acı veren bir yalnızlık mı yoksa pek de içine sinmeyen yanları olan evlilik mi

Ben nöbetli çalışıyorum etrafımdaki arkadaşlarım da nöbetli çalışıyor. Gerçekten çocuk için kara kara düşünüyorlar. Bu durumda inanılmaz muazzam bi sığınak olur bana. Ama ne bileyim bilemiyorum yine de korkuyorum

Okurken içim sıkılmadı yani o işin içinden çıkılmaz sorunlar gibi de gelmedi. Ama bence aile, yakınlık vs den cok kendinizi dinleyin. Evlilik sadece olması gerektiği için olan bir şey olmamalı. Bence biraz duygusal boşluktasınız ve bu evliliğin hayatınızı daha güzel hale sokacağını düsünüyorsunuz kız kardeşiniz ya da arkadaşlarınızın eksikliği bu şekilde gider diye düsünüyorsunuz evet belki öyle olur ama yine de sebep bu olmamalı diye düsünüyorum çünkü saydığınız rahatsız olduğunuz durumlar belki bri zaman sonra telafi edilir. Sosyalleşebilirsiniz arkadaş çevreniz birden değişebilir. Evet seviyor ve seviliyor da olabilirsiniz ama daha sağlıklı kafada karar vermelisiniz. Düsünsenize yıllar önce ki size evlenme kararını verirken kafan karısacak ve kadınlar kulübünden fikir alacaksın deseler eminim sen siz de bu böyle bir sey değil derdiniz. Size en büyük tavsiyem zihnen daha sağlıklı bir halde karar verin. İşler ilerlemeden gerçekten emin olun. Umarım en mutlu olacağınız kararı verirsiniz

Başlığa istinaden yanlizlik. İçine sinmeyen evlilik her zaman soru işareti olarak kalacak aklında. Bu sefer hem mutsuz hem de evliyken yalnız olacaksın.

İki çocuğum var, yakınkmda bana destek olan hiç kimsem olmadı şimdiye kadar. Kv ile aynı binada yaşıyorum ama beni bırakın torunlarına bile hiç ama hiç faydası olmadı. Hasta oldukları zaman işten izin alıp eve geliyorum o kadar yani.
Hep imrenirim yakında aile büyüğü olupta çocuklarını içi rahat emanet edenlere, gerçekten büyük avantaj.

Benim sevgilim de evlenince ailesine yakın olmak istedi. Sebep olarak hem ileride olacak çocuğumuz için bakarlar kolaylık olur dedi hem de yaşları ileri akşam bir şey olursa hemen gidebileyim dedi. Ben de böyle kabul ettim. Çünkü aile olan ilişkiyi biz dizayn edeceğiz. Sıkı fıkı olmak, haftada kaç kez gideceğimiz gibi konularda sınırı ben ve sevgilim koyacak. Kontrolü sağladığında aileye yakın olmanın bir problemi yok diye düşünüyorum.

Seni çok iyi anlıyorum ama o zaman kimsesiz birini bulman gerekiyor. Açıkça söyle erkek arkadaşına bunları anlat, ben mesafeli olacağım zaten çalışan insanım ayda bir o yolu ancak gidebilirim de. Tepkisine göre kararını verirsin

Sizi çok kararsız gördüm. Bu kafa karışıklığı ile bir karar vermeniz doğru olmaz. Ve sırf yalnız kalmamak için evlilik düşündüğünüzü hissettim. İçinize sinmeyen çok şey var. Emin olmadan bir adım atmayın

Sizi çok kararsız gördüm. Bu kafa karışıklığı ile bir karar vermeniz doğru olmaz. Ve sırf yalnız kalmamak için evlilik düşündüğünüzü hissettim. İçinize sinmeyen çok şey var. Emin olmadan bir adım atmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…