sağol bitanem dualarım kabul oldu allaha şükür sizler içinde dua edecem çok zor isteyipte anne olamamak biliyorum ama sabır çok önemliymiş.sürpriz oldu bana bu.benim bide rahihmin üzerinde şişlik vede acıma vardı doktor doktor gezdim anlayan olmadı soğan suyunu kullandığımda 3 gün idrarım koyu renkte geldi.sanırım iltihap filan vardı ve bu ay adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim adetim düzensiz olduğu için anlayamamıştım taki test yapana kadar.allah sizlerede nasip etsin:Saruboceq:
ben de kullandım bugün 3. gün oldu. Ama ben de pamukla falan kullanmadım korktum açıkçası. Tamponun ucun batırdım yağa öyle koydum. Ben de tahriş falan olmadı. ama ben bu ay iltihaptan çok şüphe ettim koyduğum ilk gün hafif kahverengi akıntı geldi. Şimdi bişey yok ama bu hafta karnım çok ağrıyordu adaçayından sonra ağrı kesildi. Sana geçmiş olsun beloş inşallah kötü bir şey değildir.
kızlar doktora gittim aşağıdan muayene etti..sonuç..vajinit enfeksiyon..bir sürü ilaç verdi..ilişkiyi yasakladı..tamda yumurtlama zamanlarım..of offff..kendi kendime neler ettim.. arkadaşlar bence kullanmayın sizde şimdi birşey yok gibi gözükebilir ama ilerde enfeksiyon yapabilr..bence sadece tavsiye..iyi günler..
kızlar doktora gittim aşağıdan muayene etti..sonuç..vajinit enfeksiyon..bir sürü ilaç verdi..ilişkiyi yasakladı..tamda yumurtlama zamanlarım..of offff..kendi kendime neler ettim.. arkadaşlar bence kullanmayın sizde şimdi birşey yok gibi gözükebilir ama ilerde enfeksiyon yapabilr..bence sadece tavsiye..iyi günler..
rasema canim sogan suyunu nasil kullandigini biraz acarmisin, adetin kacinci günü basladin mesela, ne kadar süredir kullaniyosun vs. detaylarida anlatirsan sevinirim
Rabbim saglikli hayirli evlatlar nasip etsin canim...
canım ben soğan kürünü yapıyorum ama senin anlattığın gibi değil..ben 2 bardak suya bi soğanı dörde bölüp kabuklarıyla birlikte 5 dk kaynatıyorum ve ılınınca içiyorum..geçen ay hatta iki adet arası 3 gün az az kahverengi kanamam olmuştu...doktora gittiğimde kistlerimin yok olduğunu söylemişti...bu ay da denedim ve adaçayı yağınıda deniyim demiştim..ama olmadı cnmsağol bitanem güzel dileklerin için..hayatım ben bunu tv den duyup uygulamıştım yüzdeki sivilcelere lekelere çok ii geliyomuş ayrıca enfeksiyona ve hamile kalamıyan kadınlar için etkili olduğunu duyduğumda hemen uygulamaya başladım adet olmamıştım henüz istediğin zaman başlayabilirsin.ben şöle kullandım ilk gün 3 soğanı düdüklüde 10 dk. kaynattım ve soğuyunca içtim.sonra baktım hergün kaynatmaya uğraşamıycam daha güzel bi formül duydum.yaptığım şu.1 tane soğanın kabuğunu yıkıyosun sonra elinle yumruk vurup kırıyosun (kesilmiycek kırılacak) kırdığın soğanın katlarını birer birer açıyosun içerisine su girecek şekide aç.sonra bi kaba birbuçuk bardak elini yakmayacak sıcaklıkta yani ılık su koyuyosun içine parçaladığın soganı atıyosun.bu işlemi gece yapıyosun canım sabah aç karna 1 su bardağı içiyosun.15 gün iç 15 gün ara ver.sonra tekrar başla.ama dikkat et tatlım ara vererek kullan herşeyin çoğu zarar.ben sadece 15 gün kullandım rabbim nasip etti ikinci 15 gün kullanmama gerek kalmadı..inşallah sizede nasip eder en hayırlısından.:Saruboceq:
canım ben soğan kürünü yapıyorum ama senin anlattığın gibi değil..ben 2 bardak suya bi soğanı dörde bölüp kabuklarıyla birlikte 5 dk kaynatıyorum ve ılınınca içiyorum..geçen ay hatta iki adet arası 3 gün az az kahverengi kanamam olmuştu...doktora gittiğimde kistlerimin yok olduğunu söylemişti...bu ay da denedim ve adaçayı yağınıda deniyim demiştim..ama olmadı cnm
krizantem canım anlamadığın bişey olursa sor canım cevaplarım seve seve.
sagolasin canim, ilgin icin tesekkürler, saglikli sihhatli kolay dogumlar diliyorum canim sana...:1hug:
canım sogan suyunu bende içemedim çok midemi bulandırdı ama bunu nette araştırdım hiç bi sakıncası yok zaten bu adaçayı yağını bebekler üşüdügünde vücuduna sürüyolarmış mide rahatsızlıkları için 3-5 damla bi bardak suya damlatılıp içilebilir yazıyo.yani bunun zararı yok.zaten antiseptik olarak yaralara falan damla olark sürülüyo yani zararsız temizleyici olarak geçiyo.ama 3 gecedir bir iki damla pamuga döküp yatıyorum sabah kalktıgımda pamugun üstünde kahverengiye dönük lekeler oluyo yani akıntı oluyo anlaşılan içerdeki iltihabı akıtıyo.nette rahim rahatsızlıklarında kullanılır diede yazıyo şimdilik bi zaraını görmedim.araştırmadan asla kullanmam zaten hiç bi şeyi aylardır bunu araştırıyodum eczacıya bile sordum zararı olmaz dedi.