Ben tedaviden 1 ay kadar önce tanışmıştım Hocayla .öyle olsa ilaçları al derdi. Bülent hocanın 700 liralık reçetesinde hep vitamım tarzı haplardan .@2be inanıp ta alanlar oluyor. İstersen all dedibende folik asit kullanıyorum kartım benim hala var geri almadılar. @elexus kesinlikle çok hızlı işim halloldu benimde. Bence çok iyii @elexus yumurta sayın inşallah hepsi sapsağlıklıdır. Süreç harika geçicek. @2be bende yarın ordayım. Operasyon için. Bugün yine aradılar. Hatırlatmak için çok harikalar bu konuda. Yine kozmetik yasak.
Ben tedaviden 1 ay kadar önce tanışmıştım Hocayla .öyle olsa ilaçları al derdi. Bülent hocanın 700 liralık reçetesinde hep vitamım tarzı haplardan .@2be inanıp ta alanlar oluyor. İstersen all dedibende folik asit kullanıyorum kartım benim hala var geri almadılar. @elexus kesinlikle çok hızlı işim halloldu benimde. Bence çok iyii @elexus yumurta sayın inşallah hepsi sapsağlıklıdır. Süreç harika geçicek. @2be bende yarın ordayım. Operasyon için. Bugün yine aradılar. Hatırlatmak için çok harikalar bu konuda. Yine kozmetik yasak.
25 inde gitmeyecekmisin hastaneye yani .bugün gittin bide 27 sindemi gideceksin .ben 24 haziranda başladım 8 temmuz opu oldum. 15.gün .ve ben 10 kez hastaneye gittim opuyla birlikte
Zaten hocanin sigorta ile anlasmasi yok,hastane sigorta ile anlasmali ama hoca farki cikiyor o yuzden isleyis hastaneden bagimsiz olabilir.
4.gun icin gayet iyi durumdalar. Sayiya takilma, cok cikartinca da bir sey oldugu yok bizzat biliosun:) cikan kaliteli olsun yeter..
Randevu planlamasini bilmiyorum ama folikul gunde 1-2 mm buyurmus gibi dusununce randevu planlamasini ona gore yapmalari normal gibime geldi,ikinci ilac olarak koruyucu vereceklerdir belki..ama koruyucu icin de erken gibime geldi , bilemedim.
Sen saplamaya devam:))
Bak ben tarih vereyim sanaHuylandım25’indeki SMS gelince arar bi küçük taciz ederim
Şimdi baktım Acıbadem’de de Cetrotide 5. gün başlatmışlar. Burada 6. gün başlamış olacağım. Aşağı yukarı aynı gibi ama görmeden ilaca başlatmaları enteresan geldi.
Söz vermiştim kendime kuzu kuzu gidicem gelicem hiçbirşeye karışmıcam diye amadürtüyor
Bak ben tarih vereyim sana
24 haz.
27 haz.
28 haz.5.gün cetrotide başladım.
01 tem.
02.tem
03.tem
04 tem
05 tem
06 tem ovitrelle vurdum
08 tem opu günü
Ama benim 01 temmuza kadarmı ne hep 1 yumurta büyüdü.garip ilerlerdi durum.
Ben tüp bebek bölümü kendi birimi diye biliyorum. . Sanki şöyle anladım ben olayı acıbadem hastanesinin içinde yer kiralamış gibi bir durum.yani acıbademHoca tatilden dondugu icin yigilma vardi..bankoda calisanlar maalesef yogunlugu yonetemiyorlar.,iyilestirilmesi sart..
Hoca bence eksiklikleri biliyor ama hastane yonetimine iletmistir de hastane her sekilde hasta geliyor mantigiyla bakinca ilgilenmiyorlar..
