Benim anladığım Lucrin transfer ayında ortaya çıkabilecek riskleri azaltıyor (yumurtanın fazla ve erken büyümesi e2 vs) ve transfer ertelenmiyor böylelikle. Genel olarak anladığım da Bülent Hoca daha ilaçlı ve daha garantici gitmeye çalışıyor bence her aşamada, tedavi sırasında dozlar malum yüksek, progesteronu da kalçadan iğne olarak veriyor, Semra Hoca jel veriyor çoğunlukla. Hangi sistem iyi/başarılı/doğru/sağlıklı her ikisini de deneyen biri olarak karar verebilmiş değilim ama hikayemi biliyorsun yorumlayabilirsen yorumla
Ben konuşmadım ama burada okuduğum örneklerde transfer hazırlığında Lucrin hiç görmedim, hasta uygunsa yani regl düzensizliği falan yoksa naturel transfer yapıyor, aksi halde estrofem başlatıyor ama önceki ay değil, transfer ayı..
Kafan karışık ise bence Neslihan hanımla iletişime geç Bülent Hoca olmasa bile doktorlardan biri ile telefonda görüştürsün seni, tekrar gitmelik bir durum değil ama artısını eksisini izah ederlerse belki karar vermen kolaylaşır. Ya da vardır bir bildiği hocanın diyip devam ediceksin. Bilemedim.
Evet eşim Ankara’lı
Orada bir genel cerrahın izini sürüyorlar şimdi
Eylül sonuna kadar izinliymiş galiba, randevu alamıyorlar şu anda, o yüzden bizim tedavinin zamanı da netleşemiyor
adam ne tatil yapıyor bak genel cerrah ya, tüp bebekçi olaydı görürdüm ben onu! En fazla 10 gün