How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Saç Rengi ve Saç Boyama Açık Buğday tene hangi renkler gider bi türlü renk tutturamadım yardım edn lütfen :((

_eCeM__

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2008
37
0
86
Konya
Mrb kızlar açık buğday tenliyim ve bir türlü renk oturtamadım ya buda benim rengim diyeceğim bi renk.... Sizlerden fikir alırsam işim kolaylısacak :)

bugün küllü kumral dore aldım umarım saçımda rengi tutar ve de güzel olur :))) ben de bunu çok beğenirsem artık başka renkler denemem..arayış içindeyim şuanda

acık çikolata kahvesi güzel durur canım..
veya bakır tonlarıda bi arkadasım yaptırmıstı çok hoş durmustu sahsen.

bugün küllü kumral dore aldım umarım saçımda rengi tutar ve de güzel olur :))) ben de bunu çok beğenirsem artık başka renkler denemem..arayış içindeyim şuanda
Aynen bende platindi eski rengim ondan sonra renk tutturamadım ya bi daha denyorum ne var ne yok :D

Evet cnm ama ten rengim zaten soluk küllü renkler daha soluk gosterıo beni :(

o zaman saçının zemin rengi ne bilmiyorum ama eğer çok soluk tenliysen dore renkleri deneyebilirsin cnm arkadaşım dore kahve ve kahve köpüğünü karıştırıyor ve çok hoş bir renk çıkıyor ortaya soluk yüzüne de renk vermiş oluyor böylece ama onun zemin rengi küllü kumral eğer senin zemin de bu tona yakınsa deneyebilirsin cnm..

o zaman saçının zemin rengi ne bilmiyorum ama eğer çok soluk tenliysen dore renkleri deneyebilirsin cnm arkadaşım dore kahve ve kahve köpüğünü karıştırıyor ve çok hoş bir renk çıkıyor ortaya soluk yüzüne de renk vermiş oluyor böylece ama onun zemin rengi küllü kumral eğer senin zemin de bu tona yakınsa deneyebilirsin cnm..

Canım albümlerm kısmında resmim var... Kendi zemin rengim açık kestane çok tşk ederim ayrıca bu saatte fkrlerin benle paylastıgın ıcın :)opuyorumnanaktan

Canım albümlerm kısmında resmim var... Kendi zemin rengim açık kestane çok tşk ederim ayrıca bu saatte fkrlerin benle paylastıgın ıcın :)opuyorumnanaktan

albümüne baktım cnm söylediğim karışım olur ama zemin rengini açman gerek....

arkadaşımın saç rengi bundan biraz daha koyu oluyor o karışımla ama onun zemini açık ve küllü.... sende çikolata kahve hoş durur... dore kahve de olabilir...

....

Son düzenleme:
albümüne baktım cnm söylediğim karışım olur ama zemin rengini açman gerek....

arkadaşımın saç rengi bundan biraz daha koyu oluyor o karışımla ama onun zemini açık ve küllü.... sende çikolata kahve hoş durur... dore kahve de olabilir...
Canım yani karısım benım zemın rengımde olmaz dıosun dore denemeyelim sadece

Canım yani karısım benım zemın rengımde olmaz dıosun dore denemeyelim sadece

evt cnm karışımın olması için saç renginin açılıp turunculukların yok edilmesi lazım ama saçına yazık olur yıpranır bayağı..
çikolata kahve iyi bir sçm olabilir ;)

evt cnm karışımın olması için saç renginin açılıp turunculukların yok edilmesi lazım ama saçına yazık olur yıpranır bayağı..
çikolata kahve iyi bir sçm olabilir ;)
Aysegül çok tşk ederim :) Hemen deniycem ve resmide ekleyip seninle paylasıcam :)

Back