Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar yağı kullanmama gerek kalmadı çünküü hamileeeyyyiimmhihoyyyt inanamıyorum kızlar allah herkeze nasip etsin inşllh.ben bu ay 15 gün kadar soğan suyu kullanmıştım ondanmı oldu bilmiyorum.dedim birde adetten sonra bu elma yağınıda kullanıyım ama gerek kalmadı.çok mutluyum kızlar hala inanamıyorm ben hamileyim ya çok değişik çok güzel bi duygu.sizde bu duyguyu tadarsınız inşallah canlarım.
tebrikler arkadaşım. hiç bhamilelik belirtisi yaşadınmı?
arkadaslar lutfen yapmayın bu pamuk olayını bırının rahmıne kacmıs pamuk parcası
cok kotu seylere sebep olmus amelıyat falan v.s. kas yapayım derken goz cıkarmayın
bende bebek ıcın ugrasıyorum kurlerı falan denıyorum dr.kontrollerımı aksatmıyorum ama bu yag olayını kesınlıkle tavsıye etmıyorum sonucta allah nasıp ederse ve zamanı gelınce olacak bırsey bu
tez zamanda bebeklerımızı kucagımıza almak dılegıyle
ne mutlu sende şanslı anne adaylarının arasına katılmışsın...Allahım inş bizede nasip etsin buraya hamileyim yazmayı..darısı ben ve benim gibi bebiş isteyenlere inşş..
senide tebrik ederim..Allah kucağına almayıda nasip etsin canım..
tebrikler arkadaşım. hiç bhamilelik belirtisi yaşadınmı?
3-4 gün falan kullandım. en son kullandığımda sabah kalktım pamuk yok korktum doktora gittim Allahtan içeri kaçmamış.....eylülcüğüm sen de kullanıyomusun adaçayı yağını