Belki bu sefer daha az dozaj ilacla daha iyi cikar.. basla bakalim ben asil igne isini merak ediyorum:))
Haberdar et bizi yapabildin mi kendine
Sperm konusunda bulunur 10 mio diyorsun cikar arasindan.. bir sekilde dolleyecek kadari cikar.
Antibiyotik neden veriliyor ki ama vardir mantikli bir nedeni..
Hadi bakalim yeni baslangic devamini sabirsizlikla bekliyorum..
Bende bulent hocamın hastasiyim. 12 haziranda transferim oldu yillardan sonra olumlu sonuc aldik 8. Haftamiz dolacak dun aksam avuc ici kadar kirmizidan acik kanamam oldu . Ysadigim sehirde dra gorundum kan sulandirici igne yapar bazen dedi bugun ogleden sonra ciktim hastaneden evimdeyim dinleniyorum. Istanbula gitsem bulent hocama gorunmek istiyorum. Ancak hemsire bulent hocamin gebelik takibi yapmadigini söyledi
Öyle yapacağım 8 aylık tedavi sürecim var çunku Rabbim korusun bunuda kaybedersem 3.gebelik kaybedisim olacak, bulent hocam bana ilk oturup konustugumuzda gebelik olursa rahim ağzına dikiş atılacak demisti. Simdi hemsire ısrarla gebelik takibi yapmiyor diyor ben zaten onu sormuyorumki, dikiş konusunu soruyorum. Ama derdimi anlatamadım.Hamileliğiniz hayırlı olsun ❤Bence bulunduğunuz yerde bir doktor ile takip etmek daha mantıklı olacaktır. Hamilelik uzun bir süreç sonuçta..
Ama içinizde kalmasın Neslihan hanıma bir danışın isterseniz, olabilecek şeyleri ayarlıyor o.
Öyle yapacağım 8 aylık tedavi sürecim var çunku Rabbim korusun bunuda kaybedersem 3.gebelik kaybedisim olacak, bulent hocam bana ilk oturup konustugumuzda gebelik olursa rahim ağzına dikiş atılacak demisti. Simdi hemsire ısrarla gebelik takibi yapmiyor diyor ben zaten onu sormuyorumki, dikiş konusunu soruyorum. Ama derdimi anlatamadım.
Kesinlikle katıliyorum. Bu durumdan hocamin haberi bile yoktur muhakkak çunkü bulent hoca bana o guveni ve babacanlığı gösterdi dedigi şu oldu Allahın izniyle nasipde varsa seni anne eşinide baba yapacagız insallah 12 yıllik hasretinizini dindiricez demisti, böyle demesi bile bana moral olmuştu coğu seyi anladığım kadariyla iletmiyor hemsireler hocama, beni başka hocaya yönlendiriyor bunu söyleyecegim neslihan hanıma maddi yönden cok sarsıldık ama sonu hayırli oldu cümlemizinkini icinde bende tamamına erdirsinBöyle spesifik birşey yani bir operasyon/müdahale ihtimali konuşuldu ve henüz yapılmadı ise Neslihan hanıma yazarsanız Hoca’yı bilgilendirir ve size kesin dönüş yapar bence.
Birçok konuyu o çözüyor orada, hep diyorum Bülent Hoca 1
Neslihan hn 2.
3 yok
Hayırlı olsun canım. Bana 17.00te geldiği de oldu. Muaywne olurken müdahale ediliyor. Her ihtimale karşılık antibiyotik 1 doz veriyoruz dedi. Eş niye içiyor bilmiyorum. Banada gonaşf 225 vermişti. İğne bitsede içinde kalıyor öğrettilermi sanadaAz önce SMS geldi. Akabinde arayıp teyid ettirdilerdoğru anlamış mıyım diye.. 250 ünite Gonal F ile başlıyorum.
