Tüp Bebek Merkezleri Acıbadem Maslak Prof.Dr. Bülent Tıraş ile Tüp bebek tedavisi 2022 / 2023

Sizin adınıza çok sevindim tebrik ederim Süreç zaten çok zor o nedenle kolaylaştıracak hekimlerle devam etmek en mantıklısı..Ben ikinci transferimde idrara sıkışık tam 4 saat bekledim.Stres zaten işin temeli daha da stres oldum.Siz de kendi adınıza en doğru kararı vermişsiniz :)

Kasılma ilaçını ilk defa duydum rahımı mi rahatlatıyomuş bu ilaç? Kasılınca bebeği dışarı atıyomuş ya

Kasılma ilaçını ilk defa duydum rahımı mi rahatlatıyomuş bu ilaç? Kasılınca bebeği dışarı atıyomuş ya
Evet rahmin kasılmasını engelliyormuş.Bende myom olduğu için kasılmaya sebep olduğunu söylemişlerdi o nedenle yapıldı.Ne yazıklar o da işe yaramadı

Merhaba cytotec ve metiler kullanımınız nasıldı çok ağrı yaşadınız mı

Merhaba cytotec ve metiler kullanımınız nasıldı çok ağrı yaşadınız mı
Merhaba, metiler kullanmadım ben, cytotecde de adet ağrımdan fazlası olmadı, çok yoğun kanamam oldu ama .. sonrasında kontrolü ihmal etmeyin, benim çok uzun sürdü 4 ayı buldu kesemin tamamen düşmesi …

Merhaba, metiler kullanmadım ben, cytotecde de adet ağrımdan fazlası olmadı, çok yoğun kanamam oldu ama .. sonrasında kontrolü ihmal etmeyin, benim çok uzun sürdü 4 ayı buldu kesemin tamamen düşmesi …
Peki cytotec kullandığınızda kanamanız hemen başladımı ben dün kullandım hala içimdeki kanı boşaltamıyorum. Yani o yoğun kanama başlamadı başlaması zaman alıyor mu yardımcı olursanız çok sevinirim.

1gece geçtikten sonra başlamıştı, ben de çok strese girmiştim neden hemen olmadı diye gergin gergin beklemiştim hatta… hiç gerilmeyin, yoğun kanama başlayacaktır bikaç saate , çok geçmiş olsun, en hafif şekilde atlatırsınız umarım…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…