Bugün de kontrole gittim, artık baya topaç gibi olmuşlar benimkilerAma solda 1-2 tane büyük haricinde çoğu hala 15-16-17 mm. Onlar da toplanacakmış ama doludur/boştur bilinmiyor.
Bugün çatlatmayı yapıyoruz Cuma günü opu..
11 tane sayi olarak cok iyi hem de 3.gune gelmis:) 8 hucreli de iyi aslinda. Tabi ki hoca daha iyi bilir. Geldiginizde yonlendirecektir.Toplam 11 tane oldu. Geçen sefer ki 6 tanenin 2 si önde gidiyordu. Bu sefer ki 3 taneden 1 i önde gidiyor dedi. İlk seferde ki 2 taneden hiç umudum yok onlarla ilgili pek yorum yapmamışlardı. Ama sanki 3. Gün ikisi de 8 hücreli demişti. O kadar zaman geçti ki üstünden hatırlayamıyorum bile. Ben kalitelerinden çok umutlu değilim zaten. Az da olsa her seferinde yumurta çıkıyor ama kalite kötü oldu mu bi işe yaramıyor işte. 6 aydır arı sütü bal polen yiyoruz bi de karı koca. Hiç mi işe yaramaz
Hadi bakalım hayırlı olsun. Sağlıklı dolu dolu yumurtalar toplansın inşallahBugün de kontrole gittim, artık baya topaç gibi olmuşlar benimkilerAma solda 1-2 tane büyük haricinde çoğu hala 15-16-17 mm. Onlar da toplanacakmış ama doludur/boştur bilinmiyor.
Benimde öyleydi miniklerde opuya kadar büyürmüş. 4mm falan büyürler bence.sende yaklaştın. Opuya . Süreç güzel ilerledi. Doz daha az ilaç az. Ondan böyle oluyor. Benimde 5 tane den 4 ü toplandı. Senin daha çoktu o minikler. Daha çok toplanır. İnşallah 5 günü de görsünBugün de kontrole gittim, artık baya topaç gibi olmuşlar benimkilerAma solda 1-2 tane büyük haricinde çoğu hala 15-16-17 mm. Onlar da toplanacakmış ama doludur/boştur bilinmiyor.
Transferden önce istiyorlar o testleri evet çünkü en son ilk tedaviye başladığımda sanırım 3 ay falan oldu o zaman vermişim onlara..zaten ben her ay kontrol amaçlı yaptırıyorum hepsini. .Bu ay da yaptırmış oldum...Senden istediklerini simdi yaptir dediler degil mi?transferden 15 gun once filan istenmis oluyor bu durumda.
Baska teste belki gerek duymuyorlar.
Hadi bakalım hayırlı olsun. Sağlıklı dolu dolu yumurtalar toplansın inşallah
Benimde öyleydi miniklerde opuya kadar büyürmüş. 4mm falan büyürler bence.sende yaklaştın. Opuya . Süreç güzel ilerledi. Doz daha az ilaç az. Ondan böyle oluyor. Benimde 5 tane den 4 ü toplandı. Senin daha çoktu o minikler. Daha çok toplanır. İnşallah 5 günü de görsünlab arkadaşı olcak bizim kiler. Sana tazemi düşünüyolar.
Iyidir iyidir, sen cok takilma boyutlarina.icleri de doludur.
Ne toplanirsa artik, onemli olan 5.gune gidecek olanlar cok olsun.
Sen simdi opu oncesi stres yapma kendine
Opu sonrasi beklemeye sakla o stresistres yapma diyemiyorum cunku beklemek sinir bozucu:))
Bu sefer olacak, o bebe gelecek
Yine hesaplamaya gidilmis:) hem sayi daha coktu hem daha buyuktu ilk toplamada oyle dusun ..Sağol canım inşallah
Aynen! Lab kardeşliği
Folikülleri çok görünce hiç yanaşmadılar taze transfere. Tabi neticeyi bilemiyoruz. 5. güne giden embriyo adetimize bağlı olarak konuşulur herhalde ama çok yumurtan varken risk alma dedi Gönül hanım. Semra Hoca zaten kesin pgt demişti başta.
Yalnız bugünkü E2 değerim az artmış gibi geldi bana. Dün 3509 idi bugün 3783.. önceki tedavide son iki gün 4358-5455 imiş. Gidip bi humotrope alıp saplasa mıydım kendimeneyse çok takılmayayım bunlara, buraya çok adet değil sağlıklı yumurta/embriyo bulmaya geldim. İnşallah buluruz
Yaaa çok tatlısıninşallah
Stres yapacak gücüm yok şu anda valla 3 gündür sabahın körü yollara dökülüyorum, erken kalkmayı unutmuşum sarstı biraz beni, yorgun ve uykusuzum. 23:15’de çatlatma iğnem olmasa şuracıkta (balkondayım) uyuyuveririm.
Bu denemeyi öncekine göre daha pozitif ve rahat atlattım. İnşallah sonuna kadar böyle gider ve sonu da pozitif olur
Sonbahara hepimiz güzel haberlerle gireriz inşallah
Hem igneleri kendin yaptin! Bu sefer senin eserin
Dayan az kalmis igneye..:)
Yarin sebest gun bolca uyu..
Kuzeninin transfer ne zaman?
Lucrin i hic bilmiyorum,deneyimlemedim. , Y Yazalaz kullanmisti , yumurtlamayi baskilamak icin demisti kizlar oyle hatirliyorum.23:15’de 40 ünite Lucrin yapıcam.
Saplamaya alıştım ama her yeni ilaç/iğne hafif bir tedirginliğe neden oluyor bendenasıldır bu Lucrin efendi? Acıtma yakma vs kötü huyları var mıdır?
KaristiEvet Lucrin’i Bülent Hoca transferden önceki ay yaptırıyor. Burada bana çatlatma için verdiler.
Bir tane enjektörü açıp baktımiğnesi şimdiye kullandıklarımın hepsinden daha küçük
Yaa benim ve eşimin d.günü eylülde sonuç o güme denk gelicek galibaYaaa çok tatlısıninşallah
Stres yapacak gücüm yok şu anda valla 3 gündür sabahın körü yollara dökülüyorum, erken kalkmayı unutmuşum sarstı biraz beni, yorgun ve uykusuzum. 23:15’de çatlatma iğnem olmasa şuracıkta (balkondayım) uyuyuveririm.
Bu denemeyi öncekine göre daha pozitif ve rahat atlattım. İnşallah sonuna kadar böyle gider ve sonu da pozitif olur
Sonbahara hepimiz güzel haberlerle gireriz inşallah
Size dogumgunu hediyesi olacak anne ve babasiYaa benim ve eşimin d.günü eylülde sonuç o güme denk gelicek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?