- 17 Aralık 2020
- 236
- 204
- 33
-
- Konu Sahibi aycaelif1884
AynenBu adam cimriydi ayrıca demi ?
Hem cimri hem herşeye burnunu sokuyor.
Ona ne imiş babanın maaşından falan ?
Şöyle iyi bir tersle bence.
Hepsine “sen sorasın diye” şeklinde cevap verinMerhaba hanımlar. Direk konuya giriyorum eşim her şeyin altında bir şey arar, dedikodu yapar. Mesela annem gile gelir annen neden ablana böyle dedi, baban maaşını ne yapıyor, yengen niye seni arayıp sormuyor, abin ve ablan neden evlenmiyor. Ay hep bir açık arama derdinde. Daraldım artık. Ben sana böyle şeyler sormuyorum sen de bana sorma diyorum aradan biraz zaman geçiyor yine aynı. Sizce nasıl tepki vermeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Yok hayır. Genel huyu bu.sebebi ne acaba daha önce güven problemi mi yaşadınız
Kendine sor deMerhaba hanımlar. Direk konuya giriyorum eşim her şeyin altında bir şey arar, dedikodu yapar. Mesela annem gile gelir annen neden ablana böyle dedi, baban maaşını ne yapıyor, yengen niye seni arayıp sormuyor, abin ve ablan neden evlenmiyor. Ay hep bir açık arama derdinde. Daraldım artık. Ben sana böyle şeyler sormuyorum sen de bana sorma diyorum aradan biraz zaman geçiyor yine aynı. Sizce nasıl tepki vermeliyim. Şimdiden teşekkür ederim.
Evet annesi de öyle. Ablam fotoğraf paylaşır düğünden hemen beni arar kimin düğünü diye. Çok uzak şehirlerdeniz. Yani tanıma ihtimali de yok evlenenleri ama yine de sorar.Bu aileden gelen bir şey.
Muhtemel annesi ile aksama kadar onun bunun dedikodusunu yapmış bir erkek türü.
Benim esimin annesi de böyle.Evet annesi de öyle. Ablam fotoğraf paylaşır düğünden hemen beni arar kimin düğünü diye. Çok uzak şehirlerdeniz. Yani tanıma ihtimali de yok evlenenleri ama yine de sorar.