Diger taraftan hoca kendi ekibini seciyorsa o zaman kendisini iyilestirmesi gerekli:)
Ben çok anlamadım 25/07 de seni görmeden yumurtalara bakmadan mı ilaç verecekler 27/07 de randevu demişler. Garip geldi bana ama sistem güzel görünüyor..ben de Gonal F kullanmıştım 3.opu da 300, 300 vuruyodum valla.gerçekten ilaç dozunuz az..iyi bir sey bu da..herşey en güzelinden olsun sizin içşnBugün çok kalabalıktı, en az Acıbadem kadar.. Herhalde Semra Hoca da tatilden mi döndü nedir, geçen gittiğimde yoktu çünkü, haliyle bir süredir onu görmeyi bekleyenler o gelince üşüşüyorlar merkeze
Acıbadem kadar insan vardı ama bekleme salonunda oturma düzeni daha bir dağınık olduğu için herhalde, rahatsız etmiyor insanı. Ya da ben hiç beklemediğim için rahatsız olmadım
20/07’de başladım bugün 4. günüm. İlk kontrol Acıbadem’de 5. gün yapılmıştı benim, bir sürü de folikül görünmüştü. 1 günden birşey değişir mi bilmiyorum. Ama tabi orada humo etkisi de vardı, burada artık humosuz ne çıkartabilirsek
Ne kadar uzayabilir ki süre acabaAcıbadem’de 13. gün olmuştum opuyu. Gerçi farketmez dediğin gibi alıştık artık sapla del geç etkilenmiyorum çok. Ama henüz sadece Gonal F kaleme alıştım. Henüz elime enjektör almış değişim. Bir de ona alışmak lazım şimdi
Mesajla geliyor burada ilaç ve randevu bilgileri.
Mesajım geldi, Gonal F 250’den 262,5’e çıkarılmışnedir o anlamadım +12,5 ünite neye yarar ki acep
25/07’de ikinci ilacın bilgisini vereceğiz 27/07’de randevunuz var yazmışlar. İkinci ilaç cetrotide sanırım.
Çok uzun değil mi 2 randevu arası?
Bugün çok kalabalıktı, en az Acıbadem kadar.. Herhalde Semra Hoca da tatilden mi döndü nedir, geçen gittiğimde yoktu çünkü, haliyle bir süredir onu görmeyi bekleyenler o gelince üşüşüyorlar merkeze
Acıbadem kadar insan vardı ama bekleme salonunda oturma düzeni daha bir dağınık olduğu için herhalde, rahatsız etmiyor insanı. Ya da ben hiç beklemediğim için rahatsız olmadım
20/07’de başladım bugün 4. günüm. İlk kontrol Acıbadem’de 5. gün yapılmıştı benim, bir sürü de folikül görünmüştü. 1 günden birşey değişir mi bilmiyorum. Ama tabi orada humo etkisi de vardı, burada artık humosuz ne çıkartabilirsek
Ne kadar uzayabilir ki süre acabaAcıbadem’de 13. gün olmuştum opuyu. Gerçi farketmez dediğin gibi alıştık artık sapla del geç etkilenmiyorum çok. Ama henüz sadece Gonal F kaleme alıştım. Henüz elime enjektör almış değişim. Bir de ona alışmak lazım şimdi
Mesajla geliyor burada ilaç ve randevu bilgileri.
Mesajım geldi, Gonal F 250’den 262,5’e çıkarılmışnedir o anlamadım +12,5 ünite neye yarar ki acep
25/07’de ikinci ilacın bilgisini vereceğiz 27/07’de randevunuz var yazmışlar. İkinci ilaç cetrotide sanırım.
Çok uzun değil mi 2 randevu arası?
Bugün herşey çok saçma hahahahah bu mesaj niye böyle oldu acaba..Ben tüp bebek bölümü kendi birimi diye biliyorum. . Sanki şöyle anladım ben olayı acıbadem hastanesinin içinde yer kiralamış gibi bir durum.yani acıbadem
Ben çok anlamadım 25/07 de seni görmeden yumurtalara bakmadan mı ilaç verecekler 27/07 de randevu demişler. Garip geldi bana ama sistem güzel görünüyor..ben de Gonal F kullanmıştım 3.opu da 300, 300 vuruyodum valla.gerçekten ilaç dozunuz az..iyi bir sey bu da..herşey en güzelinden olsun sizin içşn
Öncelikle gerçekten düzenli birisin kesin ...Öğrendim ya uygulamalıyım
@Ykthkmhn histereskopi için yarın bol şans şimdiden geçmiş olsun en güzel şekilde sonuçlansın umarım. Haberlerini bekliyoruz..
2 2be lütfen umutsuzluğa düşme seni çok iyi anlıyorum ama yalnız değilsin..üzüldüm gerçektenlütfen herşeyin başının sağlık oldugunu unutma..ben inanıyorum ki hepimiz bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alıcaz.. Bunun için hergün hepimize dua ediyorum..Bu mutluluğu yaşıcaz inan..derin nefesler al ve ileri..
