Tesekkurler canimTedaviniz hayırlı olsun
Havuz yapılıyor herhalde?
Opu’dan Sonra haberler nasıl? kaç tane toplandı kaç tane döllendi? İnşallah hepsi sağlıklıdır ve 5. günü görürler. Şimdi bu opu’dan sonra, önceki opu’da 3. gün dondurulanlar 5. güne mi gidecekler hep beraber? Yoksa başka opu planlanıyor mu?
Ya da belki önceki tedavileriniz başka merkezdeydi bilemiyorum aklıma geldiğince sordum işte
@2be ortalıkta görünmüyor soru sormak bana düştü
Benim yumurtalar biraz inatci acikcasi. Rezervim az oldugu icin cok yumurtam yok. Ilk tedavimde bir folikul vardi. Bir yumurta toplandi dollendi uyuyor kendisi su anda Ikinci tedavide 2 tane yumurta yie bir tanesi dollendi Ucuncusu maalesef yine bir yumurta ve dollenme olmadi. Prp yaptrdim iki kere ama etkisi olmadi benim icin. Dunku opu da yine bie yumurtam vardi ve bu en inatcisi cikarak tam 16 gunluk bir ilac tedavisiyle buyuttuk kendisini ,sabah haberini aldim dollenmis.
Acikcasi benim yumurtalarimin kalitesi cok iyi ne varsa genelde dolleniyor. Sadece yumurta sayim az. Ama cok olacagina az olsun öz olsun diyorum. Havuz yontemi diye konusmustuk basta. Bu arada Bulent hocanin hastasiyim. Genetigede gondeririz demistik ama her seferinde birer yumurta toplaninca surenin daha da uzayacagini dusunerek elimizde olanlari transfer yapmaya karar verdik.
Ben yurtdisinda yasiyorum ve her seferinde buraya gelip tedavi surecini gecirmek beni cok zorluyor.
Bu arada forumu basindan beri takip ediyordum
Senin ne durumda surec su anda?