarılı olabilmek için??mesela çıkmış sorular işe yararmı?ya kendi kitaplarınız dışında kaynak olarak hangi kitap yada test kitabı kullanıyorsunuz?çokmu zor bu liseyi bitirmek ne bileyim kredi çok geldi banada sizler ne düşünüyorsunuz okuyan sizsiniz daha ii bilirsiniz..yani çok sordum kusura bakmayın ama yardım alabilirsem çok sevinirim valla..birde kendim merak ettim şimdi;bu lise kaç senede biter en fazla?kalma durumu varmı sizde?[/QUOTE
kalma yok.ayrıca mat,fizik,kimya zor ama 2 kez yada 1 kez sınava girip o dersten muaf oluyo yani matsiz fieziksiz okulu bitirdim.her dersten sınavda 20 soru var 9 tanesini bilirseniz o dersin kredisini kazanıyosunuz.ayrıca okulun sitesinde çok güzel deneme testleri videolar var ordan yararlana bilir.
kitaba da baksın tabi.sözellerle bitirdim ben hiç zor değil emin olun hatta öss de 220 yaptım 2 sene önce sağlık kurumları işletmecilğine yerleştim.