Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa benim ve eşimin d.günü eylülde sonuç o güme denk gelicek galiba
Bana lucrin verilmedi o ne işe yarıyor acep
İyi işte hayatı boyunca hatırlayacağı en güzel doğumgünü hediyesi olur inşallah
O zaman soyle cikarim yapabiliriz, bulent hoca 15.gun veriyor ki icerdeki yumurta catlasin , bir sonraki aya kist olarak devretmesin..ve transfer olacagi ay kist durumu olmasin..Evet sadece Lucrin.
Çaya çorbaya lucrin. Her derde deva herhalde
Tek igne lucrin catlatma demek ki .. doktordan daha iyi mi bilecez sankiAy baskılamasınlar bir sürü küçük var baskılamak için verildiyse çatlatmak için ne verildi hiç, başka iğne yok ki. Hem baskılama için cetrotide kullandım ben de. Lucrin çatlatma için dediler, elçiye zeval olmaz
O zaman soyle cikarim yapabiliriz, bulent hoca 15.gun veriyor ki icerdeki yumurta catlasin , bir sonraki aya kist olarak devretmesin..ve transfer olacagi ay kist durumu olmasin..
Yumurtlamayi baskilama etkisini cozemedim
Merhaba bayanlar bnm de 12 Temmuz’da yumurtalar toplandı opudan sonraki adetimin 18.günü bugün lucrine başladım doktorumla farklı şehirlerdeyiz transfere gidicem yanına tekrar transfer öncesi lucrin neden kullanıyo adet kaç gün sonra görülüyor
Yok yakmıyor.normal iğne Ama tabi çoktan yaptın ben görene kadar..nasıl geçti acıdı mı23:15’de 40 ünite Lucrin yapıcam.
Saplamaya alıştım ama her yeni ilaç/iğne hafif bir tedirginliğe neden oluyor bende nasıldır bu Lucrin efendi? Acıtma yakma vs kötü huyları var mıdır?
Selam hayırlı olsun..ben de 19.gün lucrin vuruldum.. normal regl tarihimde reglimi oldum.reglinin 2. Günü kontrole çağırdılar.. yaklaşık 1 hafta sonra estrofem başlatacak yani cuma günü almaya başlıyorum..16 ağustos a kadar kullanıcam ve o gün kontrole gidicem.büyük ihtimalle 20 yada 21 transfer dediler..benim süreç böyleMerhaba bayanlar bnm de 12 Temmuz’da yumurtalar toplandı opudan sonraki adetimin 18.günü bugün lucrine başladım doktorumla farklı şehirlerdeyiz transfere gidicem yanına tekrar transfer öncesi lucrin neden kullanıyo adet kaç gün sonra görülüyor
Yok yakmıyor.normal iğne Ama tabi çoktan yaptın ben görene kadar..nasıl geçti acıdı mı
O zaman lucrin konusu acikliga kavustu, igneler farkli, dagilabiliriz, oturum sona erdiHmm farklı o zaman. Benim iğne kısacık ve incecikti.
Selam hayırlı olsun..ben de 19.gün lucrin vuruldum.. normal regl tarihimde reglimi oldum.reglinin 2. Günü kontrole çağırdılar.. yaklaşık 1 hafta sonra estrofem başlatacak yani cuma günü almaya başlıyorum..16 ağustos a kadar kullanıcam ve o gün kontrole gidicem.büyük ihtimalle 20 yada 21 transfer dediler..benim süreç böyle
Evet oldum bitti bilemCok guzel ilk haber senden gelecek
2.adet oldun mu? 1 hafta sadece estrofem disinda baska alinan ilac yok bu durumda. Sadece 16 sinda asiyi yapacaklar.
Eeee daha daha nasılsınız?