Hemşire iğneler için 16:00-18:00 arası bir saat seçin ama 17:00’den sonra olursa SMS geldi gelmedi stresini yaşamazsınız dedi. SMS saati 16:00 sanırım ama bazen 5-10 dk gecikebiliyormuş. O yüzden 17:30’da karar kıldım. Yapmayı deneyeyim diyorum, eşim gidip yaptıralım strese girme diyor. Ben de denemek istiyorum. Ama korkuyorum. Hem de çok yaaa
Antibiyotik için hemşire “önlem amaçlı” dedi çok da sormadım.
Diyorum ya bu sefer kuzu gibi olmaya niyetliyim. Ne derlerse yapıcam uslu çocuk olucam
Hayırlı olsun canım. Bana 17.00te geldiği de oldu. Muaywne olurken müdahale ediliyor. Her ihtimale karşılık antibiyotik 1 doz veriyoruz dedi. Eş niye içiyor bilmiyorum. Banada gonaşf 225 vermişti. İğne bitsede içinde kalıyor öğrettilermi sanada
Gelismeler cok iyi! Ben 1 sene olmus hala kahvenin yaninda sigara icenlere ozeniyorumEvet 1 günle bile farkediyor o kadar rahat uyanıyosun ki..dinç kaygısız ağzının tadında da değişiklik var tabi.ama en güzeli müthiş güzel bir hisle uyanmak.yorgun değilsin mutsuz değilsin.ben de ikisi de vardı ve sigaradan oldugunu düşünüyordum öyleymiş gerçekten. .
Şuan aklımda olan tek şey dün bırakmadan bikaç sigara daha içseydim keşkebırakacağıma ihtimal vermediğimden çok az içmiştim
Kahve içtim ilk kez biraz canım istedi ama yakmadım tabiki.hemen geçti..
Bir su veriyo fıs fıslı canın sigara istediğinde onu sıkıyosun dil altına..ben dün 1 kere kullandım bugün daha kullanmadım.. Bu su bitkisel benim frekansıma göre ayarlanmış homeopatik bir sıvı..gerçekten etkisi oluyo..
Karar verince konusuruz detaylı..Bu arada ben de zaten içmiş ya da içmemiş olurum
Kızlaaarrr!!
Yaptım oldu!sandığım kadar asla zor değilmiş.
Şırınga olmadığı için ve 1 tane olduğu için gayet kolaydı valla bunun için iğneci yolu gözleyip strese girmeye gerek yok.
Kuzenim bızzzt diye bir efekt önerdi saplama hızını sorduğumda, o öyle yapmış memnun kalmışhart diye saplama yavaş yapmaya da çalışma dedi. Uyguladım bızzzt diye ben de. Oldu valla kendimle gurur duyuyorum ailede sünnet çocuğu muamelesi görüyorum şu anda hediye mi istesem naapsam
Sizlere (özellikle ilk tedavimde yazdıklarımı okuyanlar) bu basit mevzuda yaptığım onca tantanayı çektiğiniz için teşekkür ediyorum
Oncelikle tebrik ederim. Saglikla gelsin insallahBende bulent hocamın hastasiyim. 12 haziranda transferim oldu yillardan sonra olumlu sonuc aldik 8. Haftamiz dolacak dun aksam avuc ici kadar kirmizidan acik kanamam oldu . Ysadigim sehirde dra gorundum kan sulandirici igne yapar bazen dedi bugun ogleden sonra ciktim hastaneden evimdeyim dinleniyorum. Istanbula gitsem bulent hocama gorunmek istiyorum. Ancak hemsire bulent hocamin gebelik takibi yapmadigini söyledi
Vallahi basardinTamamdir igneciden kurtuldun. Burada tek gun ignesi mi var?
Gonalf hic deneyimim olmadi,bana vermediler.
