ne kadar isitabilecegizEkmegi bile fırında biraz ısıtın diyen uzman var.
Işte herkes farklı bi şey söylüyor.artik hangisini yapacağız bilmiyorum.ne kadar isitabilecegiz
gecenlerde bir haber cikmisti 60 derece sicakta bile corona virusun cogaldigini tespit etmislerdi
ben baktim 3kmek yerken bogazima diziliyor tedirgin oluyorum kendim yapmaya başladimIşte herkes farklı bi şey söylüyor.artik hangisini yapacağız bilmiyorum.
Ben abartıyorum farkındayım ama 200 derecede isitiyorum
Bir uzman 90 derecede ısıtın demisti
Ekmeği yoğurtu biz de evde yapıyoruz, sounuçta yapılabilen şeyler onlar da peynir nasıl yapılır?ben baktim 3kmek yerken bogazima diziliyor tedirgin oluyorum kendim yapmaya başladim
Sormayın, başka yerden temin edemedik resmen. Evdekiler de çok anlayışsız özellikle kardeşlerim. Masada bir şey eksik kalsa triplere girerler. Almış bulunduk. Nasıl tüketebiliriz acaba?Marketten peynir reyonundan aliyoruz. Paketli oluyor vakumlu. Ama oyle kutudaki market peynirlerinden degil, şarküteri reyonunda olanlardan. Açık ürün alinacak zaman degil artık. Fabrikadan çıkan ürünler en temizi suan.
Virusler insan yada hayvan bedenine girmeden yasayamaz bi kac saat yada gunde olurler diyorlar isterseniz buzdolabında bekletin bi kac gun o zamana ölürler eger dogruysa bu bilgi. Zaten bisey alinca da balkona koyun dokunmadan bekletin de diyolar hep demek ise yariyo bekletmek heraldeSormayın, başka yerden temin edemedik resmen. Evdekiler de çok anlayışsız özellikle kardeşlerim. Masada bir şey eksik kalsa triplere girerler. Almış bulunduk. Nasıl tüketebiliriz acaba?
Böreği fırında 200 derecede pişirince illa içinde bi virüs varsa ölür diye düşünüyorumSormayın, başka yerden temin edemedik resmen. Evdekiler de çok anlayışsız özellikle kardeşlerim. Masada bir şey eksik kalsa triplere girerler. Almış bulunduk. Nasıl tüketebiliriz acaba?
Sirkenin bu viruse etki etmedigini okumustum sanki bir yerde ama tabi ne kadar dogru bilemedim.Bende burdan sorayim kizlar. Bir cok sebzeyi meyveyi sirkeli sularla bekletip yikiyorum peki cilek gibi hassas meyveleri nasil yapiyosunuz. Gecende sirkeyle az beklettim tadi da degisti beklemekten yumusamis gibiydi de hosumuza gitmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?