Kızlar ben de bulent hocada mart ayında tedavi oldum ve malesef negatif, o gunden beri ancak toparladım kendimi ve şimdi ekim ayında tekrar tedavi düşünüyorum. Benim 4 yaşında normal yollarla olan bir oglum var ama 3 senedir 2. Olmuyor.
Birsey soracagım,2. Tedavilerde indirim oluyor mu?
Bir de dr um genetik tarama yaptırmamı soyledi cunku 2 tane a kalite transfer edildi, once tutundu sonra kan degerim düştü ve dr um da genetik sorun olabilir, tarama yaptır garanti olsun dedi. Genetik icin ucret bilen var mı?
Selam hayırlı olsun tedavin.. 2.ci de indirim oluyor mu bilmiyorum ama ben havuz yaptırmıştım 2.indirimli oldu öyle çok bi indirim değil zaten transfere kadar gebelik iğnesiydi kasılma iğnesiydi onu karşılıyorlarKızlar ben de bulent hocada mart ayında tedavi oldum ve malesef negatif, o gunden beri ancak toparladım kendimi ve şimdi ekim ayında tekrar tedavi düşünüyorum. Benim 4 yaşında normal yollarla olan bir oglum var ama 3 senedir 2. Olmuyor.
Birsey soracagım,2. Tedavilerde indirim oluyor mu?
Bir de dr um genetik tarama yaptırmamı soyledi cunku 2 tane a kalite transfer edildi, once tutundu sonra kan degerim düştü ve dr um da genetik sorun olabilir, tarama yaptır garanti olsun dedi. Genetik icin ucret bilen var mı?
Genetik için 1 embriyo 1900 civarıydı ben yaptırdımda..transfer yapıldıktan sonra hala embriyonuz varsa 1900 civarı dondurma transfer sırasında embriyonuzu çözdürmek için de 1900 civarı para alıyorlar..
Başarısız tedaviden sonra para iadesi yok bu merkezde..kolay gelsin..