Su anda onemli olan kendi basina yapabilmis olmandir,tum yurtta kutlamalar baslasin
Dunya icin kucuk senin icin buyuk adim
Benim test edip onayladigimda gobegin hangi tarafina yapiyorsam o ayagimi hafif parmak ucuna kaldiriyorum, sanki kendimi daha az kasiyorum.. ya da psikolojik
Oldu da bitti masallah , sen hediyeni iste, arada kaynamasin
Tebrikler vallahi. Benim eşim üstlenmişti görevi. Hep o yaptı. Ben kendime ilk tedavimdeyken yapmak durumunda kalmıştım. Bir kaç gün. öğlen vermişti hoca cetrotide i çünkü . Okulda öğle molasında yapıyordum. İlaç bir türlü bitmiyordu. Bir de omun karıştırma hikayesi var ya . YakıyordudaYarın deneyeceğim parmak üzerine kalkmayı
Cetrotide’a kadar sadece Gonal F, evet günde tek iğne, ama Gonal F kalem şeklinde, önceki günden kalanın içindeki doz yetmezse ikinciyi batırma durumu olacakneyse önemli olan ilk eşiği atlamaktı çok şükür hallettim!
Destekleriniz için teşekkürler
Tebrikler vallahi. Benim eşim üstlenmişti görevi. Hep o yaptı. Ben kendime ilk tedavimdeyken yapmak durumunda kalmıştım. Bir kaç gün. öğlen vermişti hoca cetrotide i çünkü . Okulda öğle molasında yapıyordum. İlaç bir türlü bitmiyordu. Bir de omun karıştırma hikayesi var ya . Yakıyordudakolay değil kendine iğne batırmak allah bu çektiklerimizin sonunu güzel yapsın inşallah
Tek igne supermis:)) digerine gecene kadar zaten kendini delmeye alismis olursun.. basarabildinYarın deneyeceğim parmak üzerine kalkmayı
Cetrotide’a kadar sadece Gonal F, evet günde tek iğne, ama Gonal F kalem şeklinde, önceki günden kalanın içindeki doz yetmezse ikinciyi batırma durumu olacakneyse önemli olan ilk eşiği atlamaktı çok şükür hallettim!
Destekleriniz için teşekkürler
Vefakar ,cefakar es durumu!bizim evde hayatta yaklasmaz,mumkunse evden kacacakTebrikler vallahi. Benim eşim üstlenmişti görevi. Hep o yaptı. Ben kendime ilk tedavimdeyken yapmak durumunda kalmıştım. Bir kaç gün. öğlen vermişti hoca cetrotide i çünkü . Okulda öğle molasında yapıyordum. İlaç bir türlü bitmiyordu. Bir de omun karıştırma hikayesi var ya . Yakıyordudakolay değil kendine iğne batırmak allah bu çektiklerimizin sonunu güzel yapsın inşallah
Tek igne supermis:)) digerine gecene kadar zaten kendini delmeye alismis olursun.. basarabildin
Ben sana guveniyordum, igneci yerine kendin yapmaya istekliydin, istek varsa sonuc vardir..
Hafif kaldirir gibi yap Ayagini,bana da ozona gittigim doktor soylemisti, ayagini dikapagindan kir , tam anlatabildim umarim
Göbek parçasınıAnladım amuda kalkıp saplıcam!
Hayır ya gerçekten anladımbenim ifadem saçma olmuş. Tekrar okuyunca anladım. Balerin miyim parmak ucuna kalkmak nedir
Parmak ucu yerdeyken topuğu 45 derece açıyla yukarı çekerek dizimi kırıciiim ve vücut ağırlığım büyük oranda diğer bacağımın üstüne binmişkennn saplıcam ve o arada bızzzzt demeyi ihmal etmicem
Yarın zor bir gün beni bekliyor
Göbek parçasınıiki elinizle sıkıştırıyosunuz di mi? Yağ parçası gibi oluyo hiç acımıyo aslında..
Başarmışsınız Tebrikler bundan sonrası gözün kapalı yaparsın hiçbişicik olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?