Hiçbir yan etkisi yok.yan etki yapacak birşey almıyorsun ki..☺☺bugün 3.günüm 2 günü atlattım..gözlemlerim şöyle..canınız arada sigara istiyor ama sigaranın tadını falan değil ritüelini istiyor mesela çay kahve içerken mesela birini beklerken ..yani aslında boş kaldıgınızda sıkıldıgınızda aklınıza geliyor ama okadar kısa sürüyor ki..öyle 3 dk falan değil bence 50 sn falan.şimdi eşimde hazır oldugunda gidecek..beni görünce hayret ediyor özellikle dün çok stresli bir durum vardı içmedim ya daha da içmemm. .Bumin bitmiş dedim kendime..ama tabi yine de benim işim belliolmaz bi tane içiyim derimEşim çok pimpirikli bir adamdır. Huylandı bir yan etkisi vardır diye Bir kere daha söylerim. Olmadı habersiz giderim napalım
Ben oruçluyken mesela çok gergin oluyorum ve bunu sigaraya bağlıyorum. En büyük korkum bu aslında, asabi maymun gibi dolaşmak ortalıkta
Evet harekete geçmeden daha detaylı bilgiler isterim senden
Yani aslında olay kendiniz için en stressiz en dogru kararlı zamanı seçin ve bu olayı bir deneyin derim ben..gerisi sadece size kalmış.ve tekrarlıyorum emimimm siz benim gibi sigara içmiyorsunuz içmek değil yemekti benimki.. şimdi kuaföre gidicimmmm sonuçta sigaraya para vermiyorum artık