Acı bir Şişmanlık Hikayesi...

Ben sizi anlıyorum tek fark ben evli ve üç çocukluyum ama benimde çok daralmış bir çevrem var.rahatsız oldulça hayattan kaçmaktı benim yaptığımda kaçtıkçada daha çok yedim ama dün itibariyle karar verdim.kendi irade günlüklerimi açtım ve ilk adımımı attım.

istersen beraber zayıflayabiliriz.. ben de 126 127 civarıyım destek olabilirz birbirimize. ve yazın o kadar güzel ki yaşadıkların yaşadıklarımız..çok güzel kaleme almıssın

istersen beraber zayıflayabiliriz.. ben de 126 127 civarıyım destek olabilirz birbirimize. ve yazın o kadar güzel ki yaşadıkların yaşadıklarımız..çok güzel kaleme almıssın

Tabiki miyora çok sevinirim, ben buraya her gün mutlaka neler yaptım yada yapamadım yazıcam. Ama buranın bana verdiği sorumlulukla asla bırakmıcam allahın izniyle. :)

Tabiki miyora çok sevinirim, ben buraya her gün mutlaka neler yaptım yada yapamadım yazıcam. Ama buranın bana verdiği sorumlulukla asla bırakmıcam allahın izniyle. :)

bırakmıcaksın! bırakmıcam! :) kurtulucağız allahın izniyle :) basladım bile su icmeye ben yarım litreyi bitiirdim :) her aksam konusuruz ne yaptık yapmadık:)

sen ne yaptın böyle beni benden aldın bu yazınla,dün gece okudum her şeyde haklısın kendimize bu kötülüğü niye yapıyoruz.geçmişi bir tarafa bırakıp tekrardan kendime olan güvenimi toplayıp ALLAHın izniyle bu sefer başaracam gidecek bu kilolar.

Merhaba arkadaşlar:)
ne kadar iyisiniz hepiniz, sizler beni böyle tetikledikçe ben bu sefer başarırım :) yani böyle hissediyorum...
sabah çok uygun bir diyet kahvaltıyla güne başladım, bugün canım ara öğün istemedi, öğlende gene diyete uygun şekilde geçti..
Detayları her gün paylaşıp sizi sıkmak istemiyorum, çünkü hepinizin bildiği şeyler, özel bişey yok yaptığım.
Tek korkum kronik baş ağrılarım , şu an çok iyiyim umarım böyle devam eder...
Yarın evimdeki koşu bandını artık kullanmaya başlarım zira üstüne bir sürü ıvır zıvır koymuştum :)
7 yıl birlikte olduğum erkek arkadaşımın evlendiğini öğrendim :) diyetin ilk günü sevimsiz bir haber, pek motive edici olmadı ama en güzel aşk henüz yaşanmamış olandır , herkese mutluluk dilemek lazım :)
Ne olur beni yalnız bırakmayın, hepinizi çok seviyorum

Hımm çok ii başlamana sevindim ama yeni başladığın için ara öğünleri atlamasan çok ii olur hem bi sonraki öğüne daha az yemiş olursun Tabi yeşil çayı da unutmayalim günde 3 fincan Veee tabi en az iki litre su ))

canımsıııın:) ne güzel gecirmissin bugünü :) ben bugun kahvaltıyı biraz abarsam da( en sevdiğim öğündür ) öğlen dengeledim sayılır tokum da zaten artık sıvıdan baska bir şey almayacağım yatana kadar :)

şu dakikalar itibariyle azıcık acıktım :) umarım emeklerimizin karşılığını alırız canım

Canım beniim her şey senin elinde bak kızlarsoruyor.com sayfasında bir çocuk 120 kiloymuş adım adım zayıflama fotografları var şok olmuştum üstelik 2 ay gibi kısa bir sürede şok diyet falanda değil :) Sürekli yoğurt peynir yemiş ben inanıyorum çünkü hissettiğin duygular çok kötü bişey özelden link atabilirsem atayım sana hemen :)

rose girl özel msj yazma hakkım yokmuş, baktım resimlere gerçekten çok ilhamvericiydi, çok teşekkürler :)

hadi bakalım canım hayırlısı ben diyete başlayalı 13 gün oldu bugün diyetisyen kontrolüm vardı ve 13 günde 2.300 vermişim çok ii geldi valla bu hafta daha da iyi olacak inşallah

Bu arada sen diyetisyene falan gittin mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…