Uyudum uyandım..sersem gibiyim.tabi vucuda nikotin girmeyince uyku yapıyo
uyandım keşke bi sigara içsem dedim tabi içmedim su içtim. Yani şöyle diyim içsen içersin ama öncelikle sigara bir anlam ifade etmiyor sonra içtiğimdeki halleri düşünüyorum iğrenç geliyor.sabah uyanmakta zorlanıyorum iğrenç kokuyo ona bağımlı yaşıyorum bunları düşündükçe de bi tiksinti geliyor kararlı oldugun içinde içmiyorsun. Ama kesin bişey söyleyeyim canın sigara istemiyor gerçekten.
Deri bir koltuga oturuyorsun eline metal çubuklar veriyor başına metal bi levha takıyor ayakların çıplak metal bir levhaya basıyorsun.bi makinaya bağlı ufak bi makine.son bir sigara içiyorsun külü vs ona döküyosun onu makineye koyuyo.sen oturuyorsun işte uyuyosun zaten hafiften..bi müzik vardı meditasyon müziği gibi belki adamın tarzıdır bilemiyorum bir saat öyle bekliyorsun bu kadar.hiçbirşey de hissetmiyorsun..ben bikaç yerde ayaktan frekansları hissettim ama onun dışında normal koltukta oturmak..rahatlatıyo ama ilginç suan kendimi kasmıyorum sigara içmemek için.
Böyleyken böyle
Su ana kadar gayet iyi!
Caninin istememesi durumu super.. gercekten etkili demek ki.adamlar bosuna 1 seans pazarlamasi yapmamislar..
Benim kafama bir sey takilmamisti. Elime iki metal cubuk verilmisti. Ayaklar metal levha uzerinde. Gobegimin altina metal bir sey koydurmustu.makinadan titresim gonderiyordu heralde. Oturur durumda olmaktan ben de uyukladigimi hatirliyorum Ama bende oyle konforlu deri koltuk yoktu
Gorunen faydasi var sende.yarin da bu sekilde gecerse bence kahramanimiz bu isi cozmus olacaktir ve transfer macerasina rahatca girecektir