• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lise Yorum ve Soruları açık lise

Açık Öğretim Lisesi'ne yeni kayıtlar sona ermiştir. 28 Eylül 2010 tarihine kadar yeni kayıt ücreti yatıranlar haricinde yeni kayıt adı altında ücret yatırsalar dahi yeni kayıt işlemi yapılmayacaktır. Yeni kayıt işlemi için Halk Eğitim Merkezlerinin ve ilgili yerlerin rahatsız edilmemesi önemle rica olunur. 27 Eylül- 08 Ekim 2010 tarihleri arasında Açık Öğretim Lisesi'ne kayıtlı Aktif,Donuk ve Silik öğrencilerin kayıt yenileme işlemleri yapılacaktır.

sanırım alan derslerini kaldırılması hakkında bişi bilen yok ..

Benim eşim lise 2 den terk.Acaba o da açık liseye başvurabiliyor mu? Yoksa dışardan bitirme ayrı mı?

Benim eşim lise 2 den terk.Acaba o da açık liseye başvurabiliyor mu? Yoksa dışardan bitirme ayrı mı?

Başvurabilir...Dışardan bitirme açık lise ikisi aynı şey ve lise 2 terk olduğu için avantajlı bir şekilde giriş yapmış olur okuldan verilen kredi nin üzerini tamamlıyarak mezun olabilir...

Başvurabilir...Dışardan bitirme açık lise ikisi aynı şey ve lise 2 terk olduğu için avantajlı bir şekilde giriş yapmış olur okuldan verilen kredi nin üzerini tamamlıyarak mezun olabilir...
Çok teşekkürler.İkinci sınıftan mı devam eder yani gene

arkadaşlar bi sorum olacak..
açık lisede dönemim suan 8 kredim 123 , ve alan kredim 50
acaba üniversite sınavına girebilir miyim bu sene resmi sitede acıklamalar yapılmış ama tam bi bilgim yok suan yardım ederseniz sevinirim...

açık lisede dönemim suan 8 kredim 123 , ve alan kredim 50
acaba üniversite sınavına girebilir miyim bu sene resmi sitede acıklamalar yapılmış ama tam bi bilgim yok suan yardım ederseniz sevinirim...

Açık lisede dönemim suan 8 kredim 123 , ve alan kredim 50

en az 192 olcak canım alan kredınde 80 olacak

grafık fotograf bu sene ösym de basvuru yapamıyodu ama bı hata olmus duzeltıler allahtan korkmustum bı an

sınavınız nasıl geçti:1:

offf yaw sınaw sonuçları açıklanmamış:50:

sınav sonuçları açıklanmış ben dün baktım iyi olan dersler çok iyi kötü olan dersler çok kötü:59:

benim kızım şu an daha lise 3 gidiyor,seneye meslek lisesinde çoçuk gelişimi okumak istiyor,şu an düz liseye gidiyor,açık meslek liseleri dışardan mı bitiriliyor?kaç sene okuması gerekiyor,bana bilgi veren varsa çok sevinirim.

Back