Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım..bu kullananları gördükçe özeniyorum valla birtek bende böyle yaptı..büyük olasılıkla tahriş olmuştur..zaten içi değil dışı etrafı çok acıyo..bende tamponla mı kullansam acaba diyorum ama korkuyorum...
kızlar madem kullanmakta tereddüt ettiniz size güzel bir örnek olayım buradan..bende 1 yıldır hamile kalamıyordum.burada arnavutgüzeli84 isimli arkadaşımızın önerisi ile adaçayı yağını 1hafta boyunca hiç başka bir şey eklemeden kullandım..pamuğa döküp içeri yerleştiriyosunuz..kokusu içerlere doğru yayılıyor sanırım bu esnadada iltihabı söküyor..ben kullanışımdan 3 gün sonra yoğun bi akıntı yaşadım 1 keresinde..sonra akıntılarım kesildi.1 yıldırda mantarla boğuşuyordum..birde POLEN+BAL+ÇÖREK OTU+ TARÇIN ı her sabah aç karına 1 er çay kaşığı alarak yuttum..1 ay bile olmadı ve şimdi HAMİLEYİM!!!!!!11hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt delikafaduldendelikafadulden
kullanırken bi sıkıntı olmuyor..içiniz rahat olsun,herkese şifalar dilerim
NOT: 21 FSH ile hamile kaldım,böyle şeylere sakın kafanızı takmayın!!!!:Saruboceq:
bende bu ay günlük pede döküp kullanmıştım bu elma yağını. sonrasında iltihap akıyo evet. hamile olup olmadığımda 4,5 gün sonra belli olucak inş hamileyimdir. 8 aydır uğraşıyoruz bizde bebek için. hamilelik belirtilerini yaşıyorum şuan ama psikolojikte olabilir. test yaptığım zaman sonucu paylaşırım regl olmazsam tabi...
arkadaşlar yokmu benim durumumda olan..bu adaçayı yağını herkes kullanmış bişey olmamış ben iki gün kullandım..şimdi çok kötü durumdayım..ne yapacağımı bilemiyorum..felaket dercede acıyor orası..çalışma yapamıyoruz..yardım edin nolur
Prenses bir pamuğa 5 damla kadar damlatıp uyumadan vajinaya yerleştiriyorsun istersen tampona da damlatabilirsin sabah Uyandığında çıkarıyorsun 7 gune kadar tekararlanabiliyorselam ben yeni katıldım aranıza burda acı elma yağını pamuğa döküp içeri koyuyormuşlsunuzda onu nasıl yapıyosunuz içeri kaçmıyo mu bend eyapıcamda bana yardımcı olur musunuz acil ben elme damlatım içeri sürüyorum pamuğuda denemek istiyorum ama nasıl yapıcam bilmiyorum içeri kaçr diye korkuyorum siz nasıl yapıyosunuz acil cevapppppppppppp...
Canım bana kalırsa SOĞAN kürü ile destekleyerek kullan bişey kaybetmesinAcı elma yagı adacayı yagı tıkalı tüpleride açarmı. Acaba
Ayyy canım soğan kürünü okadar cok içtim ki artık soğan görmeye bile dayanamıyorum midem kaldırmıyo artık 3 ay yaptım bıktım artık Viks alıp onu kullanmayı düşünüyorum gündüzleride acı elma yagı kullanmayı düşünüyorum viks konusunda cok kararsızım ya zararı olurmu ki acaba kullananlar varmı kiCanım bana kalırsa SOĞAN kürü ile destekleyerek kullan bişey kaybetmesin
Canım viks sürekli aynı bölgeye kullanıldığında tahriş yapar atik doktorlar bile önermiyor acı elma yağını bu ay yaptım ben bekliyorum bakalım yanında SOĞAN kürü yaptım sabahta bal polen folic asit e başladınmı pekiAyyy canım soğan kürünü okadar cok içtim ki artık soğan görmeye bile dayanamıyorum midem kaldırmıyo artık 3 ay yaptım bıktım artık Viks alıp onu kullanmayı düşünüyorum gündüzleride acı elma yagı kullanmayı düşünüyorum viks konusunda cok kararsızım ya zararı olurmu ki acaba kullananlar varmı ki
canim adacayi yagiyla mi hamile kaldincanım sogan suyunu bende içemedim çok midemi bulandırdı ama bunu nette araştırdım hiç bi sakıncası yok zaten bu adaçayı yağını bebekler üşüdügünde vücuduna sürüyolarmış mide rahatsızlıkları için 3-5 damla bi bardak suya damlatılıp içilebilir yazıyo.yani bunun zararı yok.zaten antiseptik olarak yaralara falan damla olark sürülüyo yani zararsız temizleyici olarak geçiyo.ama 3 gecedir bir iki damla pamuga döküp yatıyorum sabah kalktıgımda pamugun üstünde kahverengiye dönük lekeler oluyo yani akıntı oluyo anlaşılan içerdeki iltihabı akıtıyo.nette rahim rahatsızlıklarında kullanılır diede yazıyo şimdilik bi zaraını görmedim.araştırmadan asla kullanmam zaten hiç bi şeyi aylardır bunu araştırıyodum eczacıya bile sordum zararı olmaz dedi.
ise yaradi mi canimkızlar elma yağını bende bugun yaptım bakalım ne olacak sonuç