E Elexus sana da yeni süreçte başarılar.merakla takipteyim
Hepinize sevgiler öpücükler.kısa sürede gerçekten merak ettiğim arkadaslarim oldunuz..Hepinize teşekkkür ederim ❤
Veda gibi oldu niye öyle oldu
Icindekini sustur:)) yumurta sayisi fazla olunca demekki cetrotide erken basliyor,bana hep catlatma ile vermislerdi..Huylandım25’indeki SMS gelince arar bi küçük taciz ederim
Şimdi baktım Acıbadem’de de Cetrotide 5. gün başlatmışlar. Burada 6. gün başlamış olacağım. Aşağı yukarı aynı gibi ama görmeden ilaca başlatmaları enteresan geldi.
Söz vermiştim kendime kuzu kuzu gidicem gelicem hiçbirşeye karışmıcam diye amadürtüyor
Gerçi diğer branşlarda da operasyonlarda Hoca farkı çıkabiliyor. Hoca parası diye bişey varHer Hoca alıyor mu bilmiyorum ama markalaşmış isimler alıyor.
Oğlak Burcu huyları yükselen de terazi ohhhh şenlikliÖncelikle gerçekten düzenli birisin kesin ...
O ne güzel etiketlemeler falan..
Sende dayan ne güzel dayandın bu güne kadar içme. Dr ile iletişim kursan bu aşamada ne yapmalı içmememen için. Haberler vericem yarını bir atlatayım...
2 2be meraktayım yarın ne dicekler sana.
E Elexus hastaneye güven hiçbir karar semra hocadan habersiz alınmıyor. Zaten o yüzden drler kaçamak cevap veriyor hpcanın korkusuna. Hoca çok disiplinli biri ve o yüzden drlarda onunla parallel biçimde dikkatli
Valla ben de merak icerisindeyim.. ne der diye:) gel bir de biz deneyelim derse benim koca kacar kesinÖncelikle gerçekten düzenli birisin kesin ...
O ne güzel etiketlemeler falan..
Sende dayan ne güzel dayandın bu güne kadar içme. Dr ile iletişim kursan bu aşamada ne yapmalı içmememen için. Haberler vericem yarını bir atlatayım...
2 2be meraktayım yarın ne dicekler sana.
E Elexus hastaneye güven hiçbir karar semra hocadan habersiz alınmıyor. Zaten o yüzden drler kaçamak cevap veriyor hpcanın korkusuna. Hoca çok disiplinli biri ve o yüzden drlarda onunla parallel biçimde dikkatli
Oğlak Burcu huyları yükselen de terazi ohhhh şenlikli
Yarın arıcam merkezi..dün içkili bir duruma da girdim e içki de içmiyorum uzun zamandır..bana önümde dursun diye şarap verdiler içemedim Martini yaptılar olmadı..kahve su falan Şerefe yaptık çok komiktiher şekilde dün içmedim bugün de içmem bence..umarım yani
Aaaa bunu simdi gordum... patlayinca kadar ic o suyu:)Bugün herşey çok saçma hahahahah bu mesaj niye böyle oldu acaba..yarım da bırakmış keşke tamamlasaymış
Benim 2 gündür fena halde canım sigara istiyor bilginizeo kadar çok su içtim ki gece 4 kere uykudan uyandım zor iş vesselam☺
Direne direne kazanacağız
Gel git durumlari benimki,gecti bileÖğrendim ya uygulamalıyım
@Ykthkmhn histereskopi için yarın bol şans şimdiden geçmiş olsun en güzel şekilde sonuçlansın umarım. Haberlerini bekliyoruz..
2 2be lütfen umutsuzluğa düşme seni çok iyi anlıyorum ama yalnız değilsin..üzüldüm gerçektenlütfen herşeyin başının sağlık oldugunu unutma..ben inanıyorum ki hepimiz bebeğimizi kucağımıza sağlıkla alıcaz.. Bunun için hergün hepimize dua ediyorum..Bu mutluluğu yaşıcaz inan..derin nefesler al ve ileri..
E Elexus sana da yeni süreçte başarılar.merakla takipteyim
Hepinize sevgiler öpücükler.kısa sürede gerçekten merak ettiğim arkadaslarim oldunuz..Hepinize teşekkkür ederim ❤
Veda gibi oldu niye öyle oldu
Ay nerdeymiş ora bende gidim dibim sancaktepeGel git durumlari benimki,gecti bile
gittim bir karadeniz pidesi yedim, kendime geldimtaa sancaktepeye gittim ama degdi, vedat milor bosuna onermiyor adam..
Ruh halim guzel yemek ile dogru orantilibir de mutfagi kapattigim aksamlarla
Kesin git.tadal pide .sancaktepeyi gecince sultanbeylideymis.Ay nerdeymiş ora bende gidim dibim sancaktepe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?