Acı elma yağı,adaçayı yağı

saol canım dilerim rabbimde duyar duamızı erenler ermişler alimler evliyalarda amin derler canım tez zamanda kavuşuruz bebeklerimize.bendede oldu öle ama benimki baya kahveye dönük tü akıntım

kıslar adetime 13 gün kaldı şimdiden aldırdım eşime adet olur olmaz deniyeceğim adaçayı yağını...biliyorsunuz benim eşimdede sperm yetersizliği var...adaçayı rabbimin izniyle bizim için hayırlara vesile olur inşallah...rabbim gönlümüze göre versin...kullanmaya başladığımdan itibaren her gün yazcam size...tabi sonucuda...ama size bir sır vereyim mi ne yalan söyleyeyim sanki bununla bebişlerimiz gelcek gibime geliyo...yarrabbim duy sesimize bizede katından bebekler gönder...AMİNNNNNNNNNNNNNNNNN

merhaba arkadaşlar.benimde bebeğim olmuyo.rahimin az yukarısında şişlik var doktora gittim ve tahlillerin temiz olduğunu ayrıca bu şişliktende bişey anlamadığını söyledi.iltihap olabilirmi diyorum kendi kendime.birde benim hiç akıntım olmuyo olsada çok ama çok nadir bu normalmi sizce.eşime yağı aldırdım.üzerinde acı elma adaçayı yağı yazıyo bahsettiğiniz yağ bu dimi.adet oldum olacam bekliyorum adetten sonra başlıycam bende.allah hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.:Saruboceq:

inşallah sonuç alırsınız kızlar benim bu ay geçti bakalım sizlerden sonuç alan olursa bende deneyecem bidahaki ay bunu

ya arkadaşlar bu ay bende bu adaçayı yağını kullanayım dedim..kullanmaz olsaydım keşke ya..iki gün koydum ama şu an afedersiniz orası çooook acıyor el bile vuramıyom sanki şiş gibi..tahriş olmuş gibi...tamda yumurtlama zamanlarımdı..el bile değdiremiyorum...ne yapcam ben yaa..tühhh bu ayda geçti gitti...doktorada gidememki beni bir güzel azarlar..arkadaşlar bana akıl verin...

canım pamuğa damlattım ama içine sokamadım zaten içi değil etrafı çok acıyor..oturamıyorum bile ya pamuğu aldım yani içinde değildi zaten..ya acaba ne kullansamda hemen geçse bu acı ..:KK43:((

arkadaşlar yokmu benim durumumda olan..bu adaçayı yağını herkes kullanmış bişey olmamış ben iki gün kullandım..şimdi çok kötü durumdayım..ne yapacağımı bilemiyorum..felaket dercede acıyor orası..çalışma yapamıyoruz..yardım edin nolur

arkadaşlar yağı kullanmama gerek kalmadı çünküü hamileeeyyyiimmhihoyyyt inanamıyorum kızlar allah herkeze nasip etsin inşllh.ben bu ay 15 gün kadar soğan suyu kullanmıştım ondanmı oldu bilmiyorum.dedim birde adetten sonra bu elma yağınıda kullanıyım ama gerek kalmadı.çok mutluyum kızlar hala inanamıyorm ben hamileyim ya çok değişik çok güzel bi duygu.sizde bu duyguyu tadarsınız inşallah canlarım.

ne mutlu sende şanslı anne adaylarının arasına katılmışsın...Allahım inş bizede nasip etsin buraya hamileyim yazmayı..darısı ben ve benim gibi bebiş isteyenlere inşş..
senide tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..

arkadaşlar yağı kullanmama gerek kalmadı çünküü hamileeeyyyiimmhihoyyyt inanamıyorum kızlar allah herkeze nasip etsin inşllh.ben bu ay 15 gün kadar soğan suyu kullanmıştım ondanmı oldu bilmiyorum.dedim birde adetten sonra bu elma yağınıda kullanıyım ama gerek kalmadı.çok mutluyum kızlar hala inanamıyorm ben hamileyim ya çok değişik çok güzel bi duygu.sizde bu duyguyu tadarsınız inşallah canlarım.

tebrikler arkadaşım. hiç bhamilelik belirtisi yaşadınmı?

arkadaslar lutfen yapmayın bu pamuk olayını bırının rahmıne kacmıs pamuk parcası
cok kotu seylere sebep olmus amelıyat falan v.s. kas yapayım derken goz cıkarmayın

bende bebek ıcın ugrasıyorum kurlerı falan denıyorum dr.kontrollerımı aksatmıyorum ama bu yag olayını kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonucta allah nasıp ederse ve zamanı gelınce olacak bırsey bu

tez zamanda bebeklerımızı kucagımıza almak dılegıyle

arkadaslar lutfen yapmayın bu pamuk olayını bırının rahmıne kacmıs pamuk parcası
cok kotu seylere sebep olmus amelıyat falan v.s. kas yapayım derken goz cıkarmayın

bende bebek ıcın ugrasıyorum kurlerı falan denıyorum dr.kontrollerımı aksatmıyorum ama bu yag olayını kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonucta allah nasıp ederse ve zamanı gelınce olacak bırsey bu

tez zamanda bebeklerımızı kucagımıza almak dılegıyle

valla çok haklısın ne diyim..her duyduğuma lapin balığı gibi atlarsam olacağı bu ..göz göre göre yumurtlama zamanımı kaçırıyorum..iki gündür de acı hiç durmadı..pazartesi kısmetse doktora gidicem..bir daha da tövbe..

ben de kullandım bugün 3. gün oldu. Ama ben de pamukla falan kullanmadım korktum açıkçası. Tamponun ucun batırdım yağa öyle koydum. Ben de tahriş falan olmadı. ama ben bu ay iltihaptan çok şüphe ettim koyduğum ilk gün hafif kahverengi akıntı geldi. Şimdi bişey yok ama bu hafta karnım çok ağrıyordu adaçayından sonra ağrı kesildi. Sana geçmiş olsun beloş inşallah kötü bir şey değildir.

ne mutlu sende şanslı anne adaylarının arasına katılmışsın...Allahım inş bizede nasip etsin buraya hamileyim yazmayı..darısı ben ve benim gibi bebiş isteyenlere inşş..
senide tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..

sağol bitanem dualarım kabul oldu allaha şükür sizler içinde dua edecem çok zor isteyipte anne olamamak biliyorum ama sabır çok önemliymiş.sürpriz oldu bana bu.benim bide rahihmin üzerinde şişlik vede acıma vardı doktor doktor gezdim anlayan olmadı soğan suyunu kullandığımda 3 gün idrarım koyu renkte geldi.sanırım iltihap filan vardı ve bu ay adet olacam diye beklerken hamile olduğumu öğrendim adetim düzensiz olduğu için anlayamamıştım taki test yapana kadar.allah sizlerede nasip etsin:Saruboceq:

tebrikler arkadaşım. hiç bhamilelik belirtisi yaşadınmı?

her ay umut taşıdığım gibi bu ayda biraz olsun taşıyodum.adet düzenim olmadığı için ne zaman olduğunu bilemiyo ve nete girip hamilelik belirtilerini okuyodum.ama bende hiçbiri yok diye üzülüyodum.alakası yokmuş canım ya kişiden kişiye farklıymış bu durum.bende belirti olarak canım patetes salatası istedi ilk haftalar olurmu bilmem:) sabahın köründe kalktım üşenmeden yapıp yedim valla :) bide karnım ağrıyodu adet olacakmışım gibi.sabahtan geceye kadarda mide yanması yaşadım belirtiler bunlardı mide bulantısı baş dönmesi vs. olmadı.rabbim sizlerede nasip etsin canım çok güzel bi duyguymuş.

kızlar bendede iltihap var rahim ağzında. ve hemen hemen her ay adetime yakın kasıklarımda yanma olur antibiyotik kullandım geçmedi fitil kullandım geçmedi ama ada çayı yağını tampona döküp koydum 2 gün uygulamadan sonra kasıktaki yanmam geçti inanın şaşırdım. hoş bir dahaki ay yine hafiff oldu ama yağı koyar koymaz sabahına geçti. valla ne derseniz deyin sanırım ben derdime dermanı bu adaçayı yağında buldum boş yerede miğdemi antibiyotiklerle doldurdum:KK43:(

ama kızlar bu adaçayı yağının başka bir yan etkisi veya zararı varmıdır acaba.. bu ay adetimden sonra hamilelik planlıyoruz adetten sonra bir hafta koyucam çünkü iltihabım var önlemini alıcam baştan ama bu bizde varolan iltihap ya hamileykende ortaya çıkarsa o zaman bu adaçayı yağını kullanmak zararlı olurmu acaba diye merak ediyorum açıkcası. çünkü benim kasıklardaki yanmalarımı sadece bu geçiriyo:KK43:(

birde bu kasıklardaki yanma iltihaptanmı olur kızlar hoş ankaradaki doçente muayene oldum sadece rahim ağzında akıntın ve iltihap var biraz dedi smear aldı ondada iltihap çıktı. antibiyotik ve fitil verdi kullandım pek faydasını görmedim sonra burda adaçayı yağını okudum ve hemen aldım yaptım cayır cayır yanıyodu kasıklarım resmen ve 2. uygulayışımda geçtiiiiiiiiiiiiiiii:)) inanamadım ve hemen hemen 1 ay tekrarlamadı şimdi adetime yakın yine hafif yanmalar var ve yine uyguladım geçti ama hamile oluncada bu yanma olursa napcaz iltihap bebeğe zarar verirmi acaba bir bilginiz varmı? benim doktor iltihabın bebeği öldürmeyeceğini söylüyo ama benim 2 tane düşüğüm olduğu için biraz pimpirikliyim bu konuda:KK43:( hoş bende azda olsa kan pıhtılaşması çıktı ama hayırlısı bakalım

X