hımm CADIARZU mantıklı aslında ama içeriye koyma olayı biraz tedirgin etti beni :1shok:
tampon gibi mi koyuyorsunuz kızlar:uhm:
benim eşimin amcasınında olmuyormuş
yengeye bunu tavsiye etmişler ve yapmış
dedi ertesi ay hamile kaldım
elma yağından mı yoksa olacağımı vardı bilemem ama iltahabı söktüğü kesin dedi bana :lepi:
14. ayıda bitiriyorum sinir oldum artık :1ninca:
önümüzdeki ay deneyeyim bunu sositososito
peki kaç gün ve kaç dk koyacağız bunu
kızlar madem kullanmakta tereddüt ettiniz size güzel bir örnek olayım buradan..bende 1 yıldır hamile kalamıyordum.burada arnavutgüzeli84 isimli arkadaşımızın önerisi ile adaçayı yağını 1hafta boyunca hiç başka bir şey eklemeden kullandım..pamuğa döküp içeri yerleştiriyosunuz..kokusu içerlere doğru yayılıyor sanırım bu esnadada iltihabı söküyor..ben kullanışımdan 3 gün sonra yoğun bi akıntı yaşadım 1 keresinde..sonra akıntılarım kesildi.1 yıldırda mantarla boğuşuyordum..birde POLEN+BAL+ÇÖREK OTU+ TARÇIN ı her sabah aç karına 1 er çay kaşığı alarak yuttum..1 ay bile olmadı ve şimdi HAMİLEYİM!!!!!!11hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt delikafaduldendelikafadulden
kullanırken bi sıkıntı olmuyor..içiniz rahat olsun,herkese şifalar dilerim
NOT: 21 FSH ile hamile kaldım,böyle şeylere sakın kafanızı takmayın!!!!:Saruboceq:
roka canım bebeğin hayırlı uğurlu olsun Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin:Saruboceq:bu arada merak ettiğim birşey var adetten sonraki 1 hafta içerisinde hamile kalma olasılığımız yüksek peki birlikteliklerden sonra da mı kullanacağız yani spermlere zarar verirmi vermezmi roka canım daha fazla bilgi verebilirmisin bu konuda bitanemma.s. [/QUOTE
canım güzel dileklerin için çok teşekkür ediyorum,rabbim sanada tatlı dilin gibi tatlı sağlıklı bebişler nasip etsin en kısa zamanda..:1rolleyes:
valla ben hemen adet bitiminde uyguladım..spermleri öldüreceğini hiç düşünmedim,öldürse heralde hamile kalamazdım diye düşünüyorum...bak ben mesela gece birliktelik yaşadım diyelim,sonrasında o sabah 10 gibi koydum akşama doğruda aldım saat 4-5 gibi..yani ben genelde gündüzleri uyguladım..birlikte olmadığım gecelerde koyduğum oldu 1-2 kez..bu şekilde yapabilrsin canım..yerimseniben