Bilmiyorum normalde verceklermiydi catlamasin diye igneyi ama burda bi bayanda duydum yeni yumurtasi catlamis onun icin yigit hocaya dedim oda bulent hocaya soyledi sanirim yazmislar yeniden bu 36 olan mi artmos oluyor ben anlamiyorum inanin ki bide biz bu bes gunluk igneleri sanirim yanlis vurduk gobek deligi harici istediginiz alan vurabilirsiniz alan genis dedi hemsire bizde oyle vurmustuk gobek deligi cevresi degildi bile yaptigimzi yerler ama sonraki gittigimde baska hemsireye sordum gobek deliginden uc parmak sag sol alt yarim ay seklinde vurun dedi onun icin mi etki etmedi diye sordum yigit hocaya deri altina girdigi surece farketmez dedi ama herseyden pinpikrenir oldum offf
İlk olarak igneyi vurdugunuz yeri dert etmeyin,deri altina gidince sorun yoktur.ben gobek deliginin 4 parmak yan alt her tarafina yaptim,
E Elexus eve igneci geliyordu onun igneler profesyonel ellerde oldu:)
İkinci olarak humotrope artisi yok,ayni doz olarak devam ediyorsunuz aslinda,36 lik fiyati 600 verdiniz,72lik icin 1200 vermissinizdir,unite olarak bakildiginda 72 den daha az kullanirsiniz, o yuzden 72lk size daha fazla gun goturur.
Size cetrotide eklediler mi? Bu koruyucu olaraktir. Pazartesi Yigit hoca muayene ederken folikul boyutlarini o yanindaki asistana soylerken duyarsiniz zaten, kendiisne de sorun ne kadar olmuslar diye.
O zaten buyume hizina gore size yaklasik toplama gunu belki verebilir,moralinizi bozmayin.
Su anda biraz yavas gidiyor olabilir ama hic tepkisiz olsalar size soylerler.