Açık Gıdaları Nasıl Tüketeceğiz- Korena Virüsü

Kaynar suya girince direk salmasin kendini. Bende aldirmazdim da reklamlarda buyuk oglum gormus illa istedi hevesi kirilmasin mevsimi de gecmeden alalim demistik bi daha aldirmam zaten bi cilegin temizliginden emin olamadim

Kaynar suya girince direk salmasin kendini. Bende aldirmazdim da reklamlarda buyuk oglum gormus illa istedi hevesi kirilmasin mevsimi de gecmeden alalim demistik bi daha aldirmam zaten bi cilegin temizliginden emin olamadim
Yok çok kısa bir süre ısıya maruz bırakıp sonra çok soğuk suya atarsanız şoklamış olursunuz. Bazı dondurulacak besinlere de bu yöntem uygulanır.

Arkadaslar Sebze meyver sabunlu suyla yıkanmaz, en az 2 gece balkon ya da mutfakta bir koliye koyup bekletin, virüs nemli ve canlı bir yüzey olmadığı icin ölecektir. Çiğ tuketilecekse 2 gece sonra bol su ile yıkayıp yiyebilirsiniz. Pişirecekseniz gerek yok zaten.
Peyniri de bekletin, içinize sinmiyorsa tuzlu suya salamura yapın 1 hafta. Ekmek için de bekleyin 2 gece, ya da kızartın.
Biz etleri de dondurucuya koyup 10 gün bekletiyoruz sonra güzelce pişiriyoruz.
Moleküler biyoloji ve genetik doktoru tavsiyesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…