Gider inş hiç öyle düşünmeyin, 8 hücreli iki tane yazmışsınız çoğu kişiden iyi benceYavaş giden embriyolar 5 güne gidermi hiç sanmıyorum bu embriyolar icin bile yok asidir yok çozdurme parasıdır onları almak içinmi donduruyolar bilemiyorum
Merhaba, humatrope u araştırmıştım özellikle. Büyüme hormonu içeriyor, ondan dolayı düzgün büyümesini sağlıyormuş yumurtanın. Ama Dupathson u bilmiyorum.Kızlar ikinci opu üçin bu sefer farklı olarak ilaçlarıma dupathson eklediler, başka bir ilde doktorda muayenelerimi yaptırıyorım da soramadım da bu ilaç neye yarıyor, bir de humatrope neden özellikle istedikleri bir iğne bu ne yapıyor? Doktorda dilim tutuluyor heralde bişey soramıyorum
Aşı mı canım o. Serum mu. Neymiş1500 lira dediler bize.
Aşı da serum da 1000 miş canım. Dün aşıyı yaptırdım çünkü yanlış hatırlamışımAşı mı canım o. Serum mu. Neymiş
Canım dışarda Genetiks diye bir yerde yaptırıyor sonuç 25 güne anca geliyor belki 1 ayMerhaba arkadaşlar. Embriyo genetik testlerini nerede yaptırıyor merkez, bir de ne kadar sürede sonuç geliyor acaba?
1000 miş derkenAşı da serum da 1000 miş canım. Dün aşıyı yaptırdım çünkü yanlış hatırlamışım
Uzun ve zorlu yolculugunuzu gecmis mesajlarinizdan okudum, umarim hikaye mutlu son ile biter.Merhaba. İlk opudan tek embriyom kalınca havuz yöntemi yapalım önerisiyle geldi doktor, kabul ettik.. ikinci opu için son aşamaya geldik ödeme de opuyla aynı gün olacak dediler, ne kadar hiç konuşmadık diyinde zam geldi 8200+ mikroçip dedi hemşiregüleyim mi ağlayayım mı bilemedim, zaten ilkinde transfer olmadı falan 2-3 bişey çıkar derken rakama şok olduk, işte zamlı hali bs birşeyler dediler ama ikna olmadık , fakat yapacak birşey de yok artk... manevi yıpranmanın yanısıra maddi de canımıza okuyor bu tedavi
Biyopsi alinan embriyo parcasinin bekleyebildigini bilmiyordum , yeni bilgi benim icin:)Teşekkür ederimm, hepimizin yolu açık olur inşallahİlk embriyo diğerleirni bekliyor genetiğe gitmek için, gider de bozuk gelirse psikolojim çok bozulur diye istemedim, 6 ay süresi varmış alınan parçanın.. 8-9 yumurta var gibi dediler bakalım cumartesi toplanacak, sağlıkla döllensinler de az olsun varsın...yeni fiyatları bilmiyorum ikinci opu için bu şekilde dedi , açıkçası ücret politikalarını hiç anlamadım, o zaman olmayan transferi düşün ilkinden diyemedim:))) 2019da başlanan tedavinin devamında 2020güncellemesi yapılması hiç hoş değil ama mecbur işte:)
Ben de yeni öğrendim, yeni kardeşleri çokar çokar yanına gider inşallah :)))Biyopsi alinan embriyo parcasinin bekleyebildigini bilmiyordum , yeni bilgi benim icin:)
Bu toplanacak olanlarin hepsi 5.gune gitsin insallah.
Saglikli embriyo bulunduktan sonra histereskopi islemi mi yapilacak?
Bundan sonraki surec su gibi aksin insallah.Ben de yeni öğrendim, yeni kardeşleri çokar çokar yanına gider inşallah :)))
Evet cnm sağlıklı embriyo sonrası histereskopi, her adımda bekle bekle bir hal olduk/))
Evet filmimde çok yapışıklık çıktı, sanırım şekil bozukluğu da var, 1bçk yıl kadar önce histereskopi olmuştum orda düzeltmişti doktor demekki sürekli tekrarlıyor bu tarz şeylerBundan sonraki surec su gibi aksin insallah.
Histereskopi sebebi yapisiklik miydi?
Yapisiklik tekrarlar mi ki?Evet filmimde çok yapışıklık çıktı, sanırım şekil bozukluğu da var, 1bçk yıl kadar önce histereskopi olmuştum orda düzeltmişti doktor demekki sürekli tekrarlıyor bu tarz şeyler
T rahim sorunu da çözülmüştü güya eski histereskopide, evet buarada t rahim sorunum da var, o da mı tekrarlar bilmiyorumki, jel falan konacak dendi, sağlıklı bebe bulursak 2 ay da histereskopi sonrası süreci beklycekmişiz:/Yapisiklik tekrarlar mi ki?
Sizin yapisiklik olmasina ragmen adet olabiliyor musunuz?
Bulent hoca t rahim demistir onu genisletecektir